منچستر با شکایت تیرش رو در تاریکی پرتاب میکنه تا کریس رو نگه داره.
اما غیر ممکنه رئال جریمه بشه, فوقش جریمه نقدیه !
البته رئال بسیار زیرکانه داره جلو میره, یه نمونش مربی بدن سازه !!!
منچستر با شکایت تیرش رو در تاریکی پرتاب میکنه تا کریس رو نگه داره.
اما غیر ممکنه رئال جریمه بشه, فوقش جریمه نقدیه !
البته رئال بسیار زیرکانه داره جلو میره, یه نمونش مربی بدن سازه !!!
سلام بچه ها من برگشتم
قوي ترين عضو تاپيك قديمي رئال
از بروبچ قديمي كسي هست اينجا ؟
احمد كجايي كه داست اومد
سلام خدمت دوستان عزیز:
اول که مهرداد جان خوش اومدی داش میگم حال میکنی چه تاپیک باحالی رو بهت معرفی کردم؟!
خوب دوم که دوستان این رفیق ما یکی از رفقای من تو یه جای دیگه بود وقبلا هم یه باری اومده بود ولی خوب حالا مث اینکه کامل دیگه انیجا میخواد کلا موندنی بشه من از طرف شما و به نمایندگی شما اگه اجازه بدین اول بهش خیر مقدم بگم و بعد لقب کریس رونالدو رو بهش اعطا کنم چطوره موافقین؟؟
سلام بچه ها، اين امتحانا كه نميزاره من اينجا بيام!
احمد الان اون خبري رو كه گزاشتي تو سايت گل خوندم، اما اونا عكس رو نذاشته بودن، مطمئا بودم كه يكي از بچه هاي فعال اين تاپيك اين عكس رو پيدا ميكنه و اينجا ميزاره... پس فوري اومدم تو تاپيك و .... :31:
البته تو يه بار كه من سر سري خبر رو تو گل خوندم فك كنم گفت مربي بدن ساز سه سال تو منچستر بود، يه سال هست كه اومده رئال!
ضمن اينكه اين عكس يه جورايي شمشير دو لبه هست! چون كه حالا منچستر يه مدرك داره كه به قول خودشون ثابت كنن به فيفا ما داريم از زاه هاي غير قانوني زور ميزنيم رونالدو رو از چنگشون در بياريم :27: اما به قول بچه ها، آخرش جريمه نقدي هست! وقتي خود رونالدو ميخواد بياد رئال، فيفا هم نميتونه جلوش رو بگيره....
فعلا خداحافظ
دیدار رونالدو و مربی بدنساز اصلا مدرک نیست جون باهم دوست هستن و رئال خیلی زرنگه !!!
اصلا مدرک دست منچستر نمیده !
فیفا نظر خود را در مورد شکایت منچستر از رئال اعلام کرد انها معتقدند که منچستر هیچ دلیلی برای اثبات ادعاهای خود ندارد.
اخیرا منچستری ها به دلیل اینکه رئال مادرید از راههای غیر قانونی می خواهد رونالدو را به خدمت بگیرد از این باشگاه مادریدی به فیفا شکایت کرده بودند.
ولی امروز یکی از سخنگوهای فیفا که جز هیئت رئیسه این فدراسیون نیز هست گفت :
شانس یونایتدی ها برای تنبیه کردن رئال مادرید تقریبا صفر است.
من فکر می کنم که دیگر همه می دانند در فوتبال از این نوع اتفاقها همیشه رخ می دهد اما اثبات اینکه خطایی روی داده بسیار سخت و غیر ممکن است.
رئال مادرید بسیار قدرتمند است و فکر نمی کنم انها خیلی نگران شکایت منچستری ها باشند.
:40:
اين منچستر هم بيكاره
واقعا براش افت نداره بره الكي از رئال شكايت كنه
وقتي كريس رونالدو راضيه ********** تو دو غورت و نيمت باقيه
کریش بعد بازی با چک گفته که بازی با لباس سفید رو بیشتر از قرمز دوست داره !
آخه این منچستری ها ... هستن ,بچه به این تابلویی داره میگه فقط رئال, بازم چرت می گن !
خداییش می خوان قیمتو ببرن بالا !
به به نیستلروی عزیز خوبی داش چه عجب چشممون به جمالتون روشن شد عزیز خوبی داش سلامتی؟
در مورد کریس همین بس که اون تو تمام طول عمرش ارزوش این بوده که روزی خودش رو سفید پوش ببینه......
و اینکه خدمت دوستان گل عرض کنم که بسی خوشحالم که تاپیک رنگ و بوی تازه گرفته ممنون از همکاریتون امیدوارم که دوستان دیگر هم کم لطفی نکنند.......
کالدرون که گفته قیمت اصلا مهم نیست!نقل قول:
خداییش می خوان قیمتو ببرن بالا !
واسه منچستر افت داره به همین راحتی از دستش بده واسه همین اینجوری می کنه, اما کریس تو رئاله.
با هر قیمتی بخریم 2 برابر بیشتر سود می کنیم. الکی نیست که !
100 میلیون یورو خوبه فکر کنم رو همین به توافق برسن بعد جام ملت ها.
آخ بیاد چی میشه ؟!
بهترینهای تمام دنیا تو رئال خواهند بود.
مسئولان رئال مادرید اماده هستند تا پیشنهاد برزگی را برای خرید دیوید ویا به مسئولان والنسیا ارئه کنند.
هتریک دیوید ویا مقابل تیم روسیه در حالی اتفاق افتاد که پدیا میاتوویچ مدیر ورزشی رئال مادرید از نردیک شاهد ان بازی بود.
حالا بار دیگر سران مادریدی علاقه دارند تا ویا را سال اینده در برنابئو ببینند.
راموس مدافع جوان رئال نیز در این باره گفت :
به خوبی در رئال مادرید از دیوید ویا استقبال می کنیم.
مربی جدید تیم ب رئال مادرید منصوب شد
به به چطورید بچه ها ؟ اسی چه خبر خوش میگذره ؟
سلام ویژه به عضو جدید مهرداد گل ( کریس )
بچه ها فقط یه سوتی از تقوی بازیکن پگاه گرفتم حال کنید
تو بازی با استقلال تو جام حذفی برگشته میگه مهم اینه 3 امتیاز رو گرفتیم - خدایی من داشتم 1 ساعت میخندیدم
راستی برو بچ تو مسابقه پیش بینی شرکت کردین برا یورو؟؟:31: -- به برنده چی میدن؟:41:؟
:8::8::8:
ما چاکریم.شما چطوری دااش دیوید ؟
بیچاره یادش رفته آزادیی هم هست با 100 هزار نفر یه دست آبی !
من همه مسابقه ها رو غلط پیش بینی کردم ! :41:
ایول به خودم ! به نفر آخرم جایزه میدن ؟ :31:
:27:نه اسی توجه نکردی آخه تو جام حذفی مگه امتیاز اهمیت داره که میگه مهم بود سه امتیاز رو بگیریم --:31:
راستی بچه ها من بسیار نگرانم از این خبر که منچستر گفته راموس با روبینهو رو میخواد داره مقابله با مثل میکنه؟ حالا روبینهو هیچی ولی راموس نهههههههههه -:41::41:
از بازي هاي دوستانه رئال خبري هست واسه تعطيلات ؟
راستي كريستيانو رونالدو بعد بازي هاي يورو مياد به رئال اينو برادرش تاييد كرده
اگه بتونم متن خبرو ميذارم در اينجا
می دونم دیدید جون, واسه خاطر زیادی کیف کردنش گفتم.
فکر کرده لیگه و بازی رو بردن !
قرار شده رئال تو یه تورنمنت 4 جانبه شرکت کنه.
روز 2 اگوست Hamburger SV--Real Madrid C.F----جام امارات
روز 3 اگوست AS Roma--Real Madrid C.F---جام امارات
روز 27 اگوست Real Madrid C.F.-----Sporting Lisbon-----جام سانتیاگو برنابئو
آخه روبینیو که . . . . .
بدنش بره شرش کم شه ولی سرجی راموز بره مثل اینکه 50 درصد روح این تیم رو ازش گرفتی
راموس نمیره ........
مگه کشکه..؟!!!
یه رئال میگن سه تا بازیک از بقلش میزنه بیرون..!!!!!!!!!!!
رائول................کاسیاس............ راموس.........و دیگر هیچ..!!!
نگران نباشین.....احتملا روبینیو رو با کریس عوض میکنن یه پولی هم میدن به این یونایتد.........همین......
مگه الکیه..؟!!
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس، وسلي اشنايدر به عنوان بازيكن برتر ديدار شب گذشته كه به برتري چهار بر يك هلند انجاميد، انتخاب شد و جايزه خود را از يكي از حاميان مالي يورو2008 دريافت كرد.
اشنايدر پس از كسب اين عنوان به اتفاق پسر 3 ساله خود به طرف تماشاگران هلندي رفت و شادي خود را با آنها تقسيم كرد.
هلند چهار بر يك تيم فرانسه نايب قهرمان جهان را شكست داد و از گروه مرگ به عنوان تيم اول به مرحله يك چهارم نهايي صعود كرد.
اشنايدر يكي از گل هاي تيمش را به ثمر رساند.
عجب بازیکنی ام من ! :40:
تو 2 تا بازی هم بهترین بازیکن بودم, تو هر کدوم 1 گل زدم ! پاس گل هم دادم ! :18:
بازم رئالی ها دارن قله های اروپا رو فتح می کنن !
سلام به همه! سرم خیلی شلوغه اگه نه بیشتر سر میزدم( البته اصولاً کسی دعوتم نکرده که! دارم خودمو تحویل میگیرم که چی! :دی)
منم با تأخیر به مهرداد عزیز و کریس رونالدوی این تاپیک ورودشو تبریک میگم.
رئالی بازم دیشب گل کاشت....
...البته منظورم هلند بود...امّا خب مگه فرقی هم میکنه؟! گل اشنایدر که جای خود داره...امّا دیدی روبن بعد از گل چی کار کرد....انگار یه کار خیلی معمولی انجام داده....
.
.
.
یه بار دیگه هم پیشاپیش ورود کریس رونالدوی عزیز ( مهرداد جونم تو رو نمیگم...اون اصلیه!)رو به تیم تبریک میگ....اصولاً همه هم می دونن که منچستر کاری از پیش نمیبره
در مورد پیشنهاد مسخره اش به رئال برای سرخیوی عزیز و روبینیو هم باید بگم که روبینیو رو باشگاه باید اجازه بده...امّا سرخیو رو من اجازه نمیدم!!!:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی رئال یه باشگاه خصوصی داره که کسایی که توش عضون متعهّد شدن که تا آخر دوران بازیگریشون تو رئال بشان و اینا دیگه آخر تعصّب و مرامن واسه رئال....همون که رائول و گوتی و کاسیاس و اینا توش عضون...اسمشو یادم رفته هر چی هم فکر میکنم یادم نمیاد.....شماها یادتونه؟
.
.
.
اینو گفتم که بگم مگه این منچستری های [...!] نمی دونن که سرخیو راموس هم عضو این باشگاه شده که میان الکی خودشونو ضایع میکنن و بهش پیشنهاد میدن؟!
ای ول اصلا خودم یادم رفته بود که رئال به خاطر اون قانون فیفا هم شده راموس رو از دست نمیده .......
برد شیرین رئال ببخشید هلند رو تیریک میگم........
یان هانتلار مهاجم ۲۴ ساله تیم اژاکس امستردام و تیم ملی هلند در مورد نحوه زندگی در مادرید از هم تیمی های خود پرس و جو کرده است.
این مهاجم گلزن که مدتهاست مورد نظر مسئولان باشگاه رئال مادرید است درباره شرایط زندگی در مادرید از هم تیمی های خود - ارین روبن و اشنایدر و نیستلروی - که در تیم رئال مادرید عضویت دارند سوالاتی کرده است .
یان هانتلار در این باره گفت :
من درباره خیلی از مسائل با این ۳ بازیکن صحبت کرده ام ولی چیز خاصی نبوده است.
من از انها در مورد سبک و شرایط زندگی در شهر مادرید پرسیدم و فوتبال زیبایی که در لیگ اسپانیا به نمایش در می اید .
خیلی احمقانه است که من در مورد رئال مادرید چیز دیگری غیر از این چیزها بگویم چون رئال مادرید تیمی است که همیشه ان را دوست داشته ام و انها در حال اماده کردن تیمی هستند که شانس زیادی برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا دارد و این مساله برای من خیلی مهم است.
مسئولان منچستر یونایتد در حال برنامه ریزی برای انتقام گرفتن از رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات هستند.
همان طور که می دانید مسئولان رئال مادرید سخت به دنبال گرفتن کریستیانو رونالدو از منچستریونایتد هستند و خود این پرتغالی نیز تمایل زیادی به پیوستن به برنابئو دارد و اخیرا اعلام کرده است که دیگر دوست ندارد به اولترافورد بازگردد.
مسئولان منچستر یونایتد و بالاخص سرمربی اسکاتلندی این تیم یعنی فرگوسن که از این اظهارات رونالدو بسیار خشمگین شده اند و انتظار همچین اظهار نظری از طرف ستاره جوان خود نداشتند قصد دارند در فصل نقل و انتقالات تابستانی از رئال مادرید بابت پافشاری در خرید رونالدو انتقام بگیرند.
انها در ابتدا به سراغ خرید دو بازیکن مطرح این تیم مادریدی یعنی سرجیو راموس و روبینیو رفتند ولی خیلی زود دریافتند که رئالی ها هرگز و به هیچ قیمتی حاضر به فروش سرجیو راموس نیستند و از طرف دیگر اسپانیایی در صورتی حاضر به دادن روبینیو هستند که رونالدو را از منچستر بگیرند.
منچستری ها که تا حدود زیادی در پروژه خرید این دو بازیکن شکست خورده اند اکنون در فکر خرید فوق ستاره هلندی رئال مادرید ویسلی اشنایدر هستند.
ویسلی اشنایدر که در مسابقات یورو ۲۰۰۸ بسیار خوش درخشیده است و تا به الان موفق شده است ۲ گل و چندین پاس گل دهد سال گذشته با ۲۷ میلیون یورو از اژاکس به رئال مادرید امد و فصل بسیار درخشانی در این تیم مادریدی داشت و موفق شد با این تیم در اولین فصل حضورش به قهرمانی در لالیگا برسد.
اکنون مسئولان منچستری که خود نیز نمی دانند می خواهد چه کنند قصد دارند تا این بازیکن را به اولترافورد ببرند ولی با وجود درخشش خارق العاده اخیر این هلندی ۲۴ ساله در یورو ۰۸ بعید است که رئالی ها حاضر به فروش این ستاره جوان شوند و به احتمال زیاد منچستر در خرید این بازیکن نیز شکست خواهد خورد.
بیچاره الکس فرگوسن بد جوری قاطی کرده !
و البته بد جوری هم ضایع شده ! دارن منچستری ها به در و دیوار می زنن تا به خیال خودشون تلافی کنن ! هه هه !
آب زرشک !! اشنایدر بره منچستر ! امکان نداره.
آره خداییش ویزلی جونم....زده به سرش اساسی!
ولی خب بچه ها مسخره نکنید...پیرمرده بیچاره....گناه داره!...بذارید بشینن دور هم زور بزنن لااقل خودشون یه کم تخلیه ی روانی بشن!!!:دی
ولی میگم خدا رو شکر داریم به چیزی که میخوایم تو یویرو میرسیما.....هلند...پرتغال...اس انیا....
خلاصه که بسی کیفمان کوک است!!!
سلام خدمت همگی دوستان گلم: اقا اول که دستون درد نکنه 4 روزه سر نزدم یه نگفتین این اقا زنده هست و یا که مرده اصلآ انگار نه انگار 4 روزه سر نزدم!(شوخی کردم بابا نزنید) در مورد خرید های منچستر باید بگم که گرچه خیلی دوسش دارم ولی خوب میگم دیگه دارن بدجوری خیال بافی میکنن یکی بهشون بگه اینکارا درست نیست یه کاری میدین دست خودتون اونوقته که مارا مسئول میدویند ها؟ خوب دوستان میگم اگه رئالیها تو یورو نبودند چی میشد فک کنم کلآ باید تعطیل میشد اخه وقتی همه رئالیها دارن بهترین بازیکن زمین میشن مث په په و اشنایدر و کریس خوب چی بگم. در اخر هم اینکه اقا شرمنده سر نزدم مشکلی دارم که ایشالا دو سه روز دیگه پررنگ میشیم امیدوارم که مارو ببخشید. اقا مهرداد داش خوش اومدی میگم کف میکنی تاپیک رو؟
ميگم چقدر اينجا سوت و كور شده
ياد قديما بخير عجب روزايي بود
من امادم برای ترکوندن اینجا ولی بعد از یورو ....الان هم هستم ها ....
----
در مورد فرگوسن بگم یاد این بچه ها افتادم خیلی مسخرس کاری که داره منچستر می کنه این کارایی هست که بچه 3 ساله ها میکنن...
واقعا خندم می گیره وقتی می بینم داره به راموس پیشنهاد می ده یا اشنایدر ... بازی کن های unloyal جمع کرده که چی ؟؟
وقتی بازیکنش می گه می خوام منچستر رو ول کنم دیگه اخه چی بگم ون هم درصورتی که نیم کت نشین نبوده که بگه مثلا از اون ناراضیه ...
یه خبر عجیب !
روزنامه آبزرور (Observer) گفته ماجرای انتقال کریس به رئال بین دو باشگاه حل شده و کریس به رئال می آد.
این توافق چند هفته هست که صورت گرفته ! و مسئولان هر دو باشگاه دارن پنهان کاری می کنن !
یکی از منچستری ها گفته که الکس فرگوسن قدرتی نداره تا جلوی این انتقال رو بگیره !
فرگوسن که هیچی خود منچستر هم نمی تونست جلوی این انتقال رو بگیره ....
اره یه جورایی بوی این انتقال به مشام میرسه .....
اخه وقتی بازیکن میگه میخواد بیاد و باشگاه هم نمیتونه جلوش رو بگیره واس خود باشگاه خوبه که رسما این کار انجام بشه تا لااقل چیزی واس اونا هم بماسه.......
در مورد اشناید که باید رئال بخواد که بره چون اون یه فصله که اومده و اونم اینکه رئال که نمیخواد........
در مورد راموس چرا میتونه بره ولی خوب اون که نمیره اگه میخواست بره میلان میرفت......
در مورد روبینهو هم که باشگاه گفته اصلا و ابدا نمیره وقتی بگه نمیره که نمیره........
در مورد خودم هم که یه مدت نیستم شما هوای تاپیک را داشته باشید........
رائول جوووووووووونممم...چی شدی داداش؟
ویزلی اگه این جوری باشه که میگی من میرم دعوا! البته با رئال که نه...با منچستر...!...یعنی چی که اونا توافقشو کردن و دارن پنهان کاری میکنن...اون وقت حرصشو این جا ما باید بخوریم؟!
این آراکونس نفهم هم صدای همه رو درآورده...ببینید:
لابيسلائو خاوير مونينو در پاسخ به اينكه مشكل اصلي اسپانيا با وجود شروع موفقش در يورو 2008 چيست، اظهار داشت: از ديد من، آراگونس به زودي به خاطر نداشتن رائول دچار مشكل مي شود.
وي افزود: تجربه نزد بازيكنان اسپانيا مشاهده نمي شود. براي بازي هاي بزرگ به شدت جاي بازيكني مثل رائول خالي است.
تيم ملي اسپانيا با كسب دو پيروزي پياپي سوئد و روسيه، به مرحله بعدي صعود كرده است.
.
.
.
راستی...عشق کردم با کار فیلیپ اسکولاری....چقدر سر و صدا کرد که تو تیمش تا آخر یورو کسی( مخصوصاً کریس) حرفی از انتقالش به باشگاه ها نزنه...امّا خودش چند روز بیشتر طاقت نیاورد و همه جا پر کرد که داره میره چلسی...!خدایی خیلی باحاله این اسکولاری...!:دی
فرگوسن برگشته گفته اگه رونالدو بره من هم بازنشسته می شم !
این پیره مرد قاط زده ؟! دیگه این مدلیشو ندیدیم ! مگه زوره آخه ؟
رونالدو گفته رئالو دوست داره و نمیخواد منچستر برگرده, حالا اگه اینا فهمیدن.
احتمالا دم رونالدو رو بستن به فرگوسن :دینقل قول:
فرگوسن برگشته گفته اگه رونالدو بره من هم بازنشسته می شم !
این پیره مرد قاط زده ؟! دیگه این مدلیشو ندیدیم ! مگه زوره آخه ؟
رونالدو گفته رئالو دوست داره و نمیخواد منچستر برگرده, حالا اگه اینا فهمیدن.
سر پیری بچه بازی داره درمیاره, این کارا از فرگوسن بعیده.
پیرا میشن الکی بهونه میگیرن, شده عین اونا !