نقل قول:
متشکر دوست عزیز از خبری که دادی ترکرش راه افتاده ولی متاسفانه هنوز سایت در دسترس نیست من نتونستم وارد سایت بشم اشالله اونهم بزودی راه بیافته
نقل قول:
متشکر دوست عزیز از خبری که دادی ترکرش راه افتاده ولی متاسفانه هنوز سایت در دسترس نیست من نتونستم وارد سایت بشم اشالله اونهم بزودی راه بیافته
senjed1349 جان opt رو بزن ببین چی میګه
نقل قول:
پيمان جان اين هم اون جمله لعنتي:
Ce cuvant de 3 litere completeaza secventa:
saisprezece impartit la doi face ...
دستت درد نكنه. خير از جوونيت ببيني
نقل قول:
پيمان جان دستت درد نكنه
opt كليد حل معما بود:10:
حالا من هم عضو شدم و اگه كسي دعوت نامه filelist را ميخواد معطل نكنه و پيغام خصوصي بذاره:10:
خواهش میکنمنقل قول:
پيمان جان دستت درد نكنه
opt كليد حل معما بود
اقا میګم چرا کسی تو ایران یه سایت در حسابی واسه تورنت فایل های ایرانی نمیزنه؟ چرا کسی از تورنت واسه اپلود فایل استفاده نمیکنه؟ تو کف فیلم ها ایرانی برنامه های اموزشی فارسی و بازی های فارسی شده موندیم
از هم جای دنیا ترکر پیدا میشه جز ایران ، یکی بود که اون هم 4 یا 5 تا فایل و برنامه که تو تمام تورنت سایت ها پیدا میشدن ګذاشت بعدش هم دیګه غیر فعال شد
من حدود 6 ماهه كه همه فيلمهامو با تورنت دانلود ميكنم ، اما سرعت دانلودم هيچوقت بالاتر از 7 KBPS نميره و در ضمن سرعت upload هم از download بيشتره . لطفا راهنمايي كنيد.
نقل قول:
آی گفتی ؛ ولی پیمان جان من فکر کنم بزرگترین مشکلات این قضیه مربوط میشه به 1- پهنای باند بسیار بسیار پائین که در ایران عرضه میشه و دوم هزینه های اون ؛ خوب برای داشتن یا ایجاد یه ترکر نسبتا خوب و حتی متوسط من فکر کنم باید یه پهنای باند مناسب این کار داشته باشیم که تو ایران غیر ممکنه و دوم بخاطر سطح بسار پایین در آمد نه کسی کیتونه اینکار رو به تنهایی انجام بده و نه اینکه اگه کسی بخواد اینکار رو انجام بده بقیه حمایتش میکنن مثلا من اگه بخوام اینکار رو انجام بدم و بخاطر حمایت تو سایتی که میخوام برای اینکار راه بندازم بگم هر نفر 5 تا 10 هزار تومان به سایت کمک کنه اونهم برای مدت یکسال بعید میدونم از طرف کاربرا حمایت بشه و هزار و یک مشکل دیگه داداش ولی در کل باید گفت من با تو خیلی موافقم و باید بگم برای کشورم بخاطر این مسائلی که داره تاسف میخورم تازه میخوان با یه برنامه 3 ساله اینترنت ملی راه بندازن و ما رو محدود به اینترانت داخلی بکنن و فکر کنم تا 2 یا 3 سال آینده اگه این مسئله به نتیجه برسه وضعیت اینترنت تو ایران عوض اینکه پیشرفت کنه بسیار اسف بار خواهد بود بسیار تاسف میخورم بخاطر این طرز تفکر که در صورت تحقق آینده علمی و ارتباطی کشور خیلی تاریک و مبهم به نظر میرسه
عزیزم اولا صفحات اول رو بخون حداقل 10 صفحه اول به این قضیه چندین بار جواب داده شده ؛ اگه بازهم مشکلی بود اینجا بگو ؛ضمنا نوع اتصال ؛ میزان پهنای باند و سرعت واقعی دانلود و آپلود و برنامه ای که استفاده میکنی رو بگو تا بتونیم کمکت کنیمنقل قول:
در اين سايت doimand كسي عضو هست براي من هم دعوئت نامه بفرسته
یکی از این سایتهای تورنت فکر کنم ilovetorrent بوود چند تا لینک داده گفته که اگه میخوای share ratio بره بالا اینا رو seed کن و فقط یه
لینک دانلود تورنت برا اوون فایل هست . خب اگه قراره من اونا رو seed کنم باید اول دانلودشوون کنم دیگه نه ؟
بعد seed کنم درسته ؟ میشه بگین من باید چیکار کنم ؟
نقل قول:
بابا جون من موندم که چرا همه میان میگن دعوتنامه دمونوئید میخوان مگه سایت دمونوئید مشکلش حل شده که همه درخواست دعوتنامه میدن من که خودم عضو اونجا هستم نمیتونم برم تو سایت و وقتی هم نشه رفت تو سایت نمیشه دعوتنامه گرفت اگه سایر دوستان میتونن برن تو سایت بگن که من بررسی کنم ببینم مشکلم چیه شاید از آی اس پی خودم باشه .
مسعود جان شما نباید به هر تورنتی اعتماد بکنید بعضی از تورنتها فیک هستن بعضی لینکشون خرابه و بعضی ها هم ناقص آپلود میشن و شما وقتی دانلود میکنی میبینی مثلا تا 65 درصد دانلود میشه و برا بقیش سید کننده نیست تو اینجور مواقع ترکرت اگه خصوصی باشه میتونی تو انجمن سایت مطرح کنی تا خود ترکر برات سید بشه البته این چیزا که گفتم مربوط به این سایت یا سایت خاص دیگه ای نیست این به همه سایتهای تورنت و ترکرهاش میتونه مربوط باشه کلی گفتم . شما باید تورنت رو کامل دانلود کنی بعد اینکه دانلودت تموم شد سید بشی اگه هم دیدی لینکی یا تورنتی مشکل داره بهتره وقتتو هدر ندی و بیخیالش بشی مگه اینکه ترکر و سایت مربوطه بهت این امکان رو بده که با درخواست تو برات سید بشن تا بدونی دانلوداتو تکمیل کنی .نقل قول:
یاحق