تایید میشه !نقل قول:
بعد از شارژ اتوماتیک قطع میشه ...
Printable View
تایید میشه !نقل قول:
بعد از شارژ اتوماتیک قطع میشه ...
nolan جان گوشیت چینیه ؟؟؟
فکر نکنم اومده باشه ...نقل قول:
سلام بچه کسی میتونه یه لطفی کنه این فایل کرک ادوبی پی دی اف ریدر LE v2.54 رو برام ساین کنه بد جور لازم دارم ممنون میشم
سلام بچه !!!!؟؟؟؟؟
بهتر نیست خودت بری ساین کردن رو یاد بگیری تا هر برنامه ای رو که خواستی بی درد سر رو گوشیت نصب کنی ؟؟؟
آقایون متخصص میشه یه مقایسه بین 5700 و p990 بکنید با توجه به اینکه قیمت p990 حدود 285000 ,سیستم عامل اون هم symbian است
سلام.یه سوال عکس اس ام اس که می ریزم درون مموری کارت چجوری بصورت اس ام اس ارسال کنم؟
انگار بگی پژو 206 رو با پیکان مقایسه کن!نقل قول:
پی 990 سیمبین 9.1 با صفحه لمسی داره که نرم افزار های نوکیا بهش نمیخوره.دوربین گوشه 2 مگاپیکسل،صدای گوشی افتضاح،اندازه بزرگ،هنگ زیاد می کنه...
ولی 5700 یه گوشی با آخرین ورژن سیمبین،دوربین و صدای عالی... اصلا خیلی بهتره!!!
پی 990 وایرلسش بدرد می خوره
اگه از تو گالریه تو قسمت سند داره که مسیج کنیش اگه هم از تو اس ام اس هاست که فورواردش کن ...نقل قول:
برنامه هاش از 5700 خیلی کمترن .راجع به هنگش هم دقیقا دوستمون راست میگن من فقط فرانسه رو دیدم که هنگ نمیکرد اینایی که الان تو بازار هست اصلا به درد نمیخورن ...نقل قول:
نه تنها این دو گوشی هیچ شباهت ظاهری به هم ندارند .
لیکن هیچ ربطی هم به هم ندارند.
فرق این دو فراتر از پیکان و پژوست.
p990 را باید با نمونه تجلی یافته اش یعتی p1iمقایسه وقیاس کرد.
کلاس p990 چیست وکلاس 5700چه ها.
خیرنقل قول:
اگر سیوشون کنی گوشی اونا رو مثل عکس معمولی میشناسه
در ضمن شما کد اون عکس رو بنویس و برای طرف بفرست هر عکسی کد داره
و وقتی که طرف اون کد رو برات فرستاد برای تو شکلک نشون میده:40:
نقل قول:
این اصلش سلام بچه ها بوده اشتباه تایپیدم فکر کنم دارم یاد میگیرم
سلام
ببخشید میخواستم بدونم آیا تصویر Lcd گوشی شما هم لرزش داره ؟ Lcd گوشی من یه لرزش ریز داره که با دقت کردن
متوجه میشید . من این موردو تو گوشیهای دیگه هم دیده بودم
سلام من برگشتم(بر ميگردم جايز نيست...!!!!) لطفا برام چيزي ننويسين چون احتمالا دفه بعدي 1 ماه ديگه يا 6 ماه ديگه برگردم... برام دعا كنين تو كنكور مففخ بشم....صفحه ي گوشي من لرزه نداره... راستي asfa جان...من الآن با موبايل به اينترنت وصل شدم و هنوز از هيچ طرحي استفاده نكردم... اميدوارم الآن كه پنجشنبه هست مجاني باشه...باورم نيشه(نمي شد جايز نيست...) وقتي حسابم رو بعد از 3 دفه اينترنت چك كردم ديدم 9000 تومن اضافه شده!!!!!!!!واي!! خدا حافظ به همگي... (رفتم جايز نيست!!!)--------->كنكور!!!
مال من هم مشکلی نداره !!نقل قول:
اگه مال همه گوشی ها یکسان بود پس بدون مشکلی نداره
فقط احساس میکنی
راستی rainsky50 چرا بن شد ؟؟
اگه تو نور آفتاب اینجوری میشه طبیعیه.
با بروبچ سونی درگیر شد و شهید شد:31::41:نقل قول:
چیز غیر عادی نیست...نقل قول:
تا حالا این جنگ بین قبایل نوکی و سونی قربانی زیاد داده...:31:
یکیش هم rainsky50 ...
شایدم با یه یوزر دیگه بازم بیاد....
بچه ها یه سوال داشتم :
من چندتا فایل html ریختم تو گوشیم ولی وقتی میخوام بازش کنم ، صفحه اول opera 8.65 باز میشه و در واقع نمیتونم از این فایلها استفاده کنم ،
البته تا قبل از اینکه opera 8.65 رو بریزم درست کار میکرد ،
بدون اینکه opera رو حذف کنم ، چه جوری میتونم درستش کنم ؟
نقل قول:
سلام آقا از گوشي 5200 سر در مياري ؟
مي توني بگي آيا قابليت تم ريزي رو داره يا نه ؟
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم سوالت به کلوپ 5700 ربطی داشته باشه ولی به هر حال میگم
بله قابلیت تم ریختن رو داره
تم های جاوا سری 40 بهش میخوره فقط یادت باشه با رزولوشن 128.160
اگه خواستی بگو تا بهت معرفی کنم
برنامه ي بالا بردن سرعت اينترنت براي 5700 هست؟
این برنامه رو واسه گوشی موبایل ندیدم!نقل قول:
من پایه جنگ با بکس سونی هستم! البته فقط تو موبایل...نقل قول:
تو دیگر اجناس می گم just sony!:31:
تایید میشه:31:نقل قول:
مخصوصا VAIO:40:
پولی کم نمیشه ازت حالشو ببر عزیزم ...نقل قول:
آقا اینا فقط سلیقه ایه نباید به جون همدیگه بیفتین و نظراتتون رو به همدیگه تحمیل کنین .هر کسی از یه مارک خوشش میاد دیگه .حرف جنگ منگ هم نزنین با همدیگه دوست باشین و از هم استفاده کنین یعنی از معلومات هم اسفاده کنین !!!نقل قول:
احتمالا rainysky جان هم دوباره برمیگرده تو جمع ما دوست خوبی برای من یکی بود ....
میشه لطفا در مورد symbian uiq یه مقدار توضیح بدید و اینکه چه فرقی با symbian s60 داره؟؟؟؟؟:18:
سلام
آپديت بعدي رو كي ميدن به نظرتون ؟
کسی خونه نیست ؟! :19:نقل قول:
میگم اینجا من هیدن شدم نه؟آدم حساب نمی کنین 5 تا سوال پرسیدم اما دریغ از 1 جواب.
عکس اس ام اس تو گالری چجوری سند کنم در 5700.سند میشه اما یا بولوتوس یا اینفرارد یا مولتی مدیا
منم با حرف شما موافقم! شوخی کردم از جنگ! این حرفا نیس اصلا :31: من خودم از هر مارکی مدل های خوبش رو دوست دارم...فعلا چون نوکیا چشمم رو گرفته یکم طرفداریشو می کنم و این دلیل بهتر بودنش نیست :46:نقل قول:
سیمبین UIQ مربوط به دستگاههای هستش که دارای صفحه لمسی هستن که بیشتر در مدل های سونی اریکسون میشه دید مثل پی990... سری 60 هم که مدل های معروف نوکیا هستن که صفحه لمسی ندارن مثل N95 یا 6600!!!...نقل قول:
این دو مدل دو نوع رابط کاربری اند.
اصلا معلوم نیست! ولی معمولا 6-7 ماه یبار :31:نقل قول:
هیدن نشدی! کسی جوابارو بلد نیست حتما! :8:نقل قول:
عزیزم من که ان73 دارم اصلا این عکسها رو save نمیکنه تو تو گالری وگرنه در خدمت بودم میرفتم دنبالش.نقل قول:
عزیز کسی شما رو فراموش نکرده هر کی پیداش کرد میاد میگه شما همیشه تو قلب دوستاتی !!!