کسی این مشکل واسش پیش نیومده؟نقل قول:
Printable View
کسی این مشکل واسش پیش نیومده؟نقل قول:
دیده با نت داشتم چند سالی خداوکیلی راضی ام ازشون قطعی به ندرت داشتم تو این چند سال
ولی امسال خیلی گرون شده.
تو سایت صبا نت دیدم تعرفه های خوبی داره
متاسفانه ایتقدر بی ادبانه و بدون حوصله جوابمو پشتیبانی داد که عصبانی شدم گوشی رو قطع کردم زنگ زدم دوباره مدیریتشون که بگم طرز برخورد کارمندتون درست نیست
احتمالا مدیریت نبود یا بود ولی یه نفر دیگه برداشت گفتم چرا ادمهای بی ادب میزارید پشت تلفن که متاسفانه مدیریت هم بدون اینکه دلجویی بکنه از من گفت شمارتون چنده براتون ثبت نام کنیم که دو تا فحش دادم قطع کردم
علنا بهم فهموند چار دیواری اختیاری
واقعا نمیدونم از کدوم شرکت اینترنت پر حجم بگیرم با قیمت کم
تا الان تعرفه های یک ساله اترین نت صبا نت و پارس انلاین خوب بوده
اگر تونستی تو پی.وی از قسمت تنظیماتش عکس بفرستنقل قول:
من از صبا اومدم پیشگاماننقل قول:
سرویس 6 ماهه 15000گیگ معادل 5000گیگ بین الملل با سرعت 4تا16 قیمت با مالیات و .... 270تومن
خطم نویز شدید داشت الان سرویس رو 12 محدود کردم مشکلی ندارم
اگه مشکل نویز نداشته باشی فکرنکنم همچین حجم با این قیمت بتونی پیدا کنی
قبلا صبا داشتم خدایی راضی بودم منهای این جندماه اخر که کلا مشکلات اینترنت سراسری شد
فقط شدیدا احساس میکردم حجم خوری داره التبته حجمش به حدی بود که باز تموم نمیشد
تنظیمات خاصی که ندارهنقل قول:
من dns تغییر میدم و ذخیره میکنم
بعد مدتی دوباره خودش میره به dns شبکه پیشگامان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
برای یه جایی که زیرساخت مخابراتیش داغونه و و ADSL تا 200 و خورده ای میتونه بره.... غیر از ADSL چه سرویسی رو پیشنهاد میدید؟؟؟
سرویس های وایرلس فقط دوتا شرکت ارائه میدن که شرکت کوچیک داخلی هستند البته یکیشون نماینده شکرت آذین کیا هست که نمیدونم چطوره
پیشنهاد شما چیه من دیگه اعصابم داغونه از این اینترنت (TD دارم ولی بدرد گیم نمیخوره)
دوستان هنوزم اینترنت ایران هفته ای یه بار قطعی داره؟ تو ایران از های وب استفاده میکردم هفته ای یه بار اینترنت با اختلال شدید مواجه بود(برای چند ساعت)
میخواستم بدونم الان شرکتی هست که 24/7 اینترنت قطعی نداشته باشه؟
اون مشکل از ایران نیس مشکل از سیمکشی منزل، سیمکشی منطقه، نویز خط و در نهایت تجهیزات مخابرات منطقه هست. منطقه خوب باشه حتی ممکنه طول سال یک ساعت هم قطعی نداشته باشی.نقل قول:
تو سایتش نبود این طرحنقل قول:
bنقل قول:
سلام. باتوجه به نیازتون حجم ها و سرعت های شرکت هایی که نزدیکتون هستن رو بررسی کنید و اقدام کنید به خرید رادیو وایرلس . با توجه به نوسان قیمت ها رادیو ها شدیدا گرون شدن و بازم امکان گرون شدن هست .
اینترنت وایرلس هم میتونید به صورت پوینت تو پوینت که دوتا رادیو میخرید و یکیش برای خودتون و یکیشم اختصاصی برای خودتون در اختیار شرکت قرار میدید تا براتون روی دکل بزارن و مولتی پوینت که یه رادیو میخرید و از یه رادیو عمومی اینترنت میگیرید شاید یذره سرعت کمتری بهتون بده اما بازم خوبه .