با این حساب p5q deluxe پیشنهاد میدید یا p5e رو که در کراسفار 16*16 هست؟نقل قول:
در اینده شاید نیاز پیدا کنم 4870 رو کراسفایر کنم
سیستم هم اینه
cpu=e8500
Sapphire Radeon HD 4870
hitachi 500gb 32mb
monitor= 2032gw
power=GREEN - GP580B-EPS
Printable View
با این حساب p5q deluxe پیشنهاد میدید یا p5e رو که در کراسفار 16*16 هست؟نقل قول:
در اینده شاید نیاز پیدا کنم 4870 رو کراسفایر کنم
سیستم هم اینه
cpu=e8500
Sapphire Radeon HD 4870
hitachi 500gb 32mb
monitor= 2032gw
power=GREEN - GP580B-EPS
مادربورد هم شما ميتوني يه P45 از مارك بايو استار بگيري كه از نظر قيمت با اين P35 برابري ميكنه و چيپش قويتر هستنقل قول:
خب صد درصد 16-16 بهتره اگه بخواي كراس فاير كني ولي اين آينده كي هست تا يكسال ديگه ممكنه گرافيكهاي بهتر و ارزونتر بياد (مثلا سري 5000) كه اون موقع تعويض گرافيك كار معقول تري به نظر ميياد.نقل قول:
1 سال یا بیشتر !!!!!نقل قول:
نظرم این بود که 4870 بگیرم 1 سال یا بیشتر بعد با یه 4870 دیگه کراسفایر کنم
اینجوری 4870 تا اون موقع ارزون تر میشد و راهت میشد خرید
و 4870 خودم رو هم نگه میداشتم
. ولی شما میگی اگه بعد 1 سال یا بیشتر عوض کنم بهتره؟
هزینش هم بیشتر میشه نه؟
تازه همون کارت جدیدی که مبخواد بیاد رو هم میشد با 4870 کراسفایر کرد دیگه؟
مادر برد چی پیشنهاد میدید ؟
کدوم صرفه بیشتری داره ؟
دوستان مددي كارم فوريهنقل قول:
سلام
آقا اين قيمت Asus Maximus Formula قيمتش الان تو بازار چنده ؟ تا چند وقت پيش كه 250 270 بود.
ممنون
همون حدود 250 هست.نقل قول:
نه ، کارتهای سری 4000 با سری 4000 قابلیت کراسفایر دارن. اگه 5000 بخری دیگه نمیتونی با 4000 کراسفایر کنی در نتیجه 4700 بدرد سطل زباله میخوره!!:27: دیگه وقتی سری 5000 بیاد یک عدد از کارتهاش ، از کراسفایر 4870 هم قویتر میشه و دیگه نیازی به کراسفایر پیدا نمی کنی ، (البته اگه سنت شکنی نشه و سری 5000 بیاد !!) در نتیجه اون چیزی که همیشه میکروسیستم عزیز بهش توجه میکنه یعنی P5Q :31: رو باهاش مواجه میشی. برداشت من اینه که کراسفایر زیاد بدرد نمی خوره و هر سال کارتهای گرافیک بهتر میاد و دیگه نیازی به کراس فایر نیست. البته P5Q که قابلیت کراس فایر نداره به صرفه تر هست و قیمت کمتری داره ، پس انتخاب خوبیه. اگه شما به کراسفایر علاقه داری من سری X2 یا همون کارت گرافیک دو هسته ای رو بهت معرفی می کنم که خیلی بهتر از کراسفایر هست. این مدل 4850X2 هم که داره میاد انتخاب جالبیه. البته باید پول جالبی هم برای خریدش بدی!!:27: چون کراسفایر باید پاور ، مادربرد و سی پی یو و رم قوی داشته باشی تازه باید کیس خیلی خنکی هم داشته باشی.نقل قول:
میشه اینطور بیان کرد کهنقل قول:
الان خرید 4870 بصرفه تره با مادربرد معمولی و در اینده هم یه کارت 4870x2 یا مشابه 2 هسته ای اون رو همون مادربرد معمولی .انتخاب مناسب تری هست؟؟
پس یه خوبی دیگه هم داره که پول زیاد برا مادربورد کراسفایر نمیدی
بله.نقل قول:
ببینید تکنولوژی همه شرایط رو تغییر میده.
تا سال آینده iCore x7 ها هم تا حدی فراگیر شدن و با توجه به بودجه ای که احتمالا می خواهی خرج کنی معقول خواهند بود.
به عنوان مثال سری قبلی 3850 در مقایسه با 4850 واقعا کم میارن ، بنابرانین هیچ تضمینی نیست سال آینده دوتا کارت 4870 بتونه از لحاظ قیمت/کارایی با کارت های سری جدیدتر - با وجود تکنولوژی های جدید گرافیکی و مخصوصا پردازش فیزیکی - رقابت کنه.
این رو هم یادت نره که SLI یا Crossfire کردن به جز هزینه ی کارت ها و مادربرد ، هزینه های تحمیلی دیگه ای مثل هزینه پاور بیشتر و شاید حتی تهویه بیشتر کیس رو هم در بر میگیره.
----------------------------
شما اگرهم دنبال کراس فایر هستی حتما از چیپ های X38 و x48 استفاده کن ( 16X 16X هستن)
خوب حل دیگه منم منظورم همین بود دیگهنقل قول:
:40::40::40::40:
:27::27::27::27::27:
تازه اگه من اینجوری نمینوشتم هیچکدومتون به بنده خدا جواب نمیداد
:40::40::40::40:
:27::27::27::27::27:
من کراسفایر رو حداقل برا 1سال و خورده ای بعد میخواستم گفتم کم میاره کراس می کنمنقل قول:
پس با این حساب کاره عاقلانه ای نیست .( همه تایید میکنند این نظر رو؟ با مطالعه کامل پست های مربوطه؟)
اگه تایید میشه مادربرد چی بردارم که بعدن دیگه نیاز به عوض کردن نباشه؟احتمالا می خواید بدون کراسفایر معرفی کنید ؟
امکانات بالا باشه؟
فکر میکنم این بحث برای خیلی ها مفید باشه . حتی برا یاد اوری بعد دیگه بحث کارت گرافیک
اگه بودجه شما 150 تومن هست P5Q بخرید ، که اولویت اول همینه. اگه میترسید که بعدا به کراسفایر نیاز پیدا کنید و بودجه 210 تومنی دارید ، P5E بخرید. البته مدلهای P45 بایوستار هم گزینه های خوبی بوده و قابلیت کراسفایر هم دارن.نقل قول:
نقل قول:اول میخوام بدونم این نظر تایید میشه کامل یا نه؟نقل قول:
نظر مدیر؟
اول باید بدونم کراسفایر اصلا بدردم میخوره با شرایطی که قبلا ذکر شده یا نه .بعد احساس نیاز کنمنقل قول:
با توجه به آمدن گرافيك هايي با چند هسته پردازشي كراس فاير به صرفه نيستنقل قول:
یه Main خوب با 100 تومان به پایین قیمت برای CPU AMD 4600 Am2 بگید.
اینو سفارش دادم.
Asus M2N-E
قیمت 106 تومان
حالا این خوبه یا نه؟
سلام دوستان پاوری که باید برای مادربوردها اندازه گرفت رو باید از کجا فهمید؟؟
مثلا برای
Gigabyte - P35-ds3r
Gigabyte - P35c-ds3r
مصرف پاور رو باید چند در نظر گرفت؟؟
پاور فقط به مادربرد مربوط نمیشه ، به قطعات دیگه از جمله هارد و سی پی یو و گرافیک و Dvd writer هم مربوط میشه. شما کل قطعاتت رو بگو ، تو مشخصاتش می گردیم و توان مصرفی اون رو پیدا میکنیم ، بعد همه رو با هم جمع میکنیم و پاور رو بهتون پیشنهاد میدیم. البته باید به تایپک پاور مراجعه کنی.نقل قول:
از اينجا:نقل قول:
کد:http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
نه زیاد خوب نیست. من مدل GIGABYTE - MA770-DS3 رو می پسندم که حدود 120 قیمت داره و از فنوم ، باس 1066 رم ، 16 گیگ رم و چیزهای دیگه ای که تو لینک پایین هست پشتیبانی میکنه . اون مادربردی رو که سفارش دادی بگو نیارن ، ضرر میکنی.نقل قول:
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2454
مادربورد بدي نيست من دارمش و ازش راضيم ولي ميتوني ASUS M3A رو بگيري با همين قيمت كه چيپش قويترهنقل قول:
اون مادربوردم فنوم ساپورت ميكنه و رم با باس 1066 و 8 گيگ رمنقل قول:
چيپشم 570ULTRA هست و امكانات اوركلاك خوبي هم داره
سلام دوستان ایا کسی قیمت این برد رو داره و همچنین این برد رو دیده یا نه(Maximus II Formula)
سلام دوستان
من می خوام یک سیستم بخرم برای همین می خوام شما بهترین مادربرد رو در این بازه ی قیمتی بگین
50-100
100-150
در هر بازه دو یا سه تا بگین تا بنده ببینم کدومش بهتره اینتل ساپورت باشه چون می خوام Q6600 یا از سری E اینتل سی پی یو انتخاب کنم
به نظر شما بهترین سی پی یو برای مادربد معرفی شده چیه
هنوز تو ایران ندیدمش.نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر من اولین و آخرین انتخاب P5Q هست و تو این رنج همه ی مادربردها رو میذاره تو جیبش!!! بهترین سی پی یو هم همون Q6600 هست.
البته پایین 100 تومن هم GIGABYTE - EP31-DS3L خوبه.
ببخشيد من ميخوام مادربورد ecs a780gm-a رو بخرم كسي از قابليتهاي اون اطلاع داره
پیدا کردم . لینک پایین رو بخون. اگه کمک خواستی بگو.نقل قول:
کد:http://www.pcper.com/article.php?aid=559
سلام. هنوز وارد نشده.نقل قول:
با چه قيمتي چون الان بايو استار هم با اين چيپ داره 90 توماننقل قول:
و asus كه بالاي 120 هستش
نقل قول:
سلام دوستان
من می خوام یک سیستم بخرم برای همین می خوام شما بهترین مادربرد رو در این بازه ی قیمتی بگین
50-100
100-150
در هر بازه دو یا سه تا بگین تا بنده ببینم کدومش بهتره اینتل ساپورت باشه چون می خوام Q6600 یا از سری E اینتل سی پی یو انتخاب کنم
به نظر شما بهترین سی پی یو برای مادربد معرفی شده چیه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نظر دوستان در مورد این P5Q و GIGABYTE - EP31-DS3L چیه
حداقلا 5 الی 6 نفر جواب بده تا من هم تصمیم خودم رو بگیرم
خب اولین نفر منو حساب کن !!:31: P5Q با GIGABYTE - EP31-DS3L قابل مقایسه نیست و GIGABYTE - EP31-DS3L رو برای رنج پایین 100 گفتم. P5Q با چیپست جدید P45 به بازار اومده و قابلیتهای خوبی داره. قابلیتهایی مثل : پاور 8 فاز ، باس رم تا 1200 و 16 گیگ گنجایش رم ، باس سی پی یو تا 1600 و ساپورت سی پی یو های 45 نانومتری ، قابلیت Express Gate ، داشتن PCI 2.0 و ... . انتخاب خودم همینه.نقل قول:
هر کدومشون در بازه ی خودشون ، بهترین هستند.نقل قول:
من هم دومین نفر حساب کن.
کمترین قیمت مادربرد P5q Deluxe تو تهران چه قدر هست؟
حدود 235 باید باشه. البته حتما ارزونتر هم پیدا میشه ولی زیاد ارزونتر نه. چون قیمتش بیشتر مواقع ثابته و کمی بالا و پایین داره.نقل قول:
سلام دوستان من دو تا سيپيو ميخوام بخرم يكي q6600 و يكي e7200 .
ميخوام براي q6600 حدود 160 تومن براي mb هزينه كنم (با توجه به اينكه از خريد maxsimus formula پشيمون شدم) با توجه به چيزايي كه تو تايپيك ديدم P5Q رو ميخوام بگيرم نظرتون چيه ؟
و براي e7200 هم ميخوام يه مادربورد بگيرم كه حداكثر 100 تومن قيمتش باشه چي رو پيشنهاد ميكنيد ؟
P5Q كه خوبه اگه گير بيادو باز ناياب نشده باشهنقل قول:
برا زير 100 هم بايو استار بگير با چيپ p35 مدلشم اينه p35d2a7 حدود 90 بايد باشه
سلام دوستان
من قصد دارم سیستممو آپدیت کنم چون خییل قدیمی شده و مال 4 سال پیشه در حال حاضر یه مادربرد خوب که به روز باشه نمیخوام بهترین باشه ولی خوب خوب باشه لطفا مارک و حدود قیمت رو بگین ممنون میشم.
مادربرد ASUS P5Q با قیمت حدود 150 تومن ، عالیه.نقل قول: