نظام قدیم: هیچی / نظام جدید: 11.5% (فقط تاثیر مثبت)
Printable View
نظام قدیم: هیچی / نظام جدید: 11.5% (فقط تاثیر مثبت)
یکی از بچه ها نوشته بود برای اینکه تخصصی رو بالا بزنی باید تافل و اینا باشه سطحت؟اره؟یعنی حالا با سطح مدرسه هم نه یه خورده بالاتر از سطح مدرسه نمیشه تخصصی رو بالا زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من امسال سومم یعنی می افتم کنکور 93و می خوام مترجمی زبان هرمزگان بیارم .کسی میدونه رتبم چه قدر باید باشه؟من یه تست دادم سطح زبانم شد چه قدر دیگه باید تلاش کنم تا تخصصی رو خوب بزنم؟؟؟؟؟؟؟Upper- intermediate
هیچکی هیچ نصیحتی چیزی نداره؟؟؟؟؟
Upper- intermediate2در واقعنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
چون سطح کنکور زبان تخصصی تر است شما هر چه اطلاعات خارج از کتابتون بیشتر باشه موفق تر خواهید بود
حتما کنکورهای سال قبل رو کار کنید.
حتما نیازی بخ خوندن تاقل و کتاب 504 نیست
یعنی با اطلاعات کمتر هم میشود موفق شد
پس شما با تلاش و توکل به خدا تمام سعی خود را بکنید تا بهترین نتیجه را کسب کنید
موفق باشید
خیلی ممنون.نقل قول:
فقط یه چیز دیگه کسی هست اینجا که بیاد بگه مثلا زبانش در چه سطحی بوده که زبان تخصصی رو بالا زده؟؟:sq_8:
سطح رو بر اسا اطلاعات عمومی میشه گفت.نقل قول:
اینکه قبلا کلاس رفته یا نه ؟و چقدر تسلط دارد...
گرامر زبان پیش خیلی مهم هستند.
و اینکه دروس عمومی هم در کنکور زبان اهمیت زیادی دارند.
سلام
من به زودی کاردانی رشته نرم افزار رو میگیرم (فنی)
پرسیدم میگن میتونی کنکور زبان شرکت کنی و نیاز به پیش دانشگاهی نداره اگه کاردانی رو بگیری !
درسته ؟
بعد تاریخ آزمون و منابع کنکور زبان چیه ؟
سلام به همگی
من یه سوال داشتم فکر کنم اگه از شما بپرسم بتونم جواب بگیرم
من دانشجوی کاردانی رشته ی حسابداری دانشگاه غیرانتفاعی هستم.حالا سوال من اینه که من میخوام امسال کنکور زبان بدم اگه من از دانشگاه سراسری روزانه قیول شم ایا میتونم همزمان هم حسابداری رو در دانشگاه غیرانتفاعی ادامه بدم وهم زبان رو هم تو دانشگاه سراسرس بخونم؟
ممنون میشم اگه بهم جواب بدین
بله با مدرک کاردانی میتونید. برای تاریخ و اینا سایت سنجش رو چک کنید. منابع هم من قبلاً به تفصیل عرض کردم...
نقل قول:
آقا متنی که می نویسم اصلا خط پایینی نمیره مجبور به ویرایش شدم