سلام:40:
از اول دارم تایپیکو دنبال می کنم دیگه با این نقد سام فیشر تاغتم تموم شد........
خدایا یعنی کی واسه پی سی میاد!!!!!!
سام فیشر دمت گرم عجب نقد توپی یه گیم اسپاتی واسه خودت!!:27:
Printable View
سلام:40:
از اول دارم تایپیکو دنبال می کنم دیگه با این نقد سام فیشر تاغتم تموم شد........
خدایا یعنی کی واسه پی سی میاد!!!!!!
سام فیشر دمت گرم عجب نقد توپی یه گیم اسپاتی واسه خودت!!:27:
یکی بیاد و از تنوع سلاح ها و وسایل نقلیه برامون بگه . (اونایی که بازی کردند)
این هم نقشه بازی GTA4 با ابعاد بزرگ برای شما عزیزان.
نقاط مختلف شهر از جمله رستوران و کافی نت هم کاملا در نقشه مشخص هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://i30.tinypic.com/2ch3tcz.jpg
ممنون .......نقل قول:
این هم نقشه بازی Gta4 با ابعاد بزرگ برای شما عزیزان.
نقاط مختلف شهر از جمله رستوران و کافی نت هم کاملا در نقشه مشخص هستند.
در مورد قیمت 360 باید بگم که بنده خودم یک سال(تقریبا) پیش 430 گرفتم(پرمیوم جی آسیا) ولی الان قیمتی که شنیدم فکر کنم 450 تا 400 باید باشه
اما بگم که هیچ موقع برای خرید 360 پی سی رو نفروشین و یا ول نکنین چون من اون موقع که360 خریدم سیتمم از اون پایینتر بود ولی الان از اون بیشتره
360 رو که نمی تونی ارتقا بدی
ولی پی سی رو چرا.
با تشکر
تنوع صلاح در حد GTA SA که 100 تا ایتم قابل استفاده داشت نیست، اما نسبت به بازی قابل قبول هست.نقل قول:
تنو وسایل عالیه و همچنین هندلینگ هرکدومشون با یکدیگه خیلیه. البته تنها چیزی که انسان در اولین بار درین بازی احتیاج پیدا نمیکنه هایجک و دزدی وماشین هست چون میتونید سریع تاکسی بگیرید و به مکانی که میخواید برید... البته شبها تاکسی کم هست و تک و توک پیدا میشه.
این گیم برای pc هم اومده؟؟؟؟این نسخه ی چند gta هست؟؟؟اگه نسخه ی 4 هست پس اون gta4 که 3 یا 4 سال پیش در بازار بود چیه؟؟؟چه فرقی میکنند؟؟؟خواهشا اگه شده حتی در پیغام خصوصی هم جوابمو بدید!!
ممنونم که توضیح دادید.نقل قول:
تنوع صلاح در حد GTA SA که 100 تا ایتم قابل استفاده داشت نیست، اما نسبت به بازی قابل قبول هست.
تنو وسایل عالیه و همچنین هندلینگ هرکدومشون با یکدیگه خیلیه. البته تنها چیزی که انسان در اولین بار درین بازی احتیاج پیدا نمیکنه هایجک و دزدی وماشین هست چون میتونید سریع تاکسی بگیرید و به مکانی که میخواید برید... البته شبها تاکسی کم هست و تک و توک پیدا میشه.
حالا حالا ها برای پی سی نمیاد. در ضمن اگه هم به شماره باشه این میشه نسخه 6 gtaنقل قول:
این گیم برای pc هم اومده؟؟؟؟این نسخه ی چند gta هست؟؟؟اگه نسخه ی 4 هست پس اون gta4 که 3 یا 4 سال پیش در بازار بود چیه؟؟؟چه فرقی میکنند؟؟؟خواهشا اگه شده حتی در پیغام خصوصی هم جوابمو بدید!!
دوست عزیز! بازی های Grand Theft Auto به ترتیب انتشار برای PC به این ترتیب هستند:نقل قول:
Grand Theft Auto
Grand Theft Auto 2
Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto: Vice City و Grand Theft Auto: San Andreas به نوعی ادامه Grand Theft Auto III بوده اند.
که در ایران متاسفانه با نام Grand Theft Auto 4 و Grand Theft Auto 5 منتشر شدند. (سه گانه در نظر بگیرید)
جدیدترین قسمت این سری با نام Grand Theft Auto IV برای X360 و PS3 فعلا منتشر شده.