سلام
میشه یه کم در مورد هندزفری XE توضیح بدین؟
من احساس میکنم این هندزفری به اون محشری که میگن نیست!! یا لااقل مال گوشی من اینجوری نیست!! امکان داره مال من تقلبی باشه؟
راهی هست بفهمم اصله یا نه؟
Printable View
سلام
میشه یه کم در مورد هندزفری XE توضیح بدین؟
من احساس میکنم این هندزفری به اون محشری که میگن نیست!! یا لااقل مال گوشی من اینجوری نیست!! امکان داره مال من تقلبی باشه؟
راهی هست بفهمم اصله یا نه؟
اس 2 رو قيمت خوبي ازتون خواستن اگر مايليد ميتونيد بفروشيد اما سخت افزار XE خيلي ضعيفتر از اس 2 هست و تنها قابل مقايسه با تك هسته اي هاس تا جايي كه كارايي 'GALAXY W و سنسيشن XL هم ازش بهتره ميتونين سنس رو روي همين اس 2هم پورت كنين در ضمن بعد از كار با سوپر امولد پلاس چه طور مي تونين با LCD كنار بياين؟نقل قول:
فعلا كه قيمت اس 2 بالا رفته... پيشنهاد من اينه كه يا اس 2 رو نگه دارين يا اگه با سايز مشكلي ندارين نوت بخرين
بين سنسيشن و XE .سنسيشن به صرفه تره
منم دقیقا همین 2 تا مشکل رو دارم دوست عزیز .مصرف باتری که واقعا بالاست، من روزی 2 بار شارژ می کنم گوشیو، سیستم صوتی بیتس و هدفونشم واقعا اون چیزی نیست که ازش انتظار می رفت. من یه جورایی خوره موزیک هستم و انواع سیستم های صوتی و هدفونا رو تست کردم. گوشیو با گارانتی یاس گرفتم و هندزفریشم اصله. قبل از این گوشی آیفون 4 داشتم و صداشو هیچوقت نمی تونستم بالاتر از 80 % ببرم، چون گوشو کر می کرد، ولی صدای این گوشی همیشه روی 100 % هستش و بازم راضیم نمی کنه :41: گرچه کیفیت صدا خوبه.نقل قول:
توی فرومهای دیگم چه ایرانی چه خارجی این بحثا شده. من اگه با کوچیک بودن صفحه نمایش آیفون و محدودیت های مسخرش مشکل نداشتم نمی فروختمش.
ای کاش s2 میگرفتین منم چند وقت پیش بین s2 و xe گیر کرده بودم چقدر خوب شد که s2 گرفتمنقل قول:
xe نسبت به قیمتش گرونه فقط کلاس داره
دوست عزیز ،اگه در مورد آیفون اطلاعات دارین ،لطفا بگین اشکالات آیفون چیه؟ در مورد تاریخ عرضه 5 هم بفرمایید و اینکه آیا افزایش سایز صفحه خواهد داشت یا نه.نقل قول:
كسي قيمت جهاني هر سه مدل سنسيشن رو داره؟ هم دلار هم يورو
از طریق آمازون us و uk قیمت گوشی ها رو به دلار و یورو بگیرین
اونهایی هم که سنسیشن دارن نق میزنن برین سیانوژن نصب کنید بعد ببینین گوشی یعنی چی رم خالیش 370-380 تاست فوق العاده رون و باحال و قدرتمنده با انتوتتو هم من 5676 گرفتم (اگه با اس2 مقایسه میکنید رزولوشن بالاتر و رم کمتر رو در نظر بگیرید که تو بنچ خیلی موثره) ازش البته با کلاک 1.6 و بدون هیچ تغیر و ترفند و پیچوندنی
آخـــــی :دینقل قول:
البته با کلاک 1.6 و بدون هیچ تغیر و ترفند و پیچوندنی
تا جایی که من میدونم انتوتو رزولوشن هم توی بنچمارکاش در نظر میگیره ، واسه همینه که بنچمارک AnTuTu گلکسی نکسس بالاتر از اس 2 ــه...نقل قول:
اگه با اس2 مقایسه میکنید رزولوشن بالاتر و رم کمتر رو در نظر بگیرید که تو بنچ خیلی موثره
دوستان سوالات در مورد اين گوشي sensetion رو اينجا مطرح كنيم ؟
يه مشكل جالب دارم كه گوشي بلوتوث دريافت نميكنه
يعني از اين گوشي ميتونه بلوتوث فرستاد ولي از گوشي هاي ديگه فايل نميگريره . البته دستگاه رو پيدا ميكنه ولي دريافت نميكنه