هوف ... بالاخرا اپش كردم :31:. نميدونم چرا سايتهاي اپلود موقعي كه لازمشون داري خوب كار نميكنن :13:
از 2 تا لينك ميتونيد دانلود كنيد :46:
کد:http://www.flameload.com/05a8i4qan0zt
کد:http://handyshare.com/cl76g3sepme3/nexus-x8_v2.zip.html
Printable View
هوف ... بالاخرا اپش كردم :31:. نميدونم چرا سايتهاي اپلود موقعي كه لازمشون داري خوب كار نميكنن :13:
از 2 تا لينك ميتونيد دانلود كنيد :46:
کد:http://www.flameload.com/05a8i4qan0zt
کد:http://handyshare.com/cl76g3sepme3/nexus-x8_v2.zip.html
جواد جان تشکرات
اون آپلودر سابق که قابلیت رسیم داشت رو نمیتونی ردیف کنی
ممنون
چک کردم دومی داشت
مرسی بازم
سلام دوستان.من میخواستم از طریق نرم افزار Sony Ericson گوشی رو آپدیت کنم(برای بیس باند و کرنل).سرعت سرورش خیلی پایینه!:41: یعنی از 50 کیلو شروع کرد و رسید به 10-20 کیلو وخیلی هم متغیره سرعتش(سرعت دانلود من پایین نیست آخه با 220 کیلو از سایته ای عادی دانلود دارم).میخواستم ببینم این آپدین رو یه سرور دیگه آپلود نشده یا کسی از دوستان اون رو آپلود نکرده.اگه ممکنه لینک بدین.ممنون
سلام..نقل قول:
فارسی رو از rc1 بهتر ساپورت میکنه..
صفحه کلیدش هر کاری کردم نتونستم عوض کنم.. ولی صفحه کلید فارسی هم داره.
داخل مرورگر که بستگی داره از فارسی پشتیبانی کنه یا نه.
سلام
دوستان 1 سوال فنی پیش اومده برام
توی برنامه کوادرانت و قتی توی بخش اطلاعات گوشی برید در بخش اطلاعات رم 3 مورد وجود داره
که بخش سوم هست inactive memory که حدودا 78 مگ هست
حالا سوالم اینه که چرا این بخش غیر فعاله؟ و ایا راهی برای فعال کردنش هست یا نه؟
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
دوستان مشکل وای فای رام نکسوس توی ورژن 2 هنوز هم هست یا رفع شده؟
سلام..
خب امروز همش از این رام استفاده کردم...(nexus vr2)
بازی و برنامه زیاد روش تست کردم ساپورتش حرف نداره..
موقع نصب که اصلا هنگ نمیکنه...
کلا بجز همون بار اول که نصب کردم دیشب فقط روی cpuset یک بار رست کرد.. ولی بعد که دوباره رام رو نصب کردم دوباره cpuset رو نصب کردم دیگه رست نشد.. و تا الان اصلا مشکل رست رو نداشتم.
فارسی هم ساپورت میکنه. صفحه کلید فارسی هم داره. فقط هر کاری کردم نتونستم صفحه کلیدشو عوض کنم.
قابلیت انتقال نرم افزار به مموری هم داره.
دوربین و فیلم برداری هم کار میکنه. مشکل ورژن 1 داخل 2 حل شده دیگه بعد از عکس گرفتین میتونید عکس رو ببنید. عکس ها 3 مگاپیکسل هست و فیلم برداری وضوحvga هست..
در ضمن برای عکاسی میتونید از کیلید خود گوشی هم استفاده کنید.
صدا داخل handsfree بهتر شده..صدای اسپیکر که مثل همیشه بلند و با کیفیت هست. در ضمن موزیک پلیر MIUI MUSIC هم داره.
بولوتوث هم تست کردم کار میکرد.
همونطور که میدونید در این رام cpu اورکلاک شده و فرکانسش 710mhz شده.. بازی ها روانتر و بهتر اجرا میشه بخصوص بازی gtc racing که خیلی بازی میکنم خیلی روانتر شده.
تست بیچمارک هم گرفتم نمره بالایی میگره... در ضمن 3D و2D هم نمره بیشتری داره میگیره...
کلا فکر میکنم بهترین رام فعلا همین NEXUS vr2 باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که میخواین نصب کنند به امضا من مرجعه کنند و نکاتی که ذکر کردم رو رعایت کنید.
خواهش ميكنم .نه متاسفانه اون قبلي هر كاري كردم سايتش باز نشد وگرنه تو همون اپلود ميخواستم كنم . حالا امتحان ميكنم اگه شد تو اون هم اپلود ميكنم . :20:نقل قول:
سلام..نقل قول:
ببین رم این گوشی کلا 179.. خورده mb هست..
که اون مقدارش که شما ذکر کردین مورد استفاده خود گوشی هست..
بقیه مال اجرا برنامه بازی و... هست..
الان من نگاه کردم نوشته بود 87mb ازاد داره.. البته با برنامه میتونید برنامه های اضافی رو ببنید تا 100 mb رم خالی داشته باشین.
من از وقتی touch2 رو فروختم دیگه از wi-fi استفاده نکردم... و نمیتونم تست کنم ولی همینطور روشن کردم سرج زدم دکل هارو پیدا میکرد..فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه..
ورژن 2 واقعا باگ های زیادی رو برطرف کرده.. از rc1 بهتر عمل میکنه
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
سلام..نقل قول:
از طریق flash tools اینجام بده..
فایل زیر رو دانلود کن.. بعد از حالت فشرده خارج کن روی برنامه برو و گزینه فلش رو بزن بعد بهت خودش میگه چیکار کنی...
pashkovsky.com/x8/BASEBAND.rar
لینک دانلود از:سایت اندروید فارسی.
سلام
اپ های جدید نمیشه رو SDمموری نصب شه؟ باید به روشی که پارتیشن رو SD میسازن اینکارو کرد؟
چنتا اپو گیم نصب کردم پر شده!!
سلام شما چند تا راه داریدنقل قول:
1.اگه میخواید از رام رسمی استفاده کنید بله باید از همون راهی که گفتید برید(آموزشش ر و چند صفحه قبل تر گذاشتم
توسایتای دیگه هم پیدا میشه)
2.رام کاستوم نصب کنید و علاوه بر مزایای فوق العادش (مثل سرعت بیشتر و ورژن اندروید بالاتر )از قابلیت نصب برنامه روی مموری هم بهره ببرید
(برای نصب رام هم به امضای دوستمون punisher 2008 مراجعه کنید و رام نکسوس ورژن 2 رو که بهترین رام موجود هست رو نصب کنید)
توصیه من عمل به روش دوم هست