اولین آزمون مهر یادم نیس متاسفانه یا 17 مهر یا 24 مهر
کسی میدونه؟
Printable View
اولین آزمون مهر یادم نیس متاسفانه یا 17 مهر یا 24 مهر
کسی میدونه؟
مال کانون اولین آزمون 10 مهر ...گزینه 2 رو نمی دونم:5:نقل قول:
نقل قول:
- واقعا در بين شاگرداي كانون كساني هستند كه با رتبه ي خوب قبول ميشن شوند.
- سعي مي كنم تعصبي در كار نباشه. ولي مهم ترين ويژگي كانون برگزاري آزمون به صورت 2 هفته يكباره كه بسيار بسيار موثره. من شاگرداني رو ديدم با سطح علمي يكسان ولي يكي به دليل اينكه آزمون زياد نمي داده در كنكور با كمبود وقت مواجه شده. حتي كساني هم كه ماهي يكبار آزمون مي دن معمولا به اين مشكل بر مي خورن.
-براي اينكه امسال اصلا وقتي نيست كه بخواي همه چيز رو خودت امتحان كني. ممكنه الان زياد به نظرت مهم نياد اما نزديكاي آخر سال حتما پشيمون مي شي.
-به نظر من بهترين انتخاب كانونه. به دلايل بالا و ....
دلیل اول منطقی نیستنقل قول:
در همه امتحانای معروف و اموزشگاه ها این رتبه ها هست:(به کتاب انرزی اتمی مراجعه کنید)
دو هفته یک بار به نظر من کمه 3 هفته بهتره
کمبود وقت رو باید بعد عید جبران کنی
اونجاست که باید ازمون های کنکورو خودت روز در میون بزنی الان باید ÷ایه بخونی که سرعتت بره بالا
بهترین انتخاب رو جیبت تعیین می کنه دی
من قول میدم تو وسط سال همه اینا که کانون نمیرن فوق العاده پشیمون میشن خیلی جوه کانون مهمه و خیلی کمکتون میکنه
من اگه از آذر و اون موقع ها برم کانون به نظرتون چقدر پول باید بدم؟!
دوستان در حال حاضر دارم خفه میشم :دی روزی 4 تا کلاس :دی
دارم نظرمو عوض میکنم ... حسابشو که میکنم میبینم اگه از بچگی میرفتم نون خشکه میفروختم الان شعبه های زنجیره ای نون خشکه ای رو راه انداخته و کلی دکتر و مهندسم استخدام میکردم زیر دستم بودن :دی
میگم یه سوال اونورم کردم هنوز جواب ندادن .
برای کامپیوتر و آیتی شریف میانگین رتبشو کسی داره ؟ برقشو که میگن طرفای 60-70 . درسته ؟
بعد من نمیدونم کدوم ناحیم :دی از کجا میشه فهمید ؟ فرقی هم دارن ؟ :دی
راستی یکی در مورد این سهمیه ها هم توضیح بده .
تو کدوم اموزشگاه درس میده ؟ :21:نقل قول:
برقش رو میدونم که رتبه صد و خورده ای ( خورده منظورم زیر 10 هست ) هم پذیرش داشته ، اما شما زیر 100 حساب کن دیگهنقل قول:
ناحیه میگویند که اگر 1 باشه بهتره این که چرا بهتره رو نمیدونم ! شما شهرت رو بگو تا من بگم کدوم ناحیه هستی
IT شریف برای منطقه دو میدونم 153 میخوادنقل قول:
برای کامپیوتر و آیتی شریف میانگین رتبشو کسی داره ؟ برقشو که میگن طرفای 60-70 . درسته ؟
میانگین ترازش هم 7224
تو هم میخوای بری آی تی؟
من خیلی دوس دارم برم IT
100 درصد هم رشته ای به جز اونو نمیرم:دی
ممنون/:5:
خیلی ممنوننقل قول:
برقش رو میدونم که رتبه صد و خورده ای ( خورده منظورم زیر 10 هست ) هم پذیرش داشته ، اما شما زیر 100 حساب کن دیگه
ناحیه میگویند که اگر 1 باشه بهتره این که چرا بهتره رو نمیدونم ! شما شهرت رو بگو تا من بگم کدوم ناحیه هستی
من کرمانشاه هستم ولی احتمالا تا اونموقع تهرانیم . حالا همین کرمانشاه چه ناحیه ایه ؟
رشته ی خوبیه ولی اولویت اولم نیستنقل قول:
IT شریف برای منطقه دو میدونم 153 میخواد
میانگین ترازش هم 7224
تو هم میخوای بری آی تی؟
من خیلی دوس دارم برم IT
100 درصد هم رشته ای به جز اونو نمیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد دارم ترجیحا برم رشته ی برق .
یا سایر رشته های خیلی سخت و مدرن . احتمالا برق میرم و وارد شاخه ی نانو میشم چون خیلی علاقه دارم .
میانگین تراز برق رو هم بگی ممنون میشم