1. آره میرم.نقل قول:
2. کم خوندم. ولی تو کلاس تقریبا خوب گوش دادم.
2. معدل کل 16.5 - معدل کتبی 13.25
4. هیچ جا نمیرم. گرونن
Printable View
1. آره میرم.نقل قول:
2. کم خوندم. ولی تو کلاس تقریبا خوب گوش دادم.
2. معدل کل 16.5 - معدل کتبی 13.25
4. هیچ جا نمیرم. گرونن
کلا تو کنکور یه سری چیزای خیلی کلی رو میشه گفتنقل قول:
چون این چیزای خیلی کلی برا همه تقریبا مساویه
چیزهای جزئی رو خود آدم نسبت به شرایط و روحیات و ... خودش باید تعیین کنه
1 .آزمون آزمایشی خیلی به روند خوندن و منظم شدنش کمک میکنه ، اگه بتونی یه آزمون آزمایشی بدی خوبه
2 .باید تمرکز اصلی رو پیش2 بذاری : پیشنهاد من اینه که پنج شنبه ها تست پیش1 بزنی : جمعه ها پایه : و بقیه روزهای هفته رو رو پیش2 کار کنی
3 دو کار در دو هنگام فراموش نکن : . موقع خوندن خلاصه برداری و موقع تست زدن جدا کردن تست های مشکل دار (حتی اگه درست زدی تست رو ولی توش یه کم اشکال داشتی)
4. اگه آزمون نمی دی هر بحث رو که تموم میکنی آزمون جامع ازش بگیر مثلا آزمون از کل احتمال ، یا آزمون از کل مقاطع مخروطی
اگه آزمون جامع نداشت کتابهای تستت بگو بذارم
5 .تو ادبیات بیشتر سعی کن بخونی و فقط تست جامع بزن / تو دینی فقط بخون تست نزن !
رفقا من تو ریاضیات خیلی ضعف دارم
چیکارکنم؟
کتابی،آموزشگاهی ، سی دی چیزی سراغ ندارین؟
خودم واسه حسابان خیلی سبز و دیف الگو از یکی از دوستانم گرفتم،واسه ریاضی 2 چی بگیرم؟(البته چاپ 90 مدنظرتون باشه،چون نمیدونم از 90 تا 92 تغییر کرده یا نه!)
میخوام مفهموی باشه،مثلا مثه فیزیک فار
کسی نیست ؟نقل قول:
مبحث تابع پوشا از ریاضی تجربی حذف شده؟
سلام. الان یه جا خوندم موقع توزیع کارت سراسری آزمون هم امکان ویرایش یه سری اطلاعات فردی مثل شماره شناسنامه و ... هم وجود داره.
البته اطلاعات مربوط به آزمون رو نه . کسی میدونه درسته یا نه ؟ البته میدونم که اسفند هم موقع ویرایشه. . .
و یه سوال دیگه..ازکجا میتونم تغییرات تموم کتابها رو از کنکور نود و دو پیدا کنم ؟تغییرات جزیی رو هم میخوام
سال دوممه میخوام کنکور بدم، نمیدونم چرا باز هی نمیشه درس خوند
آزمونام هم همش خراب میکنم
امسال قبول نشم ، باید دیگه برم سربازی :|
من چیکار کنم امسال بتونم سراسری قبول بشم ؟؟؟
معدل کتبی ام پایینه
شیطونه میگه خودت رو بکش و راحت کن
کسی راهنمایی نداره من چیکار کتم ؟
سلام رفیق خیلی قبلا در مورد این موضوع صحبت شده . اینجا رو ببینید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب برو سربازی . این همه آدم رفتن چی شد ؟؟؟بخاطر ترس از سربازی هرگز وارد رشته ای که علاقه نداری نشو . چون آخرش سربازی رو باید بری و خودت میمونی و یه دنیا پشیمونی !!!!نقل قول:
سلام
دوستان
برای زیست قسمت ژنتیک خیلی ضعیف هستم. به نظرتون تو ی این زمان باقی ماند ه چی کار کنم؟ چه پیشنهادی دارین.
كتاب تخته سياه رو بگير بخون اگه نتونستي بخونيش برو سراغ دي وي دي آموزشينقل قول: