سلام
شاید سوعالم تکراری یا خیلی ضایه باشه ولی:
من چطور میتونم چند تا فایل تصویری(غیر vob) رو طوری رو dvd بزنم که تو dvd پلیر نشون بده
mer30
Printable View
سلام
شاید سوعالم تکراری یا خیلی ضایه باشه ولی:
من چطور میتونم چند تا فایل تصویری(غیر vob) رو طوری رو dvd بزنم که تو dvd پلیر نشون بده
mer30
نقل قول:
اول باید تبدیل فرمت رو انجام بدید و یا با ورژن های بالا و نسخه فول Nero کار کنید که خودش عمل تبدیل فرمت رو انجام میده
سلامنقل قول:
اول باید تبدیل فرمت رو انجام بدید و یا با ورژن های بالا و نسخه فول Nero کار کنید که خودش عمل تبدیل فرمت رو انجام میده
اگه نروم زیاد جدید نباشه(با 7 کار میکنم)
باید چه کار کنم
یعنی به vob کانورت کنم؟!
علیکنقل قول:
سلام
اگه نروم زیاد جدید نباشه(با 7 کار میکنم)
باید چه کار کنم
یعنی به vob کانورت کنم؟!
ببین ابزار nero vision داره یا نه اگه داشته باشه باهاش میتونی تبدیل کنی بعد رایت.
يك سوال يك نفر ديگه هم در پست قبل پرسيده بود كه هنوز جواب ندادن و من هم دوباره ميپرسم
كسي از دوستان نميدونه در نروي 10 و 11 گزينه رايت وي سي دي كجا رفته ؟
سلامنقل قول:
شما با همون بخش دی وی دی کارتو انجام بده و هنگام گذاشتن سی دی خام خودش تنظیم میشه برای سی دی.......
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم:
1.تو نرو در مرحله آخر که دیسک میخاد بره برا رایت یه گزینه هس که نوشته : verify data after burning
که تو مربع جلوش میتونی تیک بزاری.این دقیقا چکار میکنه؟
2.ببخشید اگه تکراریه. سرعتی که برای رایت فایلای مختلف انتخاب میکنیم بهتره رو چند x بزاریم (مثلا ویدیو و دیتا) تا بهترین کیفیتو بهمون بده؟
با سپاس
سلام.نقل قول:
سوال اولتون .اون گزینه برای اینه که بعد رایت سی دی دوباره توسط نرو چک میشه که مشکلی در رایت نداشته باشه.
دومی سوال .البته پیشنهاد منه... بهتره برای تصویری ودیتا از سرعت 16و برای صوتی و..... که از اهمیت کمتری برخوردارند از سرعت 24استفاده کنی......درکل بسته به اهمیت هر سی دی (اهمیت بیشتر سرعت کمتر)سرعت مناسب رو انتخاب کنی.....
به برند سی دی هم باید توجه کنی.....
موفق باشی:46:
یه چند تا فایل avi هست که با nero vision میخوام رو دی وی دی بریزم که رایت نمیکنه میخوام تو دی وی دی پلیر ببینم ویدئو با دوربین گرفته شده.
خطای:
Burn process failed!
An error log file was created that can be very helpful in diagnosing problems. Would you like to save it?
میده. میدونید مشکل چیه؟
فکر کنم از ویدئو باشه ولی یه جوری که باید رایت بشه. در ضمن Data هم نمیخوام رایت کنم.
ای باو کسی جواب نداده از چه برنامه دیگه میشه استفاده کرد پس؟
حجمشم کم باشه. من میخوام به vob تبدیل کنه. چون فایلهای دیگه رو هر دی وی دی پلیری نمیخونه.