من یکیشون...
خیلی هم امیدوار بودم و مطئن هم بودم به نفع همه است
ولی اول به این نکته توجه کن :من الان از ایرانسل سرویس میگیرم سرویس دو مگ نا محدود همین جوری دارم برا خودم دانلود میکنم و سرعت خوبی هم دارم از پینگ هم راضیم ......90 درصد مواقع سرعت دانلود بالای 200KBps هست و ضریب شیرینگ این سرویس هم 8
خوب حالا یه مقایسه بکن با سرویس های CRA که با ضریب شیرینگ 10 ارایه میشه چرا اونا اینقدر کیفیتشون پایینه؟؟ خوب معلومه چون سود کمتری نسبت به سرویس های محدود دارن و شرکت های PAP هم با کم کردن کیفیت این سرویس ها کاربرا رو مجبور به استفاده از سرویس های کنن
البته این کارشون از قبل پیشبینی میشد و میدونستیم سر کیفیت این سروس ها هم باید بجنگیم ولی چرا خیلیا از موافقین دیگه پیگیر این بحث نشدن؟ خوب من از طرف خودم میتونم بگم چون خسته شدم از بحث های بینتیجه توی این تاپیک .....وقتی خودم سرویس خوبی دارم و راضی هستم چرا باید کلی وقت و انرژی صرف این کنم که بقیه رو قانع کنم برای حقشون بجنگن؟؟؟ اونم وقت و انرژیی که میتونست صرف سرو کله زدن با مسئولین تنظیم مقررات و یا پارس آفلاین لعنتی بشه......
خیلی راحت به خودم گفتم اصلا به من چه و رفتم پی کارم....
یا کسی که اولین بار این بحث شکایت رو پیش کشید (آقا مسعود ) خودش یه سرویس خیلی خوب داره و به گفته خودش توی بازی سنتر تا چند وقت دیگه هم حتی سرویس بهتری میگیره چون با مدیر شرکتی که ازش سرویس میگیره آشناست .......ایشون هم کلی اینجا حرص خورد و بعضی وقتا هم توهین شنید و بعد هم یه روز تو بازی سنتر اعلام کرد که "اصلا به من چه ....هر کاری دوست دارید بکنید و من دیگه ت واین تاپیک پست نمیدم" و رفت پی زندیگیش
عزیز فکر میکنی ما چقدر انرژی داریم که هم اینجا بحث کنیم و هم با تنظیم مقررات سرو کله بزنیم؟؟
من که خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که هر ملتی تنها شایستگی همون شرایطی رو داره که توش زندگی میکنه و نه بیشتر یا به بیان دیگه :خلایق هرچه لایق
اگر اینترنتمون گرونه یا پینگش بالاست یا بدون توضیح سایتا فیلتر میشن و پورتها بسته میشن و آدم از کارو زندگی میفته و کسی هم جوابگو نیست برا اینه که لیاقت مردم ما فعلن همین اینترنتی هست که دارن و نه بیشتر