درود :
بیت دیفندر آنتی ویروس من با اینکه گزینه های آپدیت اتوماتیک و اطلاع قبل از دانلود آپدیتش فعاله اما گاهی خودش شروع به آپدیت اونم با حداکثر پهنای باند میکنه...راهی نداره حالیش کنم بدون اجازه آپدیت نشه؟؟؟
اخرین ورژن 2014 نصب کردم...
ممنون
درود :
بیت دیفندر آنتی ویروس من با اینکه گزینه های آپدیت اتوماتیک و اطلاع قبل از دانلود آپدیتش فعاله اما گاهی خودش شروع به آپدیت اونم با حداکثر پهنای باند میکنه...راهی نداره حالیش کنم بدون اجازه آپدیت نشه؟؟؟
اخرین ورژن 2014 نصب کردم...
ممنون
در مورد 2:نقل قول:
مثلا تو تراس پورت یه دستوری هست که وقتی اعمالش می کنی ، ازت مسیر می خواد (رو پی سی خودت) که خود آنتی ویروس آپدیت ها رو در اون مسیر ذخیره می کنه. که بعدا می تونی ازش استفاده کنی (مثلا ویندوز عوض کردی) و دوباره آنلاین آپدیتش نکنی .
خیر این ویژگی را نداردنقل قول:
تاحالا ازمایش نکردم ببینم این مشکل هست یا نه ولینقل قول:
راهش اینه که اپدیت رو کلا غیر فعال بکنید و هر روز یک بار دستی اپدیت کنید
از لحاظ فایروال تا حدودی بله ولی از لحاظ آنتی ویروس،اینجوری نیستنقل قول:
یعنی آنتی ویروس بیت دیفندر،همیشه جزو سه تای اول بوده(و اکثرا اولین)
ادامه پست رو هم توجه کنید
اتفاقا دقیقا برای تست روی ویندوز 64 بیتی هستنقل قول:
پست بعدی من در همون تاپیک رو ببین(و منبع) :
اما دو تا نکته:نقل قول:
ابتدا این توضیح رو بدم که پروژه های قبلی این سایت که Proactive Security Challenge نام داشت و فقط بر روی سیستم عاملهای 32 بیتی صورت میگرفت متوقف،و جای خود رو به Proactive Security Challenge 64 داده که فقط مختص سیستم عامل ویندوز 64 بیتی میباشد.
1.اینجا فقط فایروال بیت دیفندر در نسخه 2013 تست شده
2.تست های سایت matousec در 11 مرحله انجام میشه و اگر هر محصول،در یک مرحله حداقل 50% امتیاز رو گرفت،در مرحله بالاتر که تستهای سختگیرانه تری انجام میشه،شرکت خواهد کرد
فایروال بیت دیفندر،چون در مرحله دوم، 30% امتیاز گرفت،به مرحل بعدی نرسید(بخاطر همین میانگین 7% داده شده ولی در 9 تست حضور نداشته)
به نوعی در مرحله تست آسان رد شد
نتایج کامل(فایل روبروی بیت دیفندر مطالعه شود):
کد:http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge-64/results.php
درود
چندتا سوال دارم عزیزان من
من میخاستم از دیسک نجات بیت دفندر استفاده کنم... روی فلش بوت کردم....
1. میشه ابدیت آفلاین رو براش دانلود کنم؟
2. میشه دیسک نجاتش رو بصورت آفلاین آبدیت کرد؟
3. حجم آبدیت آفلاینش زیاده ؟ حجمش چقدره حدودا؟
من bitdefender total security 2014 نصب کردم
یه سریال از نت پیدا کردم زدم قبول کرد ولی 3 کلمه به اسم توتال اضافه شد بغل bitdefender total security 2014
نمیدونم یعنی چی عکسشو میزارم راهنمایی کنید که یعنی چی تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود :نقل قول:
این سه کلمه میگن که این سریال برای فروش نیست-هدیه (اشانتیونه) و احتمالا نمیشه ازش دوباره استفاده کرد...
مال منم همینطوریهنقل قول:
فکر کنم بیت دیفندر یه چیزیو از پرکسی فایر پاک میکنه که این پیغام میاد!!
درستم نمیشه
کسی میدونه مشکلش چیه
بچه ها من ۳ یوزره Bitdefender Internet Security 2014 خریدم،یه یوزرش خالیه که قیمتش 30 تومنه،یه ساله
یه سال راحتم خودم،همیشه اورجیتال میخرم
هرکی خواست بگه ،پ خ
Sent from my HTC One X using Tapatalk