متوجه شدم که تعدادی از دوستان از بلند کردن صدای اسپیکر و هندزفری گوشیشون ناراضی هستند. برای رفع این مشکل، راه حل های مناسبی که می شه پیش پاشون گذاشت این هاست:
1. همه کارهایی که برای افزایش صدای هندزفری/ بلندگو انجام داده اید را به صورت وارون (برعکس) انجام دهید. گزینه هایی که تغییر داده اید را به شکل پیش فرض در آورید. همچنین عددی را که برای افزایش صدا وارد کرده اید را می بایست به عدد پیش فرض تغییر دهید. البته عدد پیش فرض گوشیتان را هم باید به یاد داشته باشید. مثلا برای دوست من عدد پیش فرض گوشیش 253 بود... ( مثلا ) اما ممکن هست برای گوشی شما عدد دیگری باشد. پس خوب فکر کنید و به یاد بیاورید. ( مسلما به یاد می آورید. چون این چیز ها خوب در ذهن باقی می ماند )
2. ( پیشنهاد می شود ) در تمام گوشی ها در بخش تنظیمات، گزینه ای به نام بازگردانی به تنظیمات کارخانه وجود دارد. مسلما باید برای این قضیه همانند گوشی های نوکیا، کدی وجود داشته باشد که مستقیما گوشی را به تنظیمات کارخانه بازگرداند و یا در اصطلاح مستر ریستش کند که من بلد نیستم و جایی هم گیر نیاوردم. اما گزینه اش در تنظیمات هست. از این رو می تونید از این راه، تنظیمات تغییر داده شده رو به حالت نخستین بازگردونید.
انشاءالله که پیروز و سربلند باشید :11:
پرسشی بود، در خدمتم