به نظر من که بازی زیبایی هست ....
Printable View
به نظر من که بازی زیبایی هست ....
سلام دوستان بازی تمام شد اما یک سوالی داشتم در آخر بازی یکی گفته بود آدم سوپرایز میشه ولی مال من چمدان الماس را تحویل دادم و jackal نیز رفت پی کار خودش و بازی تمام شد و هیچ چیز جالبی ندیدم ایا شما جور دیگری تمام کردید اگر فرق داشته لطفا آخرش بگید مال شما چطور شد
اگه فار كراي 2 بازي زياد خوبي نبوده، پس چرا تو نظر سنجيه بالا بيشتر راي آورده؟
واقعا عجيبه ها!
من ميخوام برم بازي رو بخرم. بالاخره نفهميديم بازيش خوبه يابده. با توجه به اينكه جي تي اي 4 هم چند روز ديگه مياد به نظر شما مي ارزه بازيش رو بخرم؟
به نظر من اگه حوصله داريو از اينكه هي بري اين ور اون ور اونم تو آفريقاخسته نمي شي بخرش...نقل قول:
منظورت اينكه مراحلش خيلي زياد و خسته كننده هست!(البته far cry 1 كه اينطوري بود)نقل قول:
خوب بستگي داره با كدوم درجه سختي بري.ولي هوش مصنوعي پايين بازيو راحت كرده تا حدودينقل قول:
مراحلم زياده البته هم مراحل اصلي داره هم غير اصلي كه مي توني انجام نديشون
بازي تو آفريقاس ديگه همش جنگل و بيابونه.هركيم تو جاده ببينتت بهت شليك مي كنه!!!
اگرم وسط راه ماشينت بتركه بايد پياده بري كه خوب بسيار سخته و حوصله ميطلبه...
به نظر من بازي هاي open world بايد محيط زنده ترو جذاب تري داشته باشن كه خسته كننده نباشه...
ولي خوب من خيلي دوست مي داشتم كه مثل farcry1 مرحله مرحله باشه...
بازم من نظر شخصيمو مي گم و خوب خيليا حال كردن با اينكه بازي open world شده
سلامنقل قول:
منم نمی دونم چرا. ولی اگر شما کرایسیس رو بازی کرده باشید راحت متوجه میشید که خیلی بهتر از فار کرایه. البته من نظر خودمو می گم. ولی سایتهای بازی هم نمره بیشتری داره. فارکرای بازی نیست که اصلا نخوای بازی کنی. اتفاقا بدهم از آب در نیومده. ولی تو این شلوغی بازی که هست و بازی هایی مثل کال آف دیوتی و یا نید فور اسپید و جی تی ا که دارن میان فعلا لزومی نداره فار کرای رو که کلی هم طول میکشه تموم بشه و هی اینورو اونور بری بازی کنی.
نقل قول:
من هم با نظرات شما موافقم دنیای openworld برای خودش جذابیت های زیادی داره به شرکتی که ازش درست و مناسب استفاده بشه (کاری که این چند سال اخیر rockstar با gta کرده)
مگر نه در صورت استفاده نابجا از این فاکتور شکستی هم که به همراه داره (مثل موفقیتش) خیلی سنگینه
یکی از نکاتی که باید در سبک openworld بهش توجه بشه تنوع و تفاوت بین مناطق بازیه که بازیکن از رفت آمد بین مناطق( چه در حال ماموریت و چه در حال گشت و گذار آزاد) خسته نشه
متاسفانه Farcry2 از یکنواختی بیش از حد محیط ها(جدا از معایب بسیار دیگه) رنج میبره به طوری که فقط شامل یک نوع طراحی محیطی(به استثنا منطقه کوچک شهری) یعنی همون دشت افریقایی هستیم
اگه باز هم به سری gta نگاهی بندازیم می بینم از تنوع محیطی بسیاری برخورداره مثل محلات فقیر نشین محله چینی ها مناطق با ساختمان های بزرگ و شیک جاده های بین راهی اسکله ها فرودگاه اقیانوس و دریا و............
بهتر بود farcry2 همون روند ماموریت به ماموریت رو پیش میگرفت (مثل نسخه اول خودش و همچنین عنوان موفق cyrsis) اینجوری اون روند کسالت بار تا حدودی حل میشد
البته این تنها یکی از مشکلات این بازیه و موارد زیاد دیگه ای هم هست که شدیدا به این بازی لطمه زده!!!
عزيزم به اين خاطر هست كه قبل از انتشار بازي و به خاطر تبليغات دروغين (!) و زياد همه به Far Cry 2 راي ميدادن ( مثل خود من ) و چون تقريبا بعد از انتشار بازي نظر سنجي تعطيل شد ديگه همين نظرات قبل از انتشار باقي موند وگرنه همه به ضرر فاركراي 2 كه باشه به كرايسيس راي ميدادن ! ( از جمله خود من ) :13:نقل قول: