جمع بلژیکی ها جمع شده هاااااا :دی
تبریک میگم دوستان ... بهترین بازیکن بازار ماله ما شده :7:
Printable View
جمع بلژیکی ها جمع شده هاااااا :دی
تبریک میگم دوستان ... بهترین بازیکن بازار ماله ما شده :7:
راستی من تا همین چند وقت پیش نمیدونستم کورتویس بازیکن چلسیه و قرضی داره تو اتلتیکو مادرید بازی میکنه .. خیلی دروازه بان خوبیه البته این فصل چند تا گل خوشگل از رونالدو و مسی خورد ولی فقط 20 سالشه و این فصل در کل عالی بوده واسه اتلتیکو
خوشبختانه بعد از چک مشکل دروازه بانی نخواهیم داشت
آزارد: برای فتح جام، به چلسی آمده ام؛ بعد از حرفهای جوکول،حس کردم چلسی تیم ایده آلم است
ستاره بلژیکی اعلام کرد که توصیه های جو کول، هم تیمی سابقش در باشگاه لیل، به او در تصمیم گیری برای پیوستن به چلسی کمک کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا
سایت گل – ادن آزارد، بازیکن جدید چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که دلیل انتخاب چلسی به عنوان تیم آتی اش، فتح بیشترین جام های ممکن بوده.
این باشگاه غرب لندنی روز دوشنبه اعلام کرد که با این ستاره بلژیکی و سران باشگاه لیل، برای جذب او به توافق رسیده است.
آزارد 21 ساله نیز از انگیزه های فراوانش برای پیوستن به تیم قهرمان اروپا گفته است.
آزارد در صحبتهایی به وب سایت رسمی چلسی گفت:« این برای من به منزله محقق شدن یک رویاست. من بی صبرانه منتظرم تا کارم را با چلسی شروع کنم و با هم تیمی های جدیدم ، هواداران تیم و تمام افرادی که در چلسی هستند، آشنا شوم. می خواهم در بیشترین بازیهای ممکن به میدان بروم؛ بیشترین گلهای ممکن را به ثمر برسانم و در قلب هواداران برای خودم جایی دست و پا کنم.»
این ستاره بلژیکی ادامه داد:« قطعا هر بازیکنی به فتح جام فکر می کند: من می خواهم بیشترین جامهای ممکن را به دست بیاورم و این یکی دیگر از دلایلی بود که من به چلسی آمدم. آنها مدتهاست که جامهای متعدد قهرمانی فتح می کنند و امیدوارم که در طول دوران حضور من بیشتر از اینها جام فتح کنند.»
این درحالی است که صحبتهای فراوانی مبنی بر احتمال انتقال به تیمهای یونایتد یا سیتی به گوش می رسید. البته این مهاجم بلژیکی درادامه اعلام کرد که تصمیم درستی گرفته است و موفقیت چلسی در لیگ قهرمانان اروپا، نظر او را تغییر داد.
آزارد ادامه داد:« من مثل هرکس دیگری فینال لیگ قهرمانان اروپا را تماشا کردم. فشار برروی بازیکنانی که درچلسی هستند زیاد بود و البته بازیکنانی که قبلا دراین تیم توپ می زدند هم این فشار را لمس می کردند.به نظر من چلسی تحت فشار عملکرد خوبی داشت. این درست است که درابتدا تیمهای متعددی به دنبال من بودند. ولی وقتی چلسی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد، با خودم فکر کردم چرا که نه؟.»
ستاره بلژیکی ادامه داد:« وقتی مجبور به بررسی فاکتورهای متعددی می شوی، کار سخت می شود ولی واقعیت این است که ما بازیکنان بزرگی داریم که قهرمان اروپا هستند. به علاوه آمدن به لندن و آشنایی با افرادی که اینجا هستند و تعداد کمی از آنها فرانسوی بلدند، به نظر خودم تصمیم درستی گرفتم.»
آزارد در 48 دیداری که در فصل قبل برای لیل انجام داد، 21 گل زد و 18 پاس گل داد و به این تیم کمک کرد تا فصل را در رده سوم جدول به پایان ببرد.
آزارد به علاوه به این نکته اشاره کرد که جو کول، بازیکن سابق چلسی نقشی اساسی در پیوستن او به این تیم داشته:« من با جو کول صحبت کردم و با بررسی هرآنچه او درمورد چلسی می گفت، حس می کردم که این تیم ایده آل من است. او به عنوان کسی که این باشگاه را دوست دارد، به من گفت که من را در پیراهن چلسی می بیند. پس من دفعه بعد که او را ببینم، به او خواهم گفت که حق با او بود. چلسی فصل خوبی را پشت سرگذاشت، حتی با اینکه در لیگ موفق شد.درهر صورت فتح 2 جام کار بزرگی است و این چالش بزرگی است که باید بهتر از این باشیم.ما آمادگی اش را داریم وامیدوارم که درزمانی که اینجا هستم بتوانیم جامهای خیلی خیلی زیادی را فتح کنیم.»
او در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« خیلی ها طوری صحبت می کنند که انگار لیگ فرانسه در حد استانداردهای اروپا نیست ولی من مخالفم. فکر می کنم که لیگ فرانسه یکی از بهترین لیگ های اروپاست. تیمهای خیلی قدرتمندی در این لیگ هستند که به ویژه در خط دفاعی خیلی منسجم هستند و همیشه گلزنی در فرانسه خیلی ساخت است. اصلی ترین تفاوت میان استادیوم ها و جو حاکم برآنهاست.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2012/06/05/3149554/%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%AA%D8%AD-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%AD%D8%B3
در آستانه نهایی شدن؛ دی متئو، سرمربی فصل بعد چلسیمربی ایتالیایی پس از اخراج ویلاس بواس در ماه مارس ، به طور موقت هدایت آبی ها را بدست گرفت.وی در مدت 3 ماهه ی حضورش توانست جام حذفی و لیگ قهرمانان را برای چلسی بدست آورد
سایت گل- به گزارش رسانه های بریتانیایی، مدیران چلسی قصد دارند روبرتو دی متئو را به عنوان سرمربی دائمی تیم اول باشگاه معرفی کنند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مربی ایتالیایی پس از اخراج ویلاس بواس در ماه مارس ، به طور موقت هدایت آبی ها را بدست گرفت.وی در مدت 3 ماهه ی حضورش توانست جام حذفی و لیگ قهرمانان را برای چلسی بدست آورد تا نام خود را به عنوان یکی از بهترین مربیان چلسی ثبت کند.
این طور به نظر می رسد که آبراموویچ می خواهد پاداش قهرمانی های دیمتئو را با دائمی کردن قرارداد وی بدهد.این مسئله زمانی قوت گرفت که گواردیولا اعلام کرد برای یک سال از دنیای مربی گری دور خواهد بود و با این حرف آب پاکی بر دستان چلسی که خواهان وی بود ریخت.
به نظر می رسد که دیمتئو قراردادی یک ساله با گزینه هایی که پس از پایان آن بتوان قرارداد را تمدید کرد خواهد بست.
چلسی امسال در لیگ برتر نا امید کننده بود و بدترین رتبه ی خود را از زمانی که باشگاه توسط آبراموویچ خریداری شد بدست آورد.
چلسی که در حال غرق شدن بود،پس از بازگشت باورنکردنی به لیگ قهرمانان ، با پیروزی مقابل ناپولی جانی دوباره گرفت و روزهای خوش خود را دوباره پیدا کرد.
آبی های لندن پس از آن با بنفیکا بازی کردند و توانستند با حذف رقیب پرتغالی خود به بارسلونا برخورد کنند و انتقامی به رنگ آبی از کاتالان ها بگیرند.سپس مقابل بایرن مونیخ قرار گرفتند و این تیم را نیز در ضربات پنالتی از پیش رو برداشتند تا برای اولین بار در تاریخ باشگاه چلسی کاپ خوش رنگ لیگ قهرمانان را به ویترین افتخاراتشان اضافه شود.همه ی این لحظات شیرین توسط روبرتو دیمتئو در ذهن هواداران چلسی نقش بسته است.
آبراموویچ در تابستان امسال قصد ساختن تیمی آرمانی دارد.آن ها تا به اینجای کار مارکو مارین و ادن هازارد را به خدمت گرفته اند و به جذب هالک نیز نزدیک هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: انتخاب دی متئو به عنوان مربی می تونه بهترین خبر ممکن باشه و دوس دارم واقعا همچین اتفاقی بیافته...
از روز شنبه که من دارم روزنامه ها و رسانه های چاپ انگلیس رو مرور میکنم بیشترشون نوشته بودن که دی متئو مربی فصل بعد چلسی هست.
قرار بر این هست که پیشنهاد قرارداد یکساله بهش بدن. فقط روزنامه Sun نوشته که پیشنهاد دوساله هست و احتمال داده بود که این خبر روز چهارشنبه به صورت رسمی اعلام بشه و قرارداد به صورت رسمی منعقد بشه.
دیمتئو سرمربی چلسی شد
روبرتو دیمتئو طی قراردادی 2 ساله سرمربی دائم تیم فوتبال چلسی شد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، با توجه به نتایج خیره کننده روبرتو دیمتئو ، سرمربی موقت فصل گذشته چلسی که توانست پس از جدایی آندره ویلاس بواس در 10 هفته 2 قهرمانی در جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا را بدست آورد ، با امضای قراردادی 2 ساله به عنوان سرمربی دائمی این تیم انتخاب شد.
پس از امضای این قرارداد گورلی ، مدیر اجرایی باشگاه چلسی گفت :" کیفیت کاری روبرتو برای همه مشخص است و زمانی که او ترکیب تیم را دوباره احیا کرد و کمک کرد تا به تاریخ باشگاه افتخاراتی اضافه شود ، مالک باشگاه و دیگران را خوشحال کرد و به کارش ادامه خواهد داد."
وی ادامه داد :" ما به او اطمینان داریم و می دانیم که روبرتو یک مربی جوان است و پیشنهادات زیادی خواهد داشت ، اما از زمانی که ما در ماه مارس ( اسفند ) از او خواستیم تا تیم را هدایت کند ، اعضای تیم ، بازیکنان و موفقیت ها او را همراهی کردند و او را یک گزینه شناخته شده برای هدایت چلسی شد."
گورلی گفت :" ما با هم چندین هفته با روبرتو همکاری نزدیکی داشته ایم و قراردادهایی نیز امضا کرده ایم که روبرتو در جریان تمام آنها قرار داشته است. ما می دانیم که روبرتو فرد مناسبی برای باشگاه خواهد بود."
دیمتئوی 42 ساله نیز در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی چلسی تی وی گفت :" مطمئنم از اینکه سرمربی چلسی شده ام لذت می برم. ما همه در فصل گذشته به یک موفقیت باور نکردنی رسیدیم و تاریخی برای یک باشگاه فوق العاده ساختیم. هدف ما ادامه ساختن تاریخ است که من برای آن برنامه ریزی کرده ام و به آینده خوش بینم که بازیکنان برای اردوی پیش فصل بازگردند."
خب برنامه کامل بازی های فصل جدید لیگ انگلیس اومده و بازی های ما هم مشخصه
این برنامه کامل بازی ها به نقل از سایت کانون هواداران چلسیه:
28 مرداد - ویگان اتلتیک – خارج
4 شهریور – نیوکاسل یونایتد – خانگی
11 شهریور – ریدینگ – خانگی ( بازی فینال سوپر کاپ اروپا )
25 شهریور – کوئینز پارک رنجرز – خارج از خانه
1 مهر – استوک سیتی – خانگی
8 مهر – آرسنال – خارج از خانه
15 مهر – نورویچ سیتی – خانگی
29 مهر – تاتنهام – خارج از خانه
6 آبان – منچستر یونایتد – خانگی
13 آبان – سوانسی – خارج از خانه
20 آبان – لیورپول – خانگی
27 آبان – وست بروموویچ آبیون – خارج از خانه
4 آذر – منچستر سیتی – خانگی
8 آذر – فولام – خانگی
11 آذر – وستهام یونایتد – خارج از خانه
18 آذر – ساندرلند – خارج از خانه
25 آذر – سواتهمپتون – خانگی ( بازی های قهرمانی باشگاه های جهان )
2 دی – استون ویلا – خانگی
6 دی – نورویچ سیتی – خارج از خانه
9 دی – اورتون – خارج از خانه
12 دی – کوئینز پارک رنجرز – خانگی
24 دی – استوک سیتی – خارج از خانه
30 دی – آرسنال – خانگی
10 بهمن – ریدینگ – خارج از خانه
14 بهمن – نیوکاسل – خارج از خانه
21 بهمن – ویگان اتلتیک – خانگی
28 بهمن – منچستر سیتی – خارج از خانه
12 اسفند – وست بروموویچ آلبوین – خانگی
19 اسفند – فولام – خارج از خانه
28 اسفند – وستهام یونایتد – خانگی
10 فروردین – ساوهمپتون – خارج از خانه
17 فروردین – ساندرلند – خانگی
24 فروردین – تاتنهام – خانگی
29 فروردین – لیورپول – خارج از خانه
7 اردیبهشت – سوانسی – خانگی
14 اردیبهشت – منچستر یونایتد – خارج از خانه
23 اردیبهشت – استون ویلا – خارج از خانه
29 اردیبهشت – اورتون - خانگی
با توجه به اینکه این فصل مطمئنا جزو مدعی ها هستیم بازی های آخر به نظر می رسه خیلی نفسگیر باشه مخصوصا بازی با منچستر
+
یه مطلب توی سایت کانون هواداران چلسی دیدم که جالب بود:
تصویر هواداران ایرانی در وب سایت چلسی
تصویر هواداران ایرانی چلسی و اعضای کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، در سایت رسمی باشگاه ثبت شد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، با توجه به هماهنگی های مستقیم محسن ثمودی ( مدیر کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ) با باشگاه آبی پوش های لندنی ، تصویر میتینگ هواداران ایرانی که در 5 خرداد ماه و در پارک گفتگوی تهران برگزار شد در سایت رسمی باشگاه قرار گرفته است.
قرار گرفتن تصویر جمعی از هواداران چلسی با نمایی از برج میلاد ( سمبل پایتخت ) در وب سایت رسمی باشگاه چلسی می تواند افتخاری باشد برای کانون رسمی هواداران و تمامی هواداران ایرانی چلسی.
لذا افتخار این اتفاق بزرگ را مدعیون تمامی پرسنل کانون ، هواداران و تمامی کسانی که در میتیتنگ 5 خرداد ماه حاضر شده اند هستیم و از همه دوستان ممنون بوده و امیدوار به برداشتن گامهای بزرگتری خواهیم بود.
لینک صفحه رسمیت کانون رسمی هواداران چلسی در ایران و تصویر هواداران در میتینگ 5 خرداد:
امروز تولد اسطوره ی بزرگ چلسی ، لمپارد هست...به همه ی طرفداران تبریک میگم
خوبه باز تو یادت بود. من که اصلا یادم نبود : دینقل قول:
+
دروگبا هم دیگه رسما به اون تیم شانگهای چین پیوستش
از یه لحاظ خوبه که توی یه تیم اروپایی بازی نمی کنه که مثلا بعدا توی لیگ قهرمانان به چلسی بخوره
از بین بچه های این تاپیک کسی رفته بوده یا نه؟نقل قول:
تصویر هواداران ایرانی در وب سایت چلسی
وحید اگه نرفتی موقعیت خیلی خوبی رو از دست دادی فکرشو بکن عکست بره تو سایت تیم محبوبت چی میشه واقعا!