دوستان کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
دوستان کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای عجباااااااااااااااااااااا اااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
p30world رو چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کپی مستقیم از دورن فایل های pdf اگه فارسی باشه که نمیشه چون متنش به هم میریزه
یک نگاه اینجا بنداز ببین چطوره
قسمت اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت دوم:
موفق باشید.
من نرم افزار تبديل PDF هاي فارسي به Word رو مي خوام اگه ممكنه لينكش رو واسم بديد با كرك و سريال ممنون
دوست عزیز نرم افزاری که فایل های PDF فارسی رو سالم و صحیح تبدیل کنه هنوز موجود نیست و تولید نشده و این نرم افزارهایی هم که موجوده فونت ها رو به هم ریخته تبدیل میکنه و در کل کارایی ندارهنقل قول:
با سلام آخرین ورزن برنامه آکروبات ریدر را می خواستم ،برای تبدیل نرم افزار pdfبه wordاز چه نرم افزاری میتونم استفاده کنم
نقل قول:
فایل pdf شما اگه انگلیسی باشه میشه تبدلش کرد به word اگه فارسی باشه امکانش فعلا نیست
یک نرم افزاری که ورد 2007 فارسی رو بصورت کامل و بدون نقص تبدیل به pdf کنه رو لطفا معرفی کنید. (حرفه ای ترینش)
نقل قول:
حرفه ای ترین و کاملترین Nitro PDF Professional هستش
خودتون هم اونجا پست زدید ولی تباید میزدید چون اونجا تاپیک معرفی این نرم افزار هست و نه بحث های نرم افزاری در رابطه با این موضوع
نرم افزار دیگه که خیلی خوب عمل میکنه word to pdf هست که خیلی خوب و ساده هستش
البته من خودم یک نرم افزار دارم که خیلی خوب و راحت اینکار رو انجام میده اگه تا امشب این نرم افزارها نیازت رو رفع نکرد بگو برات آپلودش کنم چون نیاز به کرک داره و کرک اون بعید میدونم به راحتی روی اینترنت گیر بیاد و یا کسی داشته باشه
بهترین روش :نقل قول:
با اضافه کردن فرمت PDF در قسمت ذخیره کردن، که تمام زبان ها رو هم پشتیبانی میکنه:
کد:http://rapidshare.com/files/264295877/SaveAsPDF.exe
Size : 914 KB