واسه چه کاری ؟ واسه معدن حرف نداره بیشترنقل قول:
Printable View
واسه چه کاری ؟ واسه معدن حرف نداره بیشترنقل قول:
واسه معدن سنگ اهن کارش 24 ساعت یه ساله
مایلر شماره 1 هست برای اینکار . هنوز ماشینی نیومده که زیر بندی مستحکم مایلر رو داشته باشه . البته منظورم 2628 هست ها . واقعا یه ماشین استخوان دار هستنقل قول:
:31:
اینارو امروز گرفتم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: هر کی بزرگشونو خواست بم پیغام بده:31:
کم این راننده هارو ببر تو فکر :31:
پیش خودشون میگن دختر عشق کامیون هم دیدیم :31:
رنو خیلی سالاره . سلطان مسیر های پر پیچ و خم . تنها رقیب اکتروس در دینامیک رانندگی هست
:43::43:وقتی داشتم از رنو عکس میگرفتم رانندش دید بوق زد از خجالت آب شدم رفتم تو زمین:43:نقل قول:
کم این راننده هارو ببر تو فکر :31:
پیش خودشون میگن دختر عشق کامیون هم دیدیم:31:
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
:31: بعدشم اکتروس رقیب نداره:27:نقل قول:
رنو خیلی سالاره . سلطان مسیر های پر پیچ و خم . تنها رقیب اکتروس در دینامیک رانندگی هست
جوجه ماشینی از من بیشتر که عشق اکتروز نیستی:31:نقل قول:
درسته هیچ ماشینی تسلط رانندگی بنز رو نداره . ولی رنو هم تو مسیرهای کوهستانی میتونه حرفی برا گفتن داشته باشه . بر خلاف مان و ولوو که خوب نیستن برا این مسیرها ولی شتاب مناسب تری دارن
دوستان سلام
میخاستم بدونم کسی از دوستان در مورد این کشندههایی که سایپا دیزل با نام البرز ثبت نام کرده اما الان میخاد کشنده دنگ فنگ بده اطلاعی نداره؟؟؟؟
فکر کنم البرز همون دانگ فنگ فقط اسمشو عوض کردن:31:به قول خودشون هم ایمن تر شده حالا خودشون میگن معلوم نیست راست میگن یا دروغ:27:نقل قول:
دوستان سلام
میخاستم بدونم کسی از دوستان در مورد این کشندههایی که سایپا دیزل با نام البرز ثبت نام کرده اما الان میخاد کشنده دنگ فنگ بده اطلاعی نداره؟؟؟؟
نه این جور نیست کشنده البرز اصلاح شده کشنده دانگ فنگ است چون دانگ فنگ مشکلاتی داشتند که الان این کشنده های البرز این مشکلات را ندارندنقل قول:
اگر سایپا دیزل بخاد همچین کاری بکنه یعنی داره سر مشتریاش کلاه میزاره و حقشون را پایمال میکنه