توی مرورگرتون از منوی File مطمئن بشید که گزینه work offline فعال نباشه !نقل قول:
از یک اکانت دیگه یا شماره تلفن دیگه استفاده کنید. شاید مشکل از سرویس دهنده باشه !
بعد از کانکت شدن , خروجی دستور زیر رو اینجا بگذارید ...
کد:ping www.google.com
Printable View
توی مرورگرتون از منوی File مطمئن بشید که گزینه work offline فعال نباشه !نقل قول:
از یک اکانت دیگه یا شماره تلفن دیگه استفاده کنید. شاید مشکل از سرویس دهنده باشه !
بعد از کانکت شدن , خروجی دستور زیر رو اینجا بگذارید ...
کد:ping www.google.com
سلام
من با سي دي زنده پارسيك مي خوام وصل اينترنت بشم مودمم روشناسايي مي كنه وشماره گيري هم انجام مي ده ولي وسط كاراين خطارومي ده؟؟مشكل از كجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم دوباره همون نسخه ی 7.10 ubunto رو نصب کردم. درست شد یعنی درایورهای alsa و hsfmodem هر دو نصب شدن و به اینترنت هم وصل شد. اما مشکل من اینه که سرعتش بی نهایت پایینه در حدی که من نتونستم توی هیچ سایتی برم. اما تلاش می کنه. در ضمن من هم درایور خود سایت dell رو امتحان کردم هم درایور داده شده در این تاپیک رو و license key هم دادم و قبول کرد. اما امکان رفتن توی هیچ سایتی نیست!؟ و در ضمن بعضی موقع ها هم وسط کار قطع میشه.
اگه اشتباه نکنم سرعت پایین به خاطر کرک نشدن اون درایوره. اگه با کپی رایت مشکلی ندارین (یعنی میتونید زیر پا پذارین) به پست های اول این تاپیک برین و نحوهی کرک کردن درایور رو ببینید.نقل قول:
من دقيقا تمام كارهايي روكه به خانم پارميس گفته بوديد انجام دادم (من با ماشينمجازي لينوكس نصب كردم)ولي به اينجا كه نوشتيد دستور ping با مشكل مواجه شدم اين دستور يه سري سوئيچ هاي همراهش رو معرفي مي كنه من كدوم سوئيچش رو بزنم؟نقل قول:
يكي از سوئيچ هاش به طور مثال اينه
[-p pattern]
[-S sndbuf]
نقل قول:
بعد از فرمان ping باید ای پی سیستم دوم را وارد کنید ( همان کامپیوتر یا دامینی که می خواهید به آن متصل شوید ) .
به عنوان مثال :
ping 192.154.66.4
این خروجی هیچ کمکی نمی کنهنقل قول:
یه بار دیگه این کار رو انجام بدید
بعد از اینکه این ارور رو دریافت کردید در ترمینال دستور plog رو اجرا کنید و خروجی رو اینجا بزارید
شرمنده ها ولی اجراکردم هیچ خطایی نداد هیچ خروجی هم نداد باروت بالا اومدمنقل قول:
خوب gnome-ppp با wvdial کار می کنه
شما در تنظیمات (setup) اون برو تو برگه option تیک Ignore terminal strings (Stupid Mode) رو عوض کن (اگر نداره بزار اگر هم داره بردار)
بعد یه بار دیگه امتحان کن
اگر باز هم نشد این دستورات رو اجرا کن و خروجی رو در اینجا قرار بده:
کد:script wvdial.log
wvdial
exit
cat /var/log/wvdial.log
گزینه ای که گفتید تیک داشت تیکش رو برداشتمنقل قول:
ولی بازهم وصل نشد اینم خروجی دستورات ویه توضیح که مودمم در درگاه ttys2 هست نه در modem
کد:
root@0[Desktop]# script wvdial.log
Script started, file is wvdial.log
root@1[Desktop]# wvdial
--> WvDial: Internet dialer version 1.56
--> Cannot open /dev/modem: No such file or directory
root@1[Desktop]# exit
exit
Script done, file is wvdial.log
root@0[Desktop]# cat /var/log/wvdial.log