نقل قول:
شکمم خط داره و اتفاقا جزء افرادیم که وزن و قدم اتومات مچ هست ولی میخواستم از وسط هم خط باشه.الان 4 تیکه هست میخوام هفت تیکه بشه واسه همین پرسیدم چه حرکتی واسه این کار خوبه.بریم ارنولد شیم:دی
من تاحالا بدنی مثل بدن تو ندیدیم :31: حتی دیدم کسانی که خط عمودی وسط شکمشون پیداست ولی خط های دیگه پیدا نیست ولی اینطوری که خط وسط نباشه ندیدم. به هر حال همون آب کردن چربی که اون خط رو پر کرده بهترین راه هست. مواظب باش که اگه زیاد دراز نشست بری اون چربی ها سفت میشه و دیر تر آب میشه ، همچنین عضلات شکم اگه زیادی بزرگ بشن بدن زشت میشه
نقل قول:
برای مفصل ها قرص کلسیوم جوشان هم میتونید مصرف کنید!
خوب یعنی به جز مولتی ویتامین ، کلسیوم هم باید بخورم؟ اصلا فکر کنم این سوآل رو توی انجمن پزشکی و اینا بپرسم بهتر باشه
نقل قول:
دیگه الان تو تمرینهای فوق سنگین آخرش هستم شناس ما خوردیم به ماه رمضان چطوری تمرینات رو ادامه بدم که فشار بالا نیاره همچنین بدنم افت نداشته باشه بگم تا الان هم از هیچ مکملی استفاده نکردم بعضی دوستان گفتن بزار بدنت تشنه بشه بعد استفاده کن
ممنون
این که فیلمه ، برنامه ت چیه. باید با برنامه ای که متناسب با بدنت نوشته شده تمرین کنی
نقل قول:
یه مولتی ویتامین معمولی نمیتونه از مفاصل یا عضلات فرد ورزشکار حفاظت کنه و حتما باید مولتی ویتامین ورزشی مثل اپتی من مصرف بشه .
نقل قول:
دوستان من یه 7-8 ماهی هست که بدجوری شکم کردم! چون زیاد غذا میخوردم.
اما الان باید تا یک ماه دیگه (دقیقا 30 -35 روز) دیگه، این شکمو آب کنم. چه راهی بهم پیشنهاد میکنید؟
بهترین راه همون انجام ورزش های هوازی مثل دویدنه ولی بستگی به بدنت داره. بگو ببینیم بدنسازی کار میکنی یانه تا دقیقتر راهنماییت کنم. البته وزنت نسبت به قدت متناسبه و 10 کیلو خیلی زیاده برای تو