خوب منم همينكار رو ميكنم يعني دكمه رو چند ثانيه نگه ميدارم خاموش ميشه ولي باز اتومات روشن ميشه . تو setup تنظيماتي نداره واسه اتومات روشن شدن ؟ چون تو pc ها فكر ميكنم تو setup شون همچين چيزي داره .نقل قول:
Printable View
خوب منم همينكار رو ميكنم يعني دكمه رو چند ثانيه نگه ميدارم خاموش ميشه ولي باز اتومات روشن ميشه . تو setup تنظيماتي نداره واسه اتومات روشن شدن ؟ چون تو pc ها فكر ميكنم تو setup شون همچين چيزي داره .نقل قول:
البته این مشکل رو وقتی دارم که لپ تاپ با باتری کار میکنه . وقتی با برق آداپتور کار میکنه اینجوری نمیشه . ضمنا تنظیمات shut down رو از کجا تغییر بدم؟ هرچی گشتم پیداش نکردم.
اکثرا به برق بوده چون ازش بجای دسکتاپ استفاده می کنمنقل قول:
ولی بعضی وقتها 2 هفته یکبار از باطریش استفاده می کنم
یعنی هر 2 هفته یکبار اگر آداپتور هم پیشم باشه از آداپتور جدا می کنم میزارم از باطریش استفاده کنه رو 10% که میرسته میزنم به شارژ
سلام بچه ها
من کابلی را که به آداپتور وصل میشه گم کردم، کسی می دونه از کجا باید بخرم؟ و چه نوعی از همه بهتره؟
چون من بعنوان دسکتاپ از لپتاپم استفاده می کنم.
مرسی
دوستان عزیز سلام
من مدتی است با یک مشکل برخورد کرده ام
متاسفانه هرجا هم مطرع میکنم یه توضیح کوتاهی میدند و منم به نتیجه ای نمیرسم حال از شما عزیزان میخوام در این مورد راهنماییم کنید
من مدتی پیش ویندوز لب تاپم را عوض کردم و ویندوز خودش را پاک کردم یعنی ویندوز جدید نصب کردم. بعد از اون لب تاپم با مشکل برخورد کرد
حال اگر بخوام دوباره از همون ویندوز سابق استفاده کنم چکار باید بکنم
لب تاپ فقط سی دی ریکاوری همراهش است یعنی 3 سی دی ریکاوری .
سی دیهای ریکاوری هم بالا نمیان . یعنی هر کاری میکنم نمیشه.
من از چه راهی و چگونه میتونم دوباره با این سی دی ها لب تاپ را ریکاوری کنم؟
Acer Aspire 3000
AMD Mobile Sempron 3000+ / 1.8 GHz
Hard Drive 40 GB
لطفا اگر میشه توضیع کامل برایم بنویسید
متشکرم
سلام دوستان
يكي از بچه ها يه لپ تاپ خريده
بعد ويندوز رو كه عوض كرده تمام چيزا بهم ريخته
هارد رو هم نميشناسه
جريا چيه؟!!!!!!!!
اينم توضيحات تكميلي
شرمنده فارسي نيست
حوصله تايپ فارسي نداشتم
Toshiba Qosmio G35 av600 hast vali,,behet ke goftam moshkelat e laptop ra,,,bedoone enke recovery begereh,,ya driver ha ra zabt koneh,,,windows tamex install kardeh
windows ta format pesh mereh vali megeh hard disk ra nemeshnasam,,
ba DOS format va fdish ,,va partition ra dorost kardam,,,system balla meyad vali too nasb e windows ,,hard ra peyda nemekoneh
too partiton ham meram,,,chez e khasee nemebenam,,,mozoo en hast ke 2 ta ham HDD dareh
sorry to BIOS ham meram ,,,,,,
يا حق (:
توی بایوس setup هر چی هست همونجا میتونه باشه ... مدل لپ تاپ ات رو نگفتینقل قول:
کابل کابله ... الکترونیکی ها یا خود فروشگاه های لوازم جانبی دارند .... البته اگر اتصالش خاص نباشه مثل دل هانقل قول:
برای نصب ویندوز اگر هارد رو پیدا نمیکنه دو حالت داره :نقل قول:
1- باید یک سی دی جدید بسازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- توی setup بایوس حالت sata native mode رو باید enable کنید یا روی حالت IDE قرار دهید
کلا سه راه دارید:نقل قول:
1- اگر شما پارتیشن ریکاوری را هنوز دارید میتونید با فشردن دکمه ALT همراه F10 هنگام بوت شدن سیستم وارد کنسول ریکاوری بشید (Disk2Disk recovery feature) و بدون نیاز به سی دی ویندوزت رو برگردونید ... ساده ترین راه
2- ولی اگر فقط خود سی دی ها رو دارید، برای استفاده از خود سی دی ها :
باید سی دی اول رو توی درایور اپتیال قرار بدی ، و از روی اون بوت کنی ... اگر بوت نمیشه باید وارد تنظیمات bios setup بشی با فشردن F2 یا دکمه DEL هنگام بوت و قرار دادن درایو اول بوت به DVD_RW با نام خودش ... با زدن F5 و F6 توی منوی مربوطه میتونی جابجاشون کنی
اگر از روی سی دی ها بوت شدند به راحتی نرم افزار شروع به ریکاوری میکنه و هیچ مشکلی ندارید
3- اگر ویندوز هم داری میتونی از قابلیت acer Empowering Technology گزینه acer eRcovery management استفاده کنی و دیسک جدید بسازی یا ویندوز رو برگردونی
راه دیگه ای به نظرم نمیرسه
موفق باشید