هیچ راهی نیستنقل قول:
Printable View
هیچ راهی نیستنقل قول:
نه هیج راهی نداره تا بفهمیم چند درصد رفتهنقل قول:
زمانی که نوشته در حال انتقال اگر صفحه رو ببندین مشکلی پیش نمیاد و اپلود انجام میشه میتونین چند دقیقه بعد برین و دانلود کنین
من همزمان چندین صفحه اپلودسنتر رو باز میکنم و با هرکدوم یک چیز برای اپلود قرار میدم و همشون اپلود میشن زمانی شده همزمان 6-7 تا فیلم برای اپلود گذاشتم و مشکلی پیش نیومد.نقل قول:
سلام دوستان
در ساعات دانلود شبانه مشکلی برای دانلود ندارید؟؟
من افت سرعت شدید دارم بطوری که اصلا به سرور وصل نمیشه که بخواد دانلود کنه! لینک ها هم همه از خود شاتل لند هستند!
راهی نداره .نقل قول:
من خودم معمولا وقتی یه فایلی رو دارم ریموت میکنم یه تب دیگه باز میکنم و میرم به همون آدرس .
بسته به جچم فایل هر 30-5 ثانیه رفرش میکنم ببینم اومده یا نه .
سلام منم مثل شما هستم برای من نه سایتی رو باز میکنه نه چیزی دانلود میکنه البته ساعت 3 شب این مشکل برطرف میشه و میتونم با سرعت بالا دانلود کنم.نقل قول:
مثل اینکه شاتل لند کلا داون شده! البته صفحه اولیه سایت باز میشه اما چیزی رو نمیتونید دانلود کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه این لینکای تو این صفحه رو ریموت کنه؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هر لینکی از عصر آپلود سرور ایرانش میزنم آپلود نمی کنه :n34:
سلام دوستان
من هم از این راه استفاده میکردم(خودم البته کشف کرده بودم !!)
هر چی فیلم و بازی میخواستم دانلود میکردم(از تورنت مینداختم seedr.cc و از سایتای مختلف لینک مستقیم مگرفتم و....) توی این چند وقت حدود چهل پنجاه گیگابایت دانلود کردم از آپلود سنتر و حدود 150 گیگابایت از خود سایت شاتل لند ، یهو از دیروز سرعت دانلودم از آپلود سنتر اومد زیر 10 کیلوبایت(مثل شبانه که شیرد میشد) جالبه که فقط سرعت دانلود از آپلود سنتر کاهش پیدا کرده و فقط برای فایل هایی که خودم آپلود کردم ، یعنی فایل های دیگران داخل آپلود سنتر شاتل لند که داخل گوگل سرچ کردم و پیدا کردم هیچ مشکلی برای سرعت دانلود نداشتن
چی شده به نظر شما ؟ شیر شدم ؟ برای این سرویس هم این قانون مسخره اعمال میشه ؟با اون همه تبلیغ برای 150 گیگابایت فضای رایگان و حداکثر سرعت ممکن و... اون همه تبلیغ برای بسته های دانلود رایگان از مجموعه وبسایت های شاتل لند و.... اگه همچین قانونی موجود بود باید ذکرش میکردن بین اون همه تبلیغشون ، چی شد اون 5 ترابایت :n24:
از بخش پشتیبانی آنلاین پرسیدم گفتن ما اطلاع نداریم از تماس با ما همون شاتل لند بپرس اون جا هم هیچ جوابی ندادن هنوز
یا این که کلا آپلود سنتر مشکل پیدا کرده ؟
حیف تازه یه فایل 17 گیگی از پکای جدید سیمز پیدا کرده بودم ...
دوستان اگه امکانش هست شما هم این فایل رو یه تست بزنید داخل آپلود فضای خودم از آپلودسنتر آپلود کردم :
پ.ن : الآن داشتم صفحات قبل تایپیک رو میخوندم لینک هایی که دوستمون که پایین نقل قول میکنم گذاشتن رو میتونم با سرعت بالا دانلود کنم :کد:http://shatelland.com/upload/files/936a3890-5710-46ca-bf6b-edbdcc4a06ed
حدس میزنم این اتفاق که برای من افتاده یک چیزی شبیه شیرد شدن هست برای اکانت هایی که بیش از حد ریموت میکنن !نقل قول:
اگه شما هم لطف کنید سرعت دانلودتون رو از فایلی که من آپلود کردم با سرعت دانلودتون از فایل های فیلم بالا مقایسه کنید و نتیجه رو اعلام کنید تا فرضیه من به اثبات نزدیک تر بشه ممنون میشم !
فکر کنم باید بگردم دنبال کسی که محدود نشده باشه فایل های سیمز رو برام آپلود کنه :n01: