دوستانی که به رایتل ترابرد موفق داشتن این چنین مشکلاتی براشون به وجود نیومده ؟ تجربیات خودتونو اینجا بزارین تا همه استفاده کنن .
Printable View
دوستانی که به رایتل ترابرد موفق داشتن این چنین مشکلاتی براشون به وجود نیومده ؟ تجربیات خودتونو اینجا بزارین تا همه استفاده کنن .
نقل قول:
رایتل همه چیزش عالی بود بدون هیچ مشکلی
سلام دوستان
بنده میخواستم از همراه اول به ایرانسل ترابرد کنم، دوستانی که تجربه کردن میشه بگین چه مشکلاتی ممکنه با این کار واسم پیش بیاد؟ و اینکه با سیم کارتی که واسم میارن میشه از 4g ایرانسل هم استفاده کرد یا اینکه سیم کارت مخصوص میخواد؟
با تشکر
بله میشه از این سیم کارت برای 4G استفاده کرد و مشکلی نداره.نقل قول:
من که خل شدم بیشتر از ده بار درخواست دادم از همراه اول به ایرانسل :n08::n08::n08:
هر دفعه به یه دلیلی رد میشه یه بار donor time out یه بار authorization time out یه بار میگن مغایرت یه بار میگن کد ملی اشتباه یه بار میگن دائمی به اعتباری نمیشه
هم حضوری هم از تو سایت
دیگه برام مهم نیست بشه یا نه ولی هر بار درخواست رد میشه بعدیو درخواست میدم:n08:
قبل درخواست اول ببینید سیم کارت مشکل هویتی نداره یعنی اشتباهی در مشخصات مالک و کد ملی وجود نداشته باشه بعد که مطمئن شدید حداقا 500 تومان داخلش اعتبار داشته باشید و ترابرد رو فقط و فقط 8 صبح تا 12 ظهر از طریق نماینده گی رسمی ایرانسل که مجاز هستش و کلیه خدمات تعویض سیم کارت تا قطع و وصل رو انجام میده . انجام بدید . اصلا اینترنتی این کار رو انجام ندید . همونجا نمایندگی اول کار سیم جایگزین رو هم بهتون میده از نوع سه پانچ 4G .نقل قول:
نمیدونم چرا بعضی مواقع اینطوری میشه از همراه اول به ایرانسل . علاوه بر 2 خطای بالا که شما گفتید . یه خطای :نقل قول:
The phone number 09145 is already subject to a porting process
هم میده و دیگه اصلا نمیتونی ترابرد انجام بدی و باید بیخیال بشی . علت هم مشخص نیست کسی هم نمیدونه ؟
دوستان من از ایرانسل به همراه اول ترابرد کرده بودم که بلدلیل مشکلات زیاد از قبیل نیامدن اس ام اس تماس از دست رفته و ... تصمیم بازگشت به ایرانسل گرفتم و درخواست بازگشت داده ام !
از کجا بفهمم مشکل هویتی داره ؟ مال خودمه سیم کارت . رفتم همراه اول مشخصاتم همش درست بودنقل قول:
بار اول هم حضوری درخواست دادم سیم کارتم گرفتم. الان دو ماهه سیم کارت دارم ولی ترابرد رد میشه .
سلام.
من از ایرانسل به همراه اول ترابرد کردم.
الان یه مشکلی دارم.وقتی میخوام تلگرام رو روی کامپیوتر نصب کنم اون کد فعال سازی واسه گوشیم sms نمیشه
آیا این طبیعیه؟واسه نرم افزار های دیگه مثلا فیس بوق و گوگل هم پیامک تایید نمیاد؟؟؟؟