برنامه ايي كه تصوير فرد تماس گيرنده را كامل و بزرگ بيندازه رو صفحه و برنامه پيغامگير براي p990 اگه داري ممنون ميشم معرفي كنينقل قول:
Printable View
برنامه ايي كه تصوير فرد تماس گيرنده را كامل و بزرگ بيندازه رو صفحه و برنامه پيغامگير براي p990 اگه داري ممنون ميشم معرفي كنينقل قول:
روي علامت سايلنت كليك كن تيك سايلنت رو بردار و صداي multimedia رو زياد كن و صداي آهنگ و مسيج رو كم كن اونوقت گوشيت در حالت سايلنت ولي آهنگ ميتوني گوش كنينقل قول:
فایل رو کپی کن رو مموری گوشیت بعد برو اونجایی که کپیش کردی، برو روش و اوکی کن بعد سیوش کن بعد برو تو برنامه اوپرا تو بوکمارک اسم برنامه هستش روش کلیک کن میاد بالا بعد متنتو بنویس و کپیش کن جایی که میخواینقل قول:
اقایون من p990 دارم.وقتی میخوام فلش دوربینو روشن نگه دارم تا به عنوان چراغ قوه یا برای فیلمبرداری ازش استفاده کنم بعد از این که جاگ دیالو می چرخونم گوشی سکته میزنه.هنگ میکنه و فقط باید باطریشو درارم تا درست شه.لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
صفحات قبلی رو که نگاه می کردم دیدم انگار توی P990 نمیشه مکالمه ها رو ظبط کرد!!!
این حقیقت داره ؟
آخه توی K750 و بیشتر گوشی های قبلی سونی اریکسون این امکان رو پیاده سازی کردن!
ممنون
salam
man ye moshkeli daram
mikhastam rooye gooshim(p990)taghviyate seda nasb konam amma nemidoonam chi shod ke gooshim khamoosh shod bad az inke rooshanesh kardam dige rame gooshim kar nemikard .darzemn bazi az barnameha ke ghablan roo gooshim nasb mishod alan dige nasb nemishe .ye rame no gereftam amma mitarsam bezaram too goshim be nazare shoma eradesh chiye
man chi kar bnayadf bokonam
نیازی نیست سیوش کنه و حتما برنامه اپرا داشته باشه:27::27::27:نقل قول:
همون جا که روی مموری هست روش کلیک می کنی بعد گزینه open رو انتخاب بکنی خودش با بروزر گوشی میاد بالا.:31::31::31:
آپدیت کردی؟نقل قول:
مموریت رو عوض کردی؟
احتمال 99% ایراد از مموریت هستش.(البته اگه آپدیت کرده باشی):5:
امان از این مموری های قلابی....:19::19::19::19:
برو توی تنظیمات و محل ذخیره عکسها رو phone memory قرار بده.:20:
موفق باشی.:10:
قبلا هم این بحث شده بود.نقل قول:
یه چندتا برنامه دوستان معرفی کردن که انگار هیچ کدوم درست درمون از آب در نیومد.:41::41:
شما اگه سراغ داری بذار ملت حالشو ببرن.:8::8:
سلام.نقل قول:
اولا : لطفا فارسی بنویسید.
دوما : این برنامه تقویت صدایی که گفتی چی هست؟از کجا گیر آوردی؟
سوما : مموریت چیه؟
چهارما : آپدیت کردی یا نه؟
+نقل قول:
1-فايل رو از حالت فشرده در بيارين.نقل قول:
2- فايل Farsi Keboard.htm رو توي گوشي تون كپي كنيد.
3-فايل رو اجرا و سپس Open و انتخاب كنيد.
4- در پنجره باز شده متن مورد نظر رو تايپ كنيد.
5-متن را كپي كنيد و در جاي مورد نظر(مثلا براي sms كپي كنيد)
6-براي ديدن كيبورد به صورت استاندارد از منوي Setting گزينه fit to screen رو غير فعال كنيد.
توضيح:چون هنوز برنامه خاصي براي تايپ فارسي نيومده بايد از اين فايل HTML كه با مرورگر گوشي باز ميشه استفاده كنيد.
دوستان تا نيومدن برنامه كامل تايپ فارسي از نصب برنامه كرسيتال عربيك خودداري كنند.:10::46:
با سلام
من P990 دارم.اگه میشه یه برنامه معرفی کنید که بتونم SMSفارسی بخونم و از DICTIONARY استفاده کنم.
در ضمن با IRANSEL چه شکلی با computer وارد INTERNET شم؟؟؟؟؟؟
قبلا و قلبا ازتون ممنونم.
سلام به اساتيد عزيز
من ميخوام بدونم چطوري ميشه صفحه 990 رو قفل كرد و فقط بازدن كلمه يا عدد مورد نظر صفحه به كار بيافته؟ اگه نرم افزار خواصي وجود داره ممنون ميشم
اينجوري كه ميگي رو نديدم.
ولي Advanced Device lock براي اين كار خيلي قويه.
من گوشیمو دو هفته بیشتر نیست گرفتم.اصل هم هستش احتیاجی به اپدیت هست؟
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بدي كه چه طور ميشه فعالش كرد؟نقل قول:
مشخصاتشو با این سایت چک کننقل قول:
اگه متفاوت بود،نیاز به آپدیت دارهکد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i
خوب اینم جواب شما که اگر چند صفحه قبل رو میخوندید پیداش می کردید:13:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
نيازي به نصب برنامه نيست
اگه ميخواي فقط صفحه اصلي رو قفل كني برو توي tools/control panel/security/locks و از اونجا inactivity lock رو فعال كن
اون برنامه اي كه دوستمون hmr007 عزيز بهت معرفي كردند براي پسورد گذاري روي فايل منيجر و جاهاي ديگه هستش كه فكر نكنم منظورت اين باشه
يه برنامه خيلي كوچيك هست كه بايد نصبش كني(خودش رو تو Control Panel ميزاره)نقل قول:
بعد باهاش ميتوني رو هر قسمتي از گوشيت كه خواستي(فايل منيجر-sms-تمام برنامه هايي كه نصب كردي-تلفن-و ...) قفل بزاري.خيلي برنامه خوبيه پيشنهاد ميكنم حتما نصبش كني.
برنامش هم برات ميزارم. ولي نياز به ساين داره :
کد:http://www.ufile.info/upload/1195577794.zip
ممنون از كمكتوننقل قول:
سلام دوست عزيز
نيازي به نصب برنامه نيست
اگه ميخواي فقط صفحه اصلي رو قفل كني برو توي tools/control panel/security/locks و از اونجا inactivity lock رو فعال كن
اون برنامه اي كه دوستمون hmr007 عزيز بهت معرفي كردند براي پسورد گذاري روي فايل منيجر و جاهاي ديگه هستش كه فكر نكنم منظورت اين باشه
از شما هم ممنون كه توجه كرديننقل قول:
يه برنامه خيلي كوچيك هست كه بايد نصبش كني(خودش رو تو Control Panel ميزاره)
بعد باهاش ميتوني رو هر قسمتي از گوشيت كه خواستي(فايل منيجر-sms-تمام برنامه هايي كه نصب كردي-تلفن-و ...) قفل بزاري.خيلي برنامه خوبيه پيشنهاد ميكنم حتما نصبش كني.
سلام به همه ی برو بچ....:8::8::8:
دیدم از وقتی دوستان آموزش کامل آپدیت کردن رو گذاشتن تو امضاشون دیگه کسی در این رابطه سوال تکراری نمی پرسه،:21::21::21:
با خودم فکر کردم منم یه سری از سوال های تکراری دیگه رو با این کار حذف کنم.:20::20::20:
(خوب به حر حال بهتر از اینه که هر روز به امضای آدم گیر بدن):31::31::31:
از بقیه اساتید هم خواهش می کنم که در این زمینه (حذف کردن سوال های تکراری) با قرار دادن نکات کلیدی در امضاشون هم به تازه وارد ها (و هم به خودشون:27::27::27:) کمک کنند.
موفق باشین...:10::10:
سلام به اساتيد .....من يه ماهي گوشي گرفتم ولي يه سوال داشتم اين گوشي يه مشكل بزرگ دارهاونم اينكه نميفهمي برات بلوتوث اموده مگر اينكه چشات به صفحه باشه چه طور ميشه مثل بقيه گوشي ها وقتي برات بلوتوث مياد مثل بقيه گوشي ها اينم يه دلن گو دولونگي بكنه بفهمي بلوتوث اومده؟
كلا گوشيهايي كه سيستم عاملشون سيمبين هست همينجورين. و راه حلي هم نداره:8:نقل قول:
با سلام
می خواستم یه برنامه به من معرفی کنید مانند my phone explorer و mobile master که p990 رو ساپورت کنه؟
X-ploreنقل قول:
برو اينجا و آخرين نسخه رو دانلود كن :
کد:http://lonelycatgames.com/?app=xplore
سلام آخرين نسخش رو ميشه بگي دقيقا چيه?نقل قول:
منظورم شماره ي ورژنش بود.
راستي اين صفحه كليدت خيلي خوبه ها ولي حيف كه يكم يغوره
نميشه كوچيكترش كني?
ممنون و موفق باشي
نقل قول:
با سلام
عزیزم منظورم برنامه تحت خود گوشی نبود این برنامه ای که شما معرفی کردین برای خود گوشی بود من برنامه ای می خوام که تحت ویندوز باشه
ایا برنامه ای تحت لینوکس هم وجود داره؟
خوب موبايل مستر Mobile Master هم P990 رو پشتيباني ميكنه.نقل قول:
من خودم امتحان كردم و جواب داده.
سلام.نقل قول:
تو همون لينكي كه دادم اگه بري، آخررين نسخش رو هميشه ميزاره. فكر كنم الان 1.13 باشه.
درو مورد صفحه كليد هم به فكرش هستم
با تشکر از دوستان با محبت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1.بله آپدیت کردم
2.از روز اول عوض کردم 1 gig گذاشتم
3.روی مموری ولی کلا پس از کلیک روی uninstall در گوشی می ره تو کما تا خاموش روشنش کنم
4.جواب 3
5. حدود 4 تا 5 تا جاوا نصبه
با تشکر
:10:نقل قول:
دوست عزیز از لطفت ممنون.
آره هنگ می کنه باید خاموش روشن کنم.
آره آپدیت کردم.
نمیدونم تازگی چیزی نصب نکردم.اما شاید علت همین باشه؟!
بله Advance English Dictionary و الان هم هر وقت خاموش روشن می کنم.نوقع بالا اومدن می پرسه نصب کنه یا نه؟ که نصب هم نمیکنه!؟ راستی اینم بگم که من اکثر برنامه هام رو روی مموری نصب کردم.
از کمک شما سپاسگذارم :18:
من opera رو وقتی باز میکنم گوشی ریستارت میشه از چی هستش؟
با درود
من گوشیp990i دارم. یکی از دوستام واسم یک تصویر Picture Message فرستاد بعد گوشیم هنگ کرد (همش ویبره زد و خاموش شد). بعد 2 باره من گوشیمو که روشن کردم چیزی جز صفحه سیاه نیومد بالا بعد تعداد 12 تا ویبره می زنه و خاموش میشه!
همه کاری هم کردم ولی بازم نشد که بالا بیاد (روشن خاموش، باطریو کشیدم، مموریرو در آوردم، سم کارت)
ولی راه نیفتاد!
1 ) ... لطفاً بهم بگین مشکل از چیه ؟
2) ... من باید چیکار کنم... ؟
نقل قول:معمولا اين جور مشكلها پيش بيني نشده هستند و راه حل خاصي ندارن.نقل قول:
من opera رو وقتی باز میکنم گوشی ریستارت میشه از چی هستش؟
بهترين راه و مطمئن ترين راه اينه كه آپديت كني.
با سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم با p990 چه جوری مشیه به اینترنت ایرانسل وصل شد gprs faal kard mer30
دوست عزيز وقتي گوشيت رو آپديت كردي بايد تمامي رد پاهاي برنامه هايي كه رو مموري نصب كردي رو پاك كني.نقل قول:
الانم دير نشده. برو داخل مموري كارت و تمام اطلاعات داخل پوشه هاي سيستمي گوشي(privateوresourceوSystemوsys) رو پاك كن.
با اين كار تمام برنامه هايي كه رو رم نصب كردي از كار ميفته و بايد دوباره نصبشون كني.
با سلام خدمت همگینقل قول:
همین طور که در جریان هستید درگیر امتحانات میان ترم هستم و رامین هم امتحان کارشناسی داره(انشاالله که قبول بشه)بخاطر همین کمتر آنلاین میشیم،اگر هم بشیم اولین جا همین جاست:10::27:
-----
عزیز به نظرت همه اینجورن؟!!؟
ولی فکر نکنم اونایی که مستقیما تو inbox میبرن مثل6600 سریعا صدای مسیج درمیاد:13:
آقا اگه فليپو برداري با كدوم كليدا ميتوني بازي كني. با توجه به اينكه كليداي كيبورد خيلي ريزن مشكل نيس ؟!
ميشه يه نفر آقايي كنه در مورد reminder تو p990 توضيح بده؟؟
من مي خوام يه مورد يادم بندازه ولي نميدونم چه طوري؟ ممنون ميشم اگه بگين
ببین دوست عزیزنقل قول:
بهترین حالت کارایی گوشی ، در دو حالته بودنشه
و به نظرم بر نداری بهتره،چون مثلا در یک برنامه ای که جدول لیگ برتر رو نشون میده با فیلیپ باز بسیار کند به صفحات پایینتر میاد ولی وقتی فیلیپ بسته میشه، بصورت استاندارد و با سرعت مناسب پایین میاد
موفق باشی :11:
دوست عزیز شما دو کار رو میتونی انجام بدینقل قول:
1. از طریق Alarm که وقتی میخوای ساعتشو تنظیم کنی، در قسمت When مورد مورد نظرتو انتخاب میکنی و در قسمت messege ،پیام مربوطه رو مینویسی
2.menu==> office==> tasks==> new
حالا دیگه بقیه تنظیماتشو انجام میدی
اگه باز به مشکلی برخورد کردی ،مطرح کن:10: