البته من یک نرم افزار نصب کردم که کار هم میکنه ولی بعد از مدتی دستگاه رو به هم میریزه
مثلا دیگه آنتن نمیده و باید حتما هارد ریست کنی و از نو ویندوز موبایل رو نصب کنی
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
مرسی
Printable View
البته من یک نرم افزار نصب کردم که کار هم میکنه ولی بعد از مدتی دستگاه رو به هم میریزه
مثلا دیگه آنتن نمیده و باید حتما هارد ریست کنی و از نو ویندوز موبایل رو نصب کنی
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
مرسی
با سلام
من يك گوشي i-mate مدل jamin دارم . نميدونم چطور ميتونم زنگ دريافت sms را عوض كنم . اگه ممكنه راهنمايي كنيد فايل آهنگ مورد نظرم را كجا كپي كنم تا در ليست آهنگهاي sms قرار بگيره .
در ضمن يك نكته در مورد هارد ريست : گرفتن دكمه پاور براي گوشيهايي هستش كه با ويندوز 2003 كار ميكنن . براي هارد ريست گوشيهايي كه با ويندوز 2005 كار ميكنن بايد دكمه هاي سمت چپ موبايل ( دكمه دوربين و دكمه آخر كه علامت يك دايره با چند تا موج كنارش هست ) را گرفته سپس با قلم ريست كنيد .
آقا سپهر شما که انلاین هستید پس چرا جواب نمیدید
dmr631 سلام شما میتونید جواب منو بدید؟
چطوری میشه با پی پی سی و کامپیوتر به اینترنت وصل شد؟
g-smart
باید بریزی تو پوشه ی my document یا ویندوزنقل قول:
فرمتش رو ببین اکه mp3 رو ساپرت نمی کنه باید wav ya wma باشه
كيان عزيز من هنوز چنين نرم افزاري نديدم . ولي بهتون توصيه ميكنم با زبان انگليسي خودش كار كنيد چون اولا بعضي نرم افزارها زبان فارسي را ساپورت نميكنن . در ضمن تسلط شما به زبان تخصصي هم بالا ميره .
يك فايل با فرمت wav توي پوشه my documents و windows كپي كردم ولي جواب نميده . جالبه كه به عنوان زنگ موبايل قبولش ميكنه .
آقا مسیج های فارسی بصورت شکلهای نامفهوم میاد یک نرم افزار که لااقل بشه با اون مسیج های فارسی را خوند معرفی کنید
خوب پس midi رو تست کننقل قول: