دوست عزیز من بدون هیچ پچی این بازیو بازی میکنم روی آخرین تنظیمات تو اکثر جاها هم فریم روی 60 ثابته!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من بدون هیچ پچی این بازیو بازی میکنم روی آخرین تنظیمات تو اکثر جاها هم فریم روی 60 ثابته!نقل قول:
واقعا عجیبه وقتی میری تو بازار انگار جز SONY هیچ برند دیگه ای وجود نداره!کل "پایتخت", "ایران", " پارسیان" و "بازار رضا" رو گشتم دو جا پیدا کردم. یکیش تو پارسیان بود که می گفت 750 تومن و راضی شد با تخفیف 740 بده ولی متأسفانه فقط مشکی داشت یکی هم تو "پایتخت" که 769 میداد و نماینده سازگار بود. و منم چون رنگ قهوه ای رو می خواستم مجبور شدم 769 رو بگیرم ولی یه فلش 4GB ازش گرفتم.نقل قول:
گرون گرفتم؛ خرید دم عید همین میشه دیگه.
ولی واقعا قهوه ایش یه چیز دیگه ست؛ خیلی خوشگله.
بفرما حاجی این 3 تا پچ هست واسه این بازی اولی 20 مگ و دومی 120 مگه...همون اولی کار رو راه میندازه برای کرک دوباره هم به اکتیویتور نیاز پیدا میکنی که توی تاپیکش بپرس.نقل قول:
یه فایل .exe هست فقط اجراش میکنی همین.
کد:http://www.needforspeed.com/downloads
نميدونم روش جواب ميده يا نه چون 540m كه يه مدل نيست شايد DDR5 منظورشون بوده اما يه راه ساده تر باتري لپ تاپت رو شارژ كن همونجا موقع خريد عينكو چك كن آخه من اهوازم و اينجا قبلآ دنبال عينك 3بعدي زياد گشتم اما گيرم نيومد :13:واي پسر اگه بتونه3D پخش كنه محشر ميشه:10::40:نقل قول:
دوستان من نتونستم درایور بلوتوث رو راه اندازی کنم. کسی میتونه کمکم کنه؟
بلوتوثم Atheros هست, درایورشو از رو DVD همراه لپ تاپ نصب کردم کار نکرد. از سایت Acer هم دانلود کردم و نصب کردم باز هم فایده ای نداشت.
راستی من از Rating ویندوز نمره 4.7 گرفتم.
اقا ممنون مشکلم با بازیه حل شد یه سوال دیگه این Scroll رو Touchpad لپ تاپ کار نمیکنه فک کنم همه درایور های روی CD سفیده هم ریخته باشم ولی بازم کار نمیکنه باید چیکار کنم؟نقل قول:
ممنون:40:
منم همین مشکل رو داشتم رفتم تو سایت ایسر و اون درایوری رو که مال (Atheros (Bluetooth Driver 3.0 هست رو با توجه به ویندوز دانلود کردم و درست شد(حجمش 63.6 MB هست):46:نقل قول:
2 تا درایور Touchpad که بیشتر نداره جفتشو امتحان کنید یکیش کار می کنه دیگه. من Synaptic رو نصب کردم کار نکرد, Elantech رو امتحان کردم کار کرد.نقل قول:
این درایور روی DVD موجود بود, نصبش کردم کار نکرد واسه همین رفتم اون یکی رو از سایت Acer دانلود کردم ولی بازم نتیجه نداشت. در ضمن روی جعبه لپ تاپ ورژن بلوتوث رو نوشته 2.1 پس فکر نکنم ورژن 3.0 به دردش بخوره. بازم امتحان می کنم.نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز. لطف کردید. :11:
از من synaptic بود كه كار دادنقل قول: