سلام!
دوستان رو سیستم من بازی رو High اجرا میشه روون؟؟؟
CPU:3.4 2MCACH
RAM:2GIG
GRAF:1GIG GFORCE 9500GT
??
Printable View
سلام!
دوستان رو سیستم من بازی رو High اجرا میشه روون؟؟؟
CPU:3.4 2MCACH
RAM:2GIG
GRAF:1GIG GFORCE 9500GT
??
نقل قول:
سلام
بله کامل اجرا می شه
ولی دوست گلم انگار شما از رو این پست چند تا کپی زدی تو همه انجمنا پیست کردی
مطمئنی؟رم کم نمیاره؟نقل قول:
رم به هیچ وجه کم نمیاره اما گرافیک میاره. روی High نمیشه بازی کرد با اون سیستم !نقل قول:
گرافیک توصیه شده واسه بازی 8800 میباشد اونوقت چطوری با 9500 نمیتونن high بازی کنن!!!!!!! بازی های پر گرافیک تر رو میشه با این کارت high بازی کرد. ولی رزولیشنو مطمئنآ نمیتونینن بالا ببرین. حداکثر 1024*768 البته من اینطور فکر میکنم. چون بازیی ندیدم که از سیستم توصیه شده توسط خود شرکت بیشتر بخواد.(معمولآ یه مقدار از سیستم توصیه شده بیشتر داشته باشین میتونین رو high بدون مشکل بازی کنین)
درمورد رم هم که گفتن واسه xp فقط 1 گیگ میخواد و سون و ویستا 2. پس رمتونم که کم نیست اگه xp دارین.
گرافیک من 512 Mb GEforce 8500 gtنقل قول:
هست به نظرت چه جوریه (واسه این بازی )
:31: عجب اسپم دهندها ی خوبی هستید شما هنوز بازی نیومده دارین سیستم بازی رو تجزیه و تحلیل میکنید دوستان یکجوری میپرسن بازی بای این سیستم اجرا میشه روی بالاترین گرافیک انگار یکی الان با همون سیستم داره بازی میکنه
اخه فداتون این نسخه فیفا نکست و تا حالا هم ندیدیم روش اجرا شدن حالت روانش روی کامپیوتر به چه سخت افزاری نیاز داره باید بزاریم بازی بیاد بعد معلوم میشه روی چه گرافیکی چه مقدار رم و قدرت پردازش میخواد هنوز نیومده دارین سیستم میدین بقیه هم هنوز بدون هیج اطلاعاتی از قدرت گرافیک و مقایسه با بازبهای دیگه نسخه میپیچن اینقدر هم به سیستم پیشنهادی خود شرکت بازی ساز اعتماد نکنید مرسی:46:
سلام!نقل قول:
ممنون
من همین پست روکپی کردم و تو قسمت PES 2011 هم نوشتم !فک نکنم مشکلی داشته باشه!:5:
عزیز من ربطی ندارهنقل قول:
8800 از 9500 خیلی قوی تره به اعداد نگاه نکن
شما باید 8800 را با 9800 مقایسه کنی
چرا چند روزه خبری از بازی نیست ؟