اینی که گفتی کجاشهنقل قول:
صفحه من نداره
Linksys دارم
Printable View
اینی که گفتی کجاشهنقل قول:
صفحه من نداره
Linksys دارم
به همه ی عزیزانی که در مورد کیفیت لایزر سوال کردن عرض میکنم اگه یک سرویس استا میخواید سراغ لایزر نیاید.
نمیگم همیشه افتضاحه ولی بعضی وقتا گندشو در میاره.به طوری که تلافی همه ی شبایی که با سرعت خوب ( مثلا 30 ) دانلود کردیو سرت در میاره.
منم گول ارزونیشو خوردم.ولی از قدیم گفتم هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری.
اگه این شرکت با هزینه ی کم سرویس خوبی میداد الان پر شده بود همه ی پورتاش.
نه اینکه زنگ میزنیم بهش بدون اینکه بپرسه مال کدوم منقطه ای بگه آره پورت خالی داریم.
اگه تا حالا راضی بودم حتما به 256 ارتقا میدادم ولی ... :41:
آره با IDMنقل قول:
Scheduler گذاشتم
من هر شب تا 2 بیدارم که فهمیدم دی سی شد
حالا اون قسمت auto connect رو هم تیک زدم ولی...
ممنون از جوابتون.نقل قول:
یعنی شما 128 گرفتی و با سرعت 30 دانلود می کنی؟!!!!! ما با 256 انقدر دانلود می کنیم!
می شه بیشتر توضیح بدین یعنی مثلا چه جوری تلافی در میاره؟ و این بعضی وقتا دقیقا چه مدت در یه ماهه؟
گول رایگان بودنش رو نخورید. من 384 با محدودیت 15 گیگ دارم . سرعتش روزا تا شب ساعت 11 12 روی 64 ه بعد از اون سرعت افت میکنه میاد روی 14 15 که دیگه نتونی دانلود کنی بعدش میره تا ساعت 4 صبح که یدفه برمیگرده روی 64 . جمعه ها که رایگانه سرعت باید بالا باشه میبینی دور و بر 20 میچرخه. سرعتش اصلا پایدار نیست .نقل قول:
بعد نوبت پشتیبانیه که زنگ میزنی بهت میگن مودمتو تا پنج دقیقه خاموش کن که برات تغییرات بدم بعد از مایکروسافت تست بگیر اون موقع درست میشه ...........که بازم میبینی هیج تغییری نکرده و می فهمی مشکل از جای دیگه اب میخوره.(هر دفه هم همینو میگن مودمو 10 دقیقه خاموش کن بعد...)
اینم از داستان لایزر ..کلا دزدی تو همه شرکتا هست فقط شکلش فرق میکنه.
یه تست هم ببین که نگی دروغه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما تهران كدوم منطقه ساكن هستيد......?نقل قول:
نقل قول:
دمت گرم
روشنمون کردی
پس لاریز هم :27:
بروبچ لایزری
هر کی رو میشناسید از لایزر ADSL داره بگید بیاد اینجا تست سرعت بزاره
چند روزیه که در جریانید سرعت پایین اومده و از دیشب دیگه کاملاً پکیده
این سرعت منه ببینید صبح ساعت 6:30 پا شدم دیدم دانلود ندارم تست زدم رو 17 بود
الان ساعت 9:20 صبحه این تست سرعت منه:
حتی صفحه هم باز نمیکنه چه برسه به دانلود
من الآن قیمتهاش رو نگاه کردم ستون قیمت ها رو یه خونه شیفت داده بالا! یعنی 128 شده 36 تومن و 256 شده 69 تومن. من اشتباه می کنم یا قیمتها یه شبه دو برابر شده؟
برای من مشکلی نداره.مثل همیشست.