حالا با خیال راحححححححححححححت بشینیم و نتیجه لهستان فرانسه رو دنبال کنیم:n02:
ضمنا اینجا جا داره از یکی از دوستان قدیمی در صفحه دوم همین تاپیک یادی کنم:
:n18:نقل قول:
نه یه بار که دوبار صعود کردیم
Printable View
حالا با خیال راحححححححححححححت بشینیم و نتیجه لهستان فرانسه رو دنبال کنیم:n02:
ضمنا اینجا جا داره از یکی از دوستان قدیمی در صفحه دوم همین تاپیک یادی کنم:
:n18:نقل قول:
نه یه بار که دوبار صعود کردیم
اول برد و صعودمون رو تبریک میگم واقعا حقمون بود حتی الان قهرمانی جهان حقمونه از هیچ تیمی ضعیفتر نیستیم اما من از دیروز تا الان به نت دسترسی نداشتم الان که اومدم از صفحه 46 تا همین صفحه رو کامل خوندم و اومدم جلو واقعا ملتی ناامید،کم صبری هستیم زود هم قضاوت میکنیم نمیدونم به خاطر شرایط جامعه اس یا نه ولی باید از همین مسابقات یاد گرفته باشیم که صبر بد نیست امید مهمترین و اصلی ترین ویژگی برای ادم زنده اس
The guys, we're love you. Thanks for your pains and your victory. Good luck.
در عکس پست قبل مهدوی رو فکر کردم خبرنگار ژاپنیه :n02:
/////////////////////////
ماشا... اینجا از هر 10 تا پست،9 تاش احتمالاته
/////////////////////////
مرسی به بچه ها حالا جزو 6 تیم هستیم.حتی اگه ششم هم بشیم کلی افتخاره.
به امید موفقیت های بیشتر :n12:
جدول امتیازآورترینها رو دیدین؟ غفور 23 ساله توی رتبه 6ام داره میدرخشه...بماند که بالاسریاش همه حذف شده تیمشون و فقط آنتونین روزیه مونده...البته گاپث و ولازلی هم با بازی امشب احتمالا بزنن بالا از غفور...
خداییش همیشه حسرت اینو میخوردم که چرا ما یکی مثل زایتسف ایتالیایی نداریم؟ یکی مثل ساندر آمریکایی؟ یکی مثل آتاناسویچ صرب؟ یکی مثل ولازلی لهستانی؟ که از توپ های سخت امتیاز بگیرن... الان میبینم ایشالا میشه به امیر غفور خودمون امیدوار باشیم. فک کنم فقط یه بار اون بازیکن چینیه موفق شد بیشتر از 30 امتیاز توی این مسابقات تو یه بازی بگیره...کاری که امیر غفور امشب کرد
این رو هم در نظر داشته باشیم که غفور همه بازیها رو فیکس نبود، یکی دو بازی رو شهرام فیکس بازی کرده، والا الان غفور توی سه نفر اول بود.نقل قول:
منم تا قبل از این دو تورنومنت اخیر این حسرت رو میخوردم ولی الان میبینم اون قدر ها هم لازم نداریمنقل قول:
ما خوشختانه بازیکنهای خوبی داریم
الان زایتسف که مصدوم شد و کلا در این تورنومنت بهترین بازیهاش رو ارائه نداد ایتالیا به مشکل خورد اما در تیم ما؟
غفور نمونه بسیار خوبیه
بازیکنی که در همین لیگ جهانی 2 ماه قبل کلا نیمکت نشین بود!
مصدومیت محمودی اجازه داد تا خودی نشون بده و حالا جز بهترین های جام باشه
ضمن اینکه نباید از موسوی و معروف فراموش کنیم که بهترینهای جهان توی پستهای خودشون هستن
درسته که قدرتی زنی که بتونه از هر توپی امتیاز بگیر نداریم ولی به جاش هم در پستهای دیگه بازیکنهای آس داریم و هم قدرتی زن هامون (غفور میرزاجانپور و محمودی) در مجموع عملکرد خوبی دارن
در یک بازی گروهی هم همینه که مهمه
تنها نکته نگران کننده در این تورنومنت از نظر من وضعیت سرویسهامون هست که افرادی مثل محمودی، غفور و موسوی باید بتونن ثبات بیشتری در سرویسهاشون داشته باشن و همیشه متوسط رو به بالا باشن یه اینکه یه روز خوب و یه روز بد!
حرفت درسته، ولی وجود بازیکن آس خیلی وقتا میتونه بازی رو برگردونه... نمونش لیگ جهانی پارسال (امسال نه) که ایران تو ایتالیا بازی داشت با ایتالیا و زایتسف از ست دوم یا سوم بود که اومد و در حالیکه ایران بازی رو 2-0 جلو بود، در نهایت 3-2 برد و زایتسف هم امتیازآورترین شد! تیم هایی هم که آس دارن، بقیه بازیکناشون هم در حد بالایی هستن...نقل قول:
راستی غفور و محمودی پشت خط زن هستن. میرزاجانپور و قائمی دریافت کننده ی قدرتی زن
دوستان لهستان 1 ست از فرانسه گرفته ! 25 18 ست اول رو برد
خدا را شکر که نیاز به نتیجه این بازی برا صعود نداریم