سلام علیکمنقل قول:
ببخشید برای کامپیوترهای خانگی که کومودو را نصب دارند چه ترکیبی را پیشنهاد میدهید؟
یا علی
Printable View
سلام علیکمنقل قول:
ببخشید برای کامپیوترهای خانگی که کومودو را نصب دارند چه ترکیبی را پیشنهاد میدهید؟
یا علی
منظورتون رو دقیق تر بگید و بیشتر توضیح بدید. متوجه نمیشم منظور شما از ترکیب چیه؟نقل قول:
اگر کمودو را نصب شده دارند پس ترکیب چی؟
چشم اقا مهران من همه کارایی که شما گفتید را انجام میدهم.با تشکر از کمکتان.:11:
نقل قول:
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
در ضمن شما jetaudio نصب کردید اما برای پخش فایل های صوتی و تصویری کدکی ندارید. از زیر دانلود کنید و نصب کنید.
کد:http://fileforum.betanews.com/detail/KLite-Codec-Pack-Full/1094057842/3
موقع نصب کدک های بالا به هیچی دست نزنید فقط تیک قسمت Media Player را بردارید. :46:
نصب Net Framework هم یادتون نره.
موفق باشید.
این سرعت اسکن جدا عالیه و به جرات میتونم بگم شاهکاره در بین آنتی ویروسها ...نقل قول:
فعلا که چند ساعتی از تست آنتی ویروس میگذره هیچ مشکلی توش ندیدم و عالی بوده ..
ممنون از پاسخگوییه سریعتون:11:
Karkas20 عزیز همونطور که مهران جان گفتن برای ویندوز xp نصب dot net / sp3 و آخرین ورژن درایور ها خیلی مهم هستند (بخصوص مورد 1 / 2)
امــــا
*برای نصب آخرین ورژن درایور ها میتونید به سایت microsoft update برید خود مایکروسافت براتون چک میکنه حدودا در 80% مواقع درایور ها ی پایدار را براتون میریزه
**هاردتون هم با برنامه ی Defraggler چک کنید که اروری نداشته باشه
***اگر امکانش را دارید و سخت افزارتون میکشه از ویندوز SE7EN استفاده کنید (از لحاظ تعمیر و پشتیبانی و پایدار بود خیلی از xp سره)
رفیق دمت گرم.من برنامه advanced system optimizer v3دارم که بیشتر وقت ها ریجستری را کلین وبهینه میکنم.باخود ویندوز هم درایوهارا دفرگ میکنم.سیستم من از نظر سخت افزاری خوبه.پس باید بعد 2روز ایکس پی نصبوندن .7رانصب کنم.باشه .داداشی بابت کمکت ممنون.مخلص شما وداداش مهران
قطعا لز ریجستری نیست ویندوز 2روزه که نمیخواد ریجستریش چک بشه امـــا یک احتمال هست که ویندوزت مشکل داشته باشه اگر میتونی از یک سی دی دیگه استفاده کن
منظور من دفرگ نبود
چک کن ببین ارور داره یا نه
اگر میخوای 7 نصب کنی 64بیتی نصب کن
با سلام
من یه فلش پر ویروس دارم با comodo اسکن کردم اما موقع پاک کردن به
خاطر write protected بودن فلش پاک سازی صورت نمی گیره
به همین دلیل بالا فلش رو هم نتونستم فرمت کنم
من باید چطوری این مشکلو حل کنم
با تشکر
کسی نگفت دیسک بوت نجات نداره این comodo ؟