توی LT دیسک بازی رو میذارید تو و میشینید بازی میکنید ! همین .نقل قول:
اگر دنبال آنلاین بازی کردن هستید LT اگر دنبال رمز و ترینر و برنامه های دستساز هستید JTag .
Printable View
توی LT دیسک بازی رو میذارید تو و میشینید بازی میکنید ! همین .نقل قول:
اگر دنبال آنلاین بازی کردن هستید LT اگر دنبال رمز و ترینر و برنامه های دستساز هستید JTag .
سلام
xbox فایل ها تصویری رو پخش میکنه؟
اگه آره چه فرمتهایی؟
با سلام خدمت اساتید من دستگاه بیش از 1 سال و نیم پیش lt3 کردم گیمهای body count -crysis3-sniper2-tombrader6-tintim-deadrising2-resident evil 5-survivsal-fifa13-gun-spacemarine-army of two-most wanted را تمام کردم حالا جدیدا هرگیمی میخرم یا اجرا نمیشه یا مثل callofduty black 2 - assasin تا نصفه رفته و هنگ میکنه وسط بازی هر جا شروع کنم به همون قسمت که میرسه هنگ میکنه و مثلا farcry 3 یا bioshok با وجود رایت 100% اصلا ازهمون اول تا میخواد بره تو بازی هنگ میکنه ..... حالا اگه ممکنه بفرمایید مشکل کجاست آیا باید آپدیت شه ؟؟؟؟ یا ممکنه lt3خوب نباشه باید دوباره بریزم ؟؟؟؟ چرا اینطوریه؟؟ الان هم dark رو گرفتم که اوایلشه و اجرا میکنه نمیدونم چی میشه !!! خیلی دوست دارم farcry 3 رو اجرا کنم
دوستان من فن پی اس هستم و از ایکس باکس جیزی نمیدونم
امروز واسه برادرم یه 360 250 اسلیم گرفتم
میخوام جیتگ کنم تا راحت با هارد بازی کنه و مشکلی هم نداشته باشه با بازی های جدید!
ممنون میشم بهم لینک و راهنمایی های لازم رو بکنید خیلی بازیهای جدید مثل جی تی ای 5 مهمه
در ضمن جیتگ کنم با اجرای بازی مشکلی ندارم!؟
و اینکه از کجا باید شروع کنم میخوام خودم این کارو انجام بدم
در ضمن در خارج از کشور هستم
با سپاس
با سلام
من می خوام slim 250 gb رو نرم افزاری ه/ک کنم میشه آموزش کامل فارسیش رو بزارین یا لینکش رو بدین
ممنون
اشتباهی فرستادم پاک شد
سلامنقل قول:
با سلام
من می خوام slim 250 gb رو نرم افزاری ه/ک کنم میشه آموزش کامل فارسیش رو بزارین یا لینکش رو بدین
ممنون
اینجارو ببینید مطمئنا پیدا میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مرسی ولی آدرس کامل نیستش
سلام !
دوستان از کجا می شه مطمن شد یه بازی برنر مکسه ؟ ( هاردم منهدم شده :دي )
اگه به اینترنت وصل بشم بازی کنم اگه برنر مکس نباشه چی می شه ؟
منظور از اینکه کنسول لاک می شه چییه ؟ و ایا می شه انلاکش کرد ؟ :n02:
مرسی ..
سلام دوست مننقل قول:
از خط رایت خود دیسک میشه فهمید-با برنامه abgx360 هم میشه
اگه بازی برنر نباشه ممکنه بن شی
لاک همون بن شدنه و نمیتونی دیگه به لایو وصل شی-آره بردو عوض میکنن دوباره آن بن میشی و میری لایو
خواهش :)