اره خیلی جالب بودنقل قول:
چند هفته پیش هم در برنامه امروز دیروز فردا پس فردا....!!!:31: یکی رو آورده بودن که Prison Break و Lost نقد میکرد!!
کی گفت قرار بیتا ادم بشه اخرشسعید با دوست دختر ساسان ازدوج می کنه
Printable View
اره خیلی جالب بودنقل قول:
چند هفته پیش هم در برنامه امروز دیروز فردا پس فردا....!!!:31: یکی رو آورده بودن که Prison Break و Lost نقد میکرد!!
کی گفت قرار بیتا ادم بشه اخرشسعید با دوست دختر ساسان ازدوج می کنه
بابا مهندس از کجا فهمیدی؟نقل قول:
یه مشکل که هیچ کس بهش توجه نکرد اینه که این برنامه باعت شده برنامه به احتمال زیاد پر طرفدار نود وقتش کمتره
اگه بریم فیلم زبان .....بگیریم ببینیم از دیدن این فیلم کمتر گناه حساب می شه در ضمن کلا بدر نمی خوره من که می گم به جای پول دادن برای ساخت این فیلم ها برن این پولو بدن به کسایی که نیاز به پیوند عضو دارن تا اونها با این پول بتونند عضو مورد نیازشون را بخرند
عجب کلمات زشتی به کار بردن امشب. :دی
هرزه - خیابونی - به حد اعلا رسوندن بی قید و بندی بی قید و بندی :دی
ولی عجب آدم کثیفیه ها این بیتا!
قال بیتا: دوست نداشتم به من دست بزنه:31:
این بیتا ادم بشونیست که نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز داشتن تو شهر از اینا پخش میکردن خوب نون دونی ای باز کردنکد:http://www.Free-Picture-Host.com/viewimage.php?file=/images/MlBt8a1281209412.jpg
ولی بدبخت اونی که بخواد بره شهرام عبدلی و اون عمویه را ببینه
امشب هم دو تا پیام اخلاقی داشت. توجه کردین؟ :دی
اولی عمو جون پشت فرمون بود به سعید گفت عزیزم بذار یه جایی توقف کنم بعد صحبت کنم.
دومیش هم حاج محسن به عمو که ظاهرا نمی دونست لامپ کم مصرف (از نوع یارانه ایش :دی) چیه عمو رضا رو با این نوع لامپ آشنا کرد و بهش توصیه کرد از این لامپ استفاده کنه. چرا؟ چون مصرف یک چهارم لامپ معمولی هست. :دی
این سعید باز دوباره داره خر میشه بره سمت بیتا که
بابا این دیگه شورشو در آورده