سلام.
تکل زدن ها هم جالب شده.تو یه صحنه یه توپ بلند برای بالوتلی فرستادن stop کرد بعد توپ به زمین خورد و تقریبا تا زیر زانو بالوتلی بالا اومد وقتی تکل زدم دفاع با روی پا توپ توی هوا رو شوت کرد.خیلی جالب بود.
Printable View
سلام.
تکل زدن ها هم جالب شده.تو یه صحنه یه توپ بلند برای بالوتلی فرستادن stop کرد بعد توپ به زمین خورد و تقریبا تا زیر زانو بالوتلی بالا اومد وقتی تکل زدم دفاع با روی پا توپ توی هوا رو شوت کرد.خیلی جالب بود.
درود !!!
بازی واقعا تغییر کرده ینی سیستم کنترل کلا عوض شده !! فبزیک توپ سنگین شده !!! احساس میکنم بازیکنا هم یکم درشت تر طراحی شدن !!! اما گرافیکش بد جوری زود تو حالم چمن افتضاح نور پردازی فک کنم نداره اصلا !! من رو 1080 و روی High و AA 4x بازی میکنم اما گرافیکش فاجعس امیدوارم نسخه اصلی درست بشه حد اقال به اندازه 13 بشه گرافیکش !!!
سیستم کنترلیش سخت تر شده تکنیک جالبی به کار گرفتن اما به نظرم یکن ناقصه ینی بیشتر باید روش کار میشد توپ تو استوپ ها و حرکت پای بازیکنان یکم وفنری هستش البته این خوبه و طبیعی هستش اما به شرطی که تعادل برقرار شده !!! حمل توپ توی سرعت یکم رو اعصابه توپ یه دفه از پای بازیکن میکنه و جدا میشه که کنترل رو سخت میکنه حداقال بین مازیکنا یه فرقی میزاشتن بهتر بود با پا به توپ شدن مسی تو سرعت و یه بازیکن دفاع مثل همه و کنترلش یه جوره ینی با مسی نمیشه کارای ریز انجام داد !!! در کل گیمپلیش خوبه حداقال اصول اولیه شبیهسازی درش رعایت شده یه سری ایراداتی داره که برطرف شه خیلی بهتر میشه چند باری بازی کردم نسبت به 13 حس یکنواختی یکم بهم دست داد و یکم زود دلمو میزنه شاید هنوز نتونستم ارتباط برقرار کنم در کل گیم پلی مثل همیشه قابل قبول و خوب ولی گرافیکش در حد فاجعه !!!
دوستان نسخه دمو که احتمالا میدونید چیه ؟!
نسخه فانیال حتما متفاوت خواهد بود !!!
نکات دیگه:
- هر وقت توپ رو به روی بازیکنت باشه و بخوای سریع به پشت سر بزنیش (مثل دفع توپ از تو محوطه یا برگردون زدن)، بازیکنا به شکل زیبایی برگردون میزنن.
- بعد از اینکه به بازیکنی تنه محکم میزنی و میفته، در حین حرکت بازیکنت دستاشو بالا میگیره که مثلا من خطا نکردم.
- دفاع های حریف خیلی راحت توپو از ما میزنن. کلا انگار بازیکنا به سختی توپو کنترل میکنن، انگار کورن.
- کرنر ها و سانتر های از گوشه ها، اکثرا گل میشن (البته ما میتونیم گل بزنیم، cpu اکثرا نمیتونه). البته اگه بشه به گوشه زمین رسید و سانتر کرد.
حالا یکم جزئی تر:
- مهاجم های خوب: ژکو، ابراهیموویچ، بالوتلی، الشراوی
- مدافعای خوب: مدافعا اکثرا خوبن، ولی تو دفاع راست و چپ ها، پیژشک و دنی الوز و واکر و کونستانت و اباته.
- هافبک ها خوب: دمبله، هادلستون، سیگاردسون، یحیا توره، میلنر، لوکاس مورا، مونتولیوو
- مهاجمای بد: ادبایور، دفو، لواندوفسکی و رویس، تمام مهاجمای بارسا
- دفاعای بد: اسو اکوتو، کلیشی، اشملزر، تیاگو سیلوا و ساخو (کلا PSG خط دفاعی مضخرفی داره)
- هافبکای بد: بندر، ژاوی
دروازه بانا همه در یه حدن.
تیمای خوب: تاتنهام، من سیتی، میلان
تیمای بد: دورتموند، بارسلونا
اینا نظر من بود. (البته بدون به حساب اوردن رد بولز و بوکا)
من کلا چون بازی انگلیسی انجام میدم و ضد حمله زیاد میزنم، نظرم اینجوری بود. شاید یکی با بارسا و دورتموند راحت باشه.
دوستان يك سوال چطوري ميشه زمان بازي رو زياد كرد ؟
پچي چيزي نيومده؟
کاملا برعکس من :n02:نقل قول:
تیم مورد علاقه من چه توی 13 چه دموی 14 = دورتموند :n02:
از تیم های انگلیسی و سبک بازیش بدم میاد :n02:
لواندوسکی جزو بهترین مهاجم ها بود به نظرم توی دمو . البته ابرا هم خوب بود .
کلا هر چی بده از توی بارسا و دورتموند گفتی و اینایی که گفتی واقعا جزو بهترین بازیکنهای دنیان و حتی توی بازی هم معرکه ان . دیگه مسی و رویس و لوان رو که گفتی بده من نمیدونم چی بگم :n08:هیچ کدوم از اینایی که گفتی بد نیستن و بستگی به شیوه بازیت و تیمت داره .
شیوه بازیت هم جوریه هم فکر کنم زیاد سانتر میکنی و با سر گل میزنی . مثل PSG و واسه همین گفتی :
و گرنه من اصلا نشد یه گل با سر بزنم حتی با ابرا و کاوانی ولی cpu راحت چند تا گل مفت روی ضربه سر بهم زد . اونم با بالوتلی :n09:نقل قول:
- کرنر ها و سانتر های از گوشه ها، اکثرا گل میشن (البته ما میتونیم گل بزنیم، cpu اکثرا نمیتونه). البته اگه بشه به گوشه زمین رسید و سانتر کرد.
تشکر از دوستانی که زحمت میکشن و نکات مثبت و منفی و جزئیات بازی رو عنوان میکنن . :n16:
در مورد داوری نظرتون چیه ؟! پیشرفت داشته ؟!
توی نسخه قبلی یک مقدار سوتی زیاد میداد و اشتباهات فاحشی داشت و بعضی مواقع بدجوری توی دست و پا بود !
الان وضعیتش چطوره ؟!
نیمکت تیمها با بازیکنان واقعی پر شده یا همون افراد نامربوط روی نیمکت هستن ؟! :n02:
در مورد جو ورزشگاه و تماشاچیان و سرود ها و کلا سر وصدایی که ایجاد میکنن هم توضیح بدین ممنون میشم :n02:
سانتر زیاد میکنم، ولی در کل متنوع بازی میکنم، ولی مستقیم. خیلی علاقه ای به حفظ توپ ندارم.
بارسا و دورتمندو برا این میگم بدن که هافبک ها و مهاجماشون قدرت بدنی لازم برای تن به تن با حریفو ندارن، وگرنه تو واقعیت من از دورتموند خوشم میاد.
بارسا هم که کلا یدونه ST نداره بذاریم اون وسط.همه فینگیل مینگیلن.
به طور خلاصه، نیمکت همونجوریه. صدای تماشاچیا بهتره و مثلا تو پنالتی ها، صدای هوادارا از سمتی که نشستن میاد. مثلا اگه تماشا چیای پشت دروازه، خودی باشن، بعد از اینکه گل میزنی از رو بروت صدا میاد، ولی وقتی اونا گل میزنن از پشت سر یا کنار زمین (همونجایی که نشستن).نقل قول:
داور خیلی خوب شده. کلا زیاد سوت نمیزنه و بازی رو نگه نمیداره. هر از گاهی تو دست و پا هست، عین واقعیت.
یه چیز دیگه ای که مهم بود، این بود که مهاجمای دو تیم خیلی تو افسایدن و تو یه بازی حداقل 7 یا 8 تا افساید اتفاق میفته.
سلام به همه . لطفا یکی که دمو رو بازی کرده از فریم ریت بازی بگه ؟ لگ میزنه مثل 13 ؟ اصلا فیفا کانفینگ داره برای تنطیم رزولشن و کیفیت و فریم ریت ؟ خواهشا سریع جواب بدین تا برای دانلود اقدام کنم . :n19: