من تاس رو بلد نبودم کمی بازی کردم فهمیدم جریانش چیه ببین تاس فقط شرط بندیه و حدس زدننقل قول:
وقتی 3 نفری بازی می کنید یعنی 15 تا تاس روی میز وجود داره هرکس به نوبه خودش در مورد این 15 تاس نظر میده شما 3 تا چیز می تونی بگی: یا یه شرط جدید می بندی یا شرط بسته شده توسط یک نفر رو رد می کنی یا قبولش می کنی
وقتی می خوای شرط ببندی به 5 تا تاس خودت نگاه می کنی می بینی مثلا دوتا تاس 4 داری الان بهترین کار اینه که بگی روی میز (حداقل) دو تا 4 هست. با گذاشتن این شرط یعنی احتمال از دست دادن تاس رو تا اینجا صفر نگه می داری چون هوش مصنوعی تحت هیچ شرایطی ریسک قبول کردن رو نمی ده چون قبول کردن شرط دقیق بودن شرط هست... ریسکش بالاس حالا حریفات یا شرط دیگه ای رو ارائه می دن و شرط تو رو پاک می کنن یا می گن بلوف زدی... اگه کسی بگه بلوف زدی بازنده میشه چون حتی اگه بیشتر از دو تا تاس هم روی میز باشه اونی که گفته بلوف زدی تاس می بازه چون تو حق داشتی حداقل روی میز دو تا 4 هست حالا ممکن دست رقبا هم 4 باشه توی این بازی هر دست بازنده می ده تاس فقط کم میشه و آخر سر هرکی دستش تاس بمونه برنده اس شما اون اوایل وقتی دیدی کسی شرطی گفته که نا باوارانه اس می تونی رسک کنی و بگی بلوف زده مثلا دست هر نفر 5 تا کلا تاس هست حالا یکی بگه روی میز پنج تا سه هست معلومه که شانسی گفته و دستش پنج تا تاس یکسان نمی تونه باشه این احتمالا دستش سه تا تاس 3 هست میاد ریسک می کنه میگه 5 تاست احتمال میده که دست دو نفر دیگه هم حداقل از بین 10 تا تاس دوتاشون پنج باشن و این حرفش درست باشه تازه بیشتر از پنج تا تاس باشه هم بازم مشکلی براش ایجاد نمی کنه... دکلر هم که ریسک بالایی داره وقتی شما دکلر می کنی یعنی میگی که شرط گذاشته شده کاملا دقیق هست اگه کمتر یا بیشتر باشه یه تاس می بازی...
اینو برو بازی کن مثل من معتادش بشو بعد بیا دو تای دیگه رو هم بگم برو حالشو ببر:46: