نقل قول:
نه :
تروخدا یه راه حلی بدید ..............حداقل سیوهاش رو اگه دارید بدید و راه حل استفاده از اون رو ؟؟؟
ممنونم
Printable View
نقل قول:
نه :
تروخدا یه راه حلی بدید ..............حداقل سیوهاش رو اگه دارید بدید و راه حل استفاده از اون رو ؟؟؟
ممنونم
دوست عزيز من با شماره ي 2 اين بازي مشكل دارم (همون ** )نقل قول:
نه :
ممنونم
وسط لودينگ بعضي بازي ها ارور Direct X ميده .
البته خودم احتمال ميدم كه اشكال از ويندوز هستش .
ممنونم .....ببخشید اینقدر وقتتون رو گرفتم ///
ولی نگفتید سیو هاش رو دارید یا نه ؟؟؟
اشتباه وارد شده حذف شود.
[QUOTE=pooria roohie;1244971]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من این hitman blood money رو نصب میکنم.نصبش که تموم میشه.error میده!
کامل نصبش میکنم با demon tools کار میکنه .image بازی رو هم وارد دمون میکنم ولی وقتی
میخوام بازی رو اجرا کنم این error رو میده!
matrix path of neo رو هم که نصب میکنم همین error رو میده!چی کار کنم؟
من تا انجايي كه ميدونم كه قبلا هم گفتم برو توفايل كرك همون جايي كه بازي نصب كردي يه ايكوني هست كه معمولا عكس يك cd هست همون بزن بعد بازي مياد:27:نقل قول:
لطفا جواب سوال منو بديد در صفحه ي ممنون343و342
این بازی crack نداره.من اینو رو یه سیستمه دگه نصب کردم که عین ماله خودمه همه چیش.اجرا شد. ولی برای من نمیشه!نقل قول:
کسی نمیدونه جذیان از چه قراره؟؟؟؟؟:19: :13:
direct x 9رودارينقل قول:
نقل قول:
فکر کنم باید نرو یا کلون سی دی ها رو پاک کنی
NERO و CLONE CD
اره دارم.نقل قول:
direct x 9روداري
اونارم پاک کردم cdrom و RWdrive رو هم disable کردم .ولی بازم همین error رو میده!:18: :2:نقل قول:
فکر کنم باید نرو یا کلون سی دی ها رو پاک کنی
NERO و CLONE CD
کسی تل هالا به این مشکل بر نخورده؟:blink:
سلام من بازی sims 2 را خریدم ولی بعد از نصب از من می خواد که CD درست را بگذارم و این پیام را مرتبا تکرار میکنه در مورد 2 بازی دیگه هم این اتفاق افتاده بود و اجراش نمیکرد ومیگفت CD درست را بگذارید . ایراد از کجاست ؟؟؟ممنون
cpu 2.40 G
RAM 480 MB
سلام
من با بازی Splinter Cell Double Agent یه مشکلی دارم
وقتی دمو تموم میشه ایت ارور رو میده
direct x 9رو هم نصب کردم
کارت گرافیکم هم 128
رم 1 گیگ
cpu 3 گیگ
دوست عزیز کرک بازی راکپی کردی؟نقل قول:
عزیزم کارت گرافیک شما برای این بازی مناسب نیست و اصلا نمیتونی اجراش کنی.:13:نقل قول:
مرسینقل قول:
آخه رو حعبش زده بود 128 می خواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به مشخصاتی که روی جعبه نوشته توجه نکن .نقل قول:
مرسی
آخه رو حعبش زده بود 128 می خواد
اونا برای فروش بیشتر هستش .
من این حرف به شما چند ماه پیش زدم شما منو همچین ضاییع کردی !نقل قول:
شما به مشخصاتی که روی جعبه نوشته توجه نکن .
اونا برای فروش بیشتر هستش .
حالا خودتون همین حرف رو میزنی
Ghana Vs Iran
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بپرسم چرا counter من زمان وصل شدن به سرور ( چه اینترنت و چه روی شبکه ) پیغام خطای زیر رو می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از نسخه 1.9 فارسی شده توسط ایرانیان استفاده می کنم
لطفا اگه برای حل کردن این مشکل پچی چیزی دارید کمک کنید
مطمئني درست گرفتي دوست عزيز ؟!نقل قول:
من این حرف به شما چند ماه پیش زدم شما منو همچین ضاییع کردی !
حالا خودتون همین حرف رو میزنی
Ghana Vs Iran
ميشه يه نقل قول بزاري ببينم ؟
من كه اصلا منظورتون رو نفهميدم !
دوست عزيز من كه ارور ها رو نديدم . يعني لينك ها خرابه.نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بپرسم چرا counter من زمان وصل شدن به سرور ( چه اینترنت و چه روی شبکه ) پیغام خطای زیر رو می ده
من از نسخه 1.9 فارسی شده توسط ایرانیان استفاده می کنم
لطفا اگه برای حل کردن این مشکل پچی چیزی دارید کمک کنید
شما در سايت Freeshare.us عكس ها رو بزار و وقتي كه لينك ها رو داد لينك سومي رو بزار اينجا .
ولي ميشه حدس زد . اين بازي به هيچ گونه شبكه نميشه .
نه Lan و نه اينترنت . شما بايد نسخه ي 1.6 رو بگيري .
براي اطمينان اين بازي 3 سيدي هستش . البته الآن خيلي كم پيدا ميشه .
من دو روزه كه منتظرم لطفا كمك كنين :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:د ارم ميميرمنقل قول:
دوستان سلام
من دو ساله دارم میگم کسی بلده soul reaver 2 رو چه طوری می تونم تو xp بازی کنم
ولی دریغ از جواب دوستان
با گرافیکش مشکل داری؟اگر وقتی اجرا میشه صدا داری اما تصویر نداری به این صورت عمل کن:نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تو Run بعد Regedit را اجرا کن
برو به HKEY_CURRENT_USER بعد زیر شاخه Software بعد Crystal Dynamics بعد Soul Reaver 2 و 1.00.000 و بعد زیر اسم برو به قسمت DisableVShade و Value اون را از 1 تغییر بده به 0.
سلام
اقا من splinter cell double agent رو نصب کردم ولی صحنه اهسته اجرا میشه مشکل از چیه
سیستمم اینه
cpu:38000
ram:2gig
grafic: GeForce 7600 gs
???????????????????????????
برو تو اپشنش يه تغيراتي بده شايد درست بشهنقل قول:
قبلا کردم نشد ؟
پس واسه ي كرافيكنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:با عرض سلامخیلی ممنون که جواب دادیدلینک عکس رو مجددا درست کردم . ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی در مورد DLL های مخصوص بازی روی شبکه داره بهم بده. هر فایلی که به قسمت شبکه کانتر مربوط می شه .اگه سالم این فایل ها رو بتونم گیر بیارم مشکلم حل می شه. (آخه می خوام اگه ممکنه کانتر رو شبکه فارسی بازی کنم )با تشکر از دوستان
دوست عزیز کارت گرافیک gs 7600 کارت قدرتمندی هست مشکل از کارت نیست.نقل قول:
احتمالا ایشون دایرکت ایکس رو نصب نکردن که صحنه اهسته اجرا میشه.
دوست من ،نقل قول:
با عرض سلام
خیلی ممنون که جواب دادید
لینک عکس رو مجددا درست کردم . ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی در مورد Dll های مخصوص بازی روی شبکه داره بهم بده. هر فایلی که به قسمت شبکه کانتر مربوط می شه .
اگه سالم این فایل ها رو بتونم گیر بیارم مشکلم حل می شه. (آخه می خوام اگه ممکنه کانتر رو شبکه فارسی بازی کنم )
با تشکر از دوستان
اين ورژني كه شما داري اديت ايراني هاي عزيز هستش .
و به هيچ وجه هم شبكه نميشه . مشكل داره .
همونطور كه قبلا گفتم شما بايد كانتر ورژن 1.6 رو نصب كني تا بتوني آنلاين بازي كني .
دوست عزيز ممكنه 7600 باشه ولي شما توجه كن 7600GS هستش .نقل قول:
دوست عزیز کارت گرافیک gs 7600 کارت قدرتمندی هست مشکل از کارت نیست.
احتمالا ایشون دایرکت ایکس رو نصب نکردن که صحنه اهسته اجرا میشه.
اين كارت گرافيك با 7600GT زمين تا آسمون فرق داره .
كارت گرافيك هاي GS از خودشون رم ندارند . اگه هم داشته باشند خيلي كمه . مثلا 128 . بقيه رو از سيستم Share ميكنه .
ولي كارت گرافيك 7600GT كمه كم رو خودش 512 تا فقط رم داره . حالا اوني كه از سيستم ميكشه به كنار .
پس اشكال از كارت گرافيك شما هست دوست عزيز .
پس چه طور اول که نصب کردم درست بود بعد که پچ رو نصب کردم انجوری شد .دوباره پاک کردم ونصب کردم دیگه درست نشد دایریکس هم نصب کردم درست نشد راستی rainbow six vegas رو راحت میکشه بدونه هیچ مشکلی تازه رزولیشنه بازیم بردم بالا بازم هیچ مشکلی نداره و یه نکته دیگه وقتی بازی نصب میشه خودش یه قسمت داره که نشون میده سیستم طرف کافی برای بازی یا نه برای من جلوی همیه گزینه ها تیک زده یعنی مشکلی ندارهنقل قول:
راستی ممکنه مشکل از ویندوز یا dvd باشه ؟
راستی اگه گرافیک کم بیاره تیکه تیکه میشه نه صحنه اهسته
موقع نصب خودش کپی شده .نقل قول:
وقتی هم رو کرک کلیک میکنم پیغام خطا می ده که متنش مشخص نیست (اصلا هیچی ننوشته)
مگه میشه ؟نقل قول:
پس چه طور اول که نصب کردم درست بود بعد که پچ رو نصب کردم انجوری شد .دوباره پاک کردم ونصب کردم دیگه درست نشد دایریکس هم نصب کردم درست نشد راستی rainbow six vegas رو راحت میکشه بدونه هیچ مشکلی تازه رزولیشنه بازیم بردم بالا بازم هیچ مشکلی نداره و یه نکته دیگه وقتی بازی نصب میشه خودش یه قسمت داره که نشون میده سیستم طرف کافی برای بازی یا نه برای من جلوی همیه گزینه ها تیک زده یعنی مشکلی نداره
راستی ممکنه مشکل از ویندوز یا dvd باشه ؟
توی انجمن Game Spot یک نفر با 8600 یا 8800 ( دقیقا یادم نیست ) نتونسته بود روون بازی کنه !!!! گیر میکرده !!!!
سلام بچه ها
من مي خواستم بدونم با اين سيستم كدوم نسخه از بازي هاي pro evolution soccer را مي تونم نصب كنم؟
ram=256
vga=64
pes1و2و3و4و5وروميتوني بازي كني:40:6نقل قول:
سلام.نقل قول:
سلام بچه ها
من مي خواستم بدونم با اين سيستم كدوم نسخه از بازي هاي pro evolution soccer را مي تونم نصب كنم؟
ram=256
vga=64
نترس همش رو میتونی بازی کنی به راحتی.