تنها ماشینی گرفتنش سخت بود و باعث شد 4 بار جاده رو برم دیگه اعصابم خورد شد Keonigsegg بود...
Printable View
تنها ماشینی گرفتنش سخت بود و باعث شد 4 بار جاده رو برم دیگه اعصابم خورد شد Keonigsegg بود...
من بیشتر ماشینا رو با Marussia آزاد کردم .نقل قول:
ولی آونتادور عجب ماشینیه . بعد از Marussia ، همین آونتادور رو دوست دارم .
سلام
چجوری میتونم با دسته بازی کنم ؟
id]نقل قول:
هیچ ماشینی مثل بوگاتی دهن پلیسا رو سرویس نمی کنه من تو لول 6 با بوگاتی با پلیسا بازی می کنم هر وقتم بخوام مثل آب خوردن گمشون می کنم ماشین خداییه
اتفاقا رو بوگاتی لاستیک آف رود پرو بندازید با بدنه امپکت پروتکشن و نیتروی پرو هیچ ماشینی بهش نمیرسه . هم فرمون خدا هم سرعت خدا . همه چی خدا .
بچه ها مدونین که آپدیت این بازی به صورت Launcher خود بازی هست و به صورت پچ قابل نصب نیست ...
من خودش رو دارم اما کرک نیست کسی Launcher کرک شده ش رو نداره ...
سلام
منم بازیو گرفتم!!
تو نسخه قبلی یادمه پلیس که ماشینمونو میگیرفت دردسر داشتو اینا... منم به خاطر همین سریع ریستارت میکردم:دی
ایندفم یه بار منو گرفت تسک منیجر رو باز کردم بازیو بستم! حالا اینجا هم پلیس ماشینو بگیره کاره خاصی میکنه یا میگیره ول میکنه؟: دی
اسم ماشینای خوب رو هم میشه بگیین. . .
یه سوالم از همه: شما با کیبرد بازی میکنین یا دسته بازی دارین؟ اگه جفتشو دارین میشه بگین با کدوم بیشتر حال میکنین؟
سلام دوست مننقل قول:
تو این نسخه پلیسها خیلی گیرن ولی وقتی بگیرنت هیچ کاریت نمیکنن.کلا هویج
من خودم بازیهای ریسینگو با کیبورد بیشتر بازی میکنم ولی اونایی که این نسخه رو با دسته بازی کردن گفتن خیلی بهتره
سلام
من هر کاری کردم نشد ! نمیتونم فول اسکرین بازی کنم !!!
و نمیتونم وضوح تصویر رو 1440*1900 بذارم چون بازی کند میشه..
کمک لطفا
سلام.
من تازه بازی رو نصب کردم..
چقدر کنترل ماشین سخته.. یک ثانیه دکمه رو میگیری همچین میره.... راهی نیست کنترلش بهتر بشه؟ (با همون پورشهی اول بازی امتحان کردم)