اسکیدرو هم بازی رو گذاشته با حجم 6.5 گیگ ! ولی هنوز کرک نشده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اسکیدرو هم بازی رو گذاشته با حجم 6.5 گیگ ! ولی هنوز کرک نشده .
دوستان یه سوال :
من اخرین فوتبالی که بازی کردم 2010 بود. که همزمان پیس و فیفا رو نصب کردم . ولی فیفا تو بعضی موارد واقعا مشکل داشت.
اول اینکه دوربین توی زمین فقط حرکت طولی داشت . یعنی بازیکنایی که سمت دوربین بازی بودن تصاویر خوب ولی وقتی بازی به سمت مقابل میرفت دوربین ثابت میموند و نتیجه این میشد که بازیکنا رو باید از همون نمای دور کنترل میکردیم. نمیدونم متوجه منظورم شدین؟ یا اینطوری بگم یه سمت زمین بازیکنا بزرگ دیده میشدن و در سمت دیگه خیلی ریزتر .
مشکل دوم تو پاس دادن بود. که بین دوتا بازیکن نزدیک به هم که توپ درگیر میشد معمولا خطای هند گرفته میشد و همینطور ضربات ازادو بدون هیچ تکنیکی میشد به گل تبدیل کنیم . و مشکل تورهای دروازه که وقتی توپ گل میشد تور دروازه ها مث بازیای سگا حرکت میکرد.
میخواستم ببینم تو نسخه جدیدش این مشکلات رفع شدن؟
حتما این 2-3 تا باگ فیفا رو ببینید: :31:
(دوستان زود جبهه گیری نکنید و کار به جاهای باریک نکشه! شما هم اگه باگی چیزی دارید خوشحال میشیم بزارید تو تاپیک بخندیم!:31:)
تعدادی باکس شات از بازی درست کردیم و تعدادی هم از سایت های دیگه کپی کردیم : دی
سفارشات هم پذیرفته می شود ;)
ساخته های خودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار های دیگران:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش توپن کریس جون
یک تار موی فیفا رو به صد تا پیس نمیدم چیه این پیس گفتم بخرم تا عشقم فیفا بیاد سرگرممون کنه، دیدیم زهی خیال باطل:41:
فقط فیفا رو عشقه
بازی کرک نشدش تو مغازه ها هست بریم بخریم ؟
ترجیحا مشهد
هنوز لینک دانلود درست و حسابی برای دانلود بازی ارائه نشده . فکر نکنم کسی دانلود کرده باشه که بخواد توی فروشگاه ها هم پخش کنه!
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
پاسخ ea به ایمیل من درباره لایسنس لیگ ایران در فیفا14. میگه ما کار اون بازی رو از 2013 شروع میکنیم و فعلا برنامه ای برای لایسنس ها نداریم.
کارت درستهنقل قول: