سلام
من يك تلوزيون ال سي دي چهل اينچ D550 سامسونگ از بانه خريده ام آيا ميتونم گيرنده ديجيتالشو فعال كنم يا اصلا اين قابليت وجود نداره؟ لطفا راهنمايي كنيد تشكر
Printable View
سلام
من يك تلوزيون ال سي دي چهل اينچ D550 سامسونگ از بانه خريده ام آيا ميتونم گيرنده ديجيتالشو فعال كنم يا اصلا اين قابليت وجود نداره؟ لطفا راهنمايي كنيد تشكر
سلام
من یه led سامسونگ مدل ue55c7700 خریدم که سفارش اروپا هستش. تنها مشکل من موقع پخش زیرنویس که فونت فارسی رو جدا از هم و چپکی نمایش میده ( زورم ا ارچ).دوستان کسی اطلاع داره که بشود این مشکل رو حل کرد.لطفاً راهنمایی کنید. ضمناً من موقع پخش زیرنویس انکدینگ فونت رو هم رو عربی گذاشتم ولی درست نشده.متشکرم.
سلام من lcdسری 5 . 550 دارم وارد منوی مخفی شدم و یک وارد یک گزینه به نام آپگرید شدم و نوشت صبر کنید (به خارجی)بعد دیدم طول کشید از برق در اوردمش و دیگه روشن نشد میشه یگین مشکلش چیه؟ و باید برای رفع ان چه کنم
سلام من lcdسری 5 . 550 دارم وارد منوی مخفی شدم و یک وارد یک گزینه به نام آپگرید شدم و نوشت صبر کنید (به خارجی)بعد دیدم طول کشید از برق در اوردمش و دیگه روشن نشد میشه یگین مشکلش چیه؟ و باید برای رفع ان چه کنم ؟ممنون میشم جواب بدین
سلام
من يك تلوزيون ال سي دي چهل اينچ D550 سامسونگ از بانه خريده ام كه در ايران با نام D585 توسط سام سرويس فروخته مي شود. آيا ميتونم گيرنده ديجيتالشو فعال كنم يا اصلا اين قابليت وجود نداره؟ لطفا راهنمايي كنيد تشكر
فرمت فیلمتان چیه؟نقل قول:
زیرنویستان srt است؟
اگر فیلمتان mkv است، میتوانید زیرنویس را با آن Mux کنید.
اگر باز درست نشد، اول زیرنویستان را به فرمت sub-idx تبدیل کنید، ( با برنامه subtitle creator) و بعد با برنامه mkvtoolnix زیرنویس و فیلم را با هم mux کنید.
راه حل دیگر هم عوض کردن encoding زیرنویس است، شما زیرنویستان را با notepad باز کنید و بعد گزینه save as را بزنید و موقع ذخیره کردن، یک گزینه دارد که میتوانید encoding را عوض کنید.
با encoding های متفاوت امتحان کنید، ببینید مشکلتان حل میشود یا نه.
ماله منم بهم ریخته اگ درست شد . به منم خبر بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
خیلی ضروریه front color بهم ریخته کسی میدونه حالت اصلیش کدومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ pleaseeeeeeeeee
UA40D5500
تنظیم رنگه منو مخفیم بهم ریخته کسی میدونه باید چه کار کرد؟ مدل ua40d5500 .
گیرنده دیجیتالشم نمیگیره ؟
ضمنا داخل منو مخفی رفتم روی advanted اگه اشتباه ننوشته باشم بعد 2بار عدد 0 صفر رو زدم دوتا گزینه اضافه شد 2D و 3D کسی سر درمیاره ؟ راهنمایی کنید????09370242122 tell
درود دوست عزیزنقل قول:
mux کردن با فرمت idx کمکی بهم نکرد.led فقط فرمت srt رو میشناسه و با encoding های مختلف هم امتحان کردم(ansi,utf,utf8) ولی بازهم بهم جواب نداد.خود led باید بتونه زیرنویس رو encode کنه که با وجود داشتن encode عربی ولی بازهم فونت رو به صورت جدا از هم نمایش میده.در هر صورت اگه باز هم پیشنهادی باشه که به من کمک کنه ممنون میشم.
دوستان سلام ببخشید ال سی دی ما la40b690 هست ایا گیرنده دیجیتال داره؟
اگه داره برم تو نخ فعال کردنش وگرنه بی خیال شم؟
مرسی از همه