دنبال يه سري انيمه هستم با موضوع : انگيزشي - تلاش - اميدواري - هدف و ... ( موضوعات مرتبط ).
انيميشن به صورت فيلم هم باشه خوبه.
اگر سراغ داريد لطفا پيشنهاد بديد. با تشكر :n16:
Printable View
دنبال يه سري انيمه هستم با موضوع : انگيزشي - تلاش - اميدواري - هدف و ... ( موضوعات مرتبط ).
انيميشن به صورت فيلم هم باشه خوبه.
اگر سراغ داريد لطفا پيشنهاد بديد. با تشكر :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بین انیمه های سریالی این اواخر Ergo Proxy رو دیدم . فلسفه ای که پشت این انیمه و داستانش قرار داره فوق العاده است . واقعن شاهکاره .
شخصیت پردازی عالی . دیالوگ ها عالی . داستان قوی . طراحی خوب . در کل از هر نظر تکمیله . واقعن آدم رو به فکر فرو میبره . البته شاید با سلیقه بعضی ها جور در نیاد که مشکلی هم نیست .
ولی بهتره چند قسمت ابتدایی رو دانلود و تماشا کنید . از همه مهمتر انیمه رو با کیفیت خوب دانلود کنید . تماشای این انیمه با کیفیت پایین ظلمی است در حق این اثر و لذتش رو هم کمتر میکنه و از همه مهمتر کیفیت طراحی ها در نسخه های با کیفیت بالاتر بهتر و بیشتر خودشو نشون میده .
من ابتدا نسخه ای که گرفته بودم کیفیت آنچنانی نداشت ولی بعد از این که انیمه رو با کیفیت بالا گرفتم فرقش رو متوجه شدم :n02:
در یک کلام این انیمه از هر نظر تکمیله و در سبک خودش و در بین خیلی از انیمه های دیگه یک شاهکار به تمام معناست . به شدت به دوستان انیمه دوست توصیه میشه (:
اتفاقا من بعد از دیدن ۳ قسمت امروز اینو Drop کردم رفت :D هرچند نسبتا جالب بود از نظر داستان.نقل قول:
یه چی بگم نمیزنی؟ :D الان دیگه افتاده تو ۳ سال که میخوام ببینمش ولی هنوز ندیدمش ...نقل قول:
سلام دوستان
بهترین انیمه های پاییز امسال به نظرتون کدومان؟ و فصل قبل بنظرتون کدوما بودن؟
از فصل قبل من Ushio to Tora (TV) و Overlord رو دوست داشتم.
گینتاما هم قدیما چند قسمتش رو دیدم ولی بعد بیخیالش شدم و فقط قسمتا جدیدش رو میدیدم (2015) چون خیلی خوشم اومد تصمیم گرفتم قدیمیا رو هم ببینم و تا الان به بنظرم قسمتی که گین چان حافظش رو از دست داده بود و قسمتی که اون فضاییه بی ریخت همسایشون شده بود و گلکاری میکرد باحال تریناشون بوده.
راستی بابت پست جامع صفحه قبل هم ممنون تقریبا اکثرشون رو دیدم و خوب بودند.:n16:
انیمههای شونن مثل One Piece و Hunter X Hunter 2011 و Naruto در مورد قهرمانهاییـه که از همون اول یک هدف بزرگ دارن و برای رسیدن بهش در کنار دوستانشون راه سختی رو با امید و تلاش زیاد طی میکنننقل قول:
هر سه اکشن قهرمانانه ماجراجویی با قدرتهای خاص هستند... بهتره هر سه تا رو دیده باشی...
اما از انیمهها کوتاهتر با این ویژگی مطمئناً سبک ورزشی گزینههای زیادی داره که من Hajime No Ippo و Kuroko No Baske رو به ترتیب در سبک بوکس و بسکتبال پیشنهاد میکنم.
این اواخر Silver Spoon رو هم دیدم که بیشتر سبک برشی از زندگی بود اما فضای روحیهبخشی داشت؛ پسری که با وجود رتبهی درسی خوبش برای دوری از خانواده رشتهی کشاورزی رو انتخاب میکنه که هیچ سنخیتی باهاش نداره... یا Barakamon که داشتن انگیزه و تلاش در عین سادگی رو درس میده...
البته برای اهداف عاشقانه هم انیمه زیاد داریم خواستی بگو :دی یا در سبک کمدی من Golden Boy رو دیدم هدفم این شد در هر کاری بیشترین تلاش و بهترین تاثیر رو بذارم :n09:
من از انیمههای فصلی امسال کلاً چند تا دیدم که !My Teen Romantic Comedy SNAFU TOO و Overlord خوب بودن.نقل قول:
اینا رو از تابستون: Charlotte و Durarara!!×2 Ten و Kangoku Gakuen - Prison School توی لیست گذاشتم. از پاییز هنوز چیزی انتخاب نکردم.
در مورد گینتاما کار خوبی کردی. جزو بهترین انیمههای بلند که ارزش دیدن داره. شخصیتها و دوبلهها، سوژهها و کمدی و هجو و نقدهای گینتامایی عالیاند. به همه حتی خودشون تیکه میندازن!
قسمتهای ضعیف هم داره اما قسمتهای خوبش قشنگ جبران میکنه مخصوصاً داستانهای اصلی دنبالهدار مثل آرک بنیزاکورا یا قسمتهایی مثل 34 و 35 که جالب توجه بود!
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:
این چرا دستش مثل Luffy کش اومده :| فکر میکردم فضای Gin Tama خیلی متفاوته ازیه چیز مثل One Piece. هدفشم که مشابه Luffy هست.نقل قول:
نظرتون راجع به Fairy Tail چیه؟ یه جا خوندم مثل One Piece هست با این تفاوت که اینا جادوگرن اونا Pirate...
داره وان پیس رو مسخره میکنه:n02: ، مثلا بعضی قسمتا میگه کاشکی منم بانکای داشتم که اونم داره بلیچ رو مسخره میکنه. در کل گینتاما به انیمه های دیگه خیلی رفرنس میده و باید قبلش کلی انیمه دیده باشین تا لذت کامل رو ببرین:n06:نقل قول:
دوستان مگه گینتاما تموم نشده؟ هنوز داره میاد؟
من چند وقت چند قسمتش رو دیدم ولی بقیش نمیدونم چی شد تو کدوم هاردمه :D
خود به خود فراموش شد :D
+++++++++++++++++++++++++++++
یکی از دوستان یک انیمه اکشن و ماجراجویی با تم دارک و مقداری کمدی سراغ داره معرفی کنه؟
ی چی مثله وان پیس در ابعاد کوچیک تر از لحاظ ماجراجویی و برسرک و شیگورویی از لحاظ تم اکشن و بکش بکش:n02: (چه شود)
در مورد پاييز كه هنوز خيلي اطلاعي ندارم. اما انيمه هاي زيادي رو تو فصل تابستون ديدم و اتفاقا اينبار اكثرشون به نظرم جذاب بودن. و نكته مثبت ديگه اينكه كوتاه بودن ( از كش دادن اضافي به داستان بدم مياد :n02: )نقل قول:
تو ژانر معمايي و راز آلود : rokka no youusha - game of laplace
تو ژانر اكشن : ushi o to tora - god eater - arslan
از نظر داستان : charlotte
در مورد overlord هم نظر خاصي ندارم :n27: . به نظرم بيشتر به ژانر slice of life نزديك بود . اما خب يه جاهايي كشش داره كه مشتاق قسمت بعد باشيد.
اما خب اگر بخوام بهترين انيمه فصل گذشته رو بگم ، با توجه به علاقه اي كه به ژانر معمايي و رازآلود دارم به نظر من rokka no youusha خيلي خوب بود.
ممنون بخاطر پيشنهادها . انيمه هاي بلند رو كه نديدم هنوز ( از تعداد قسمت هاشون مي ترسم :n02: . اما barakamon رو قبلا ديدم و واقعا جالب بود، هم كمدي و هم انگيزشي. دنبال يه چيزي تو همين مايه ها هستم اما يكم شبيه اين سريال كره اي ها هم باشه خوبه. مثل تاجر پوسان و ... كه از بدبختي و فلاكت به اوج قدرت مي رسن.نقل قول:
!?!?!?!?! Drop :n38:نقل قول:
از نظر من اگر شما يكي يا دو قسمت ديگه مي ديدي نظرت كاملا عوض مي شد. در ضمن بايد بگم اصلا نمي تونيد آخر انيمه رو حدس بزنيد.
من كه از همين حالا منتظر فصل دومش هستم كه بياد. :n05: