remote desktop خود ویندوز این کار رو انجام میده[/QUOTE]
چطوری میشه راه اندازیش کرد
Printable View
remote desktop خود ویندوز این کار رو انجام میده[/QUOTE]
توی ران تایپ کنین mstscنقل قول:
ریموت دسکتاپ باز میشه
آی پی بدین و پسورد
کامپیوتر مقصد باید ریموت دسکتاپش فعال باشه یعنی Allow شده باشین و یوزر مربوطه پرمیشن ریموت گرفتن داشته باشه
میشه کامل تر بگید چون من هیچی از شبکه نمی دونمنقل قول:
ممنون از کمکت من همین کارو کردم هر دو تا دستگاه تونستن همدیگرو ببینن و فایل شیرینگ هم داشتم اما وضیعت ثابت نیست بعد از انتقال فایل همدیگرو نمیبینن باید باهاش کلنجار برم دوباره ip ها رو ست کنم و رفرس کنم تا درست بشه میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ ممکن مشکل مودم باشه؟ باید از hub استفاده کنم ؟
[HTML]http://iranictnews.ir/related/84488/R_38452_____%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-Remote-Desktop.htm[/HTML]
دوستان من این کاری که بالا نوشته رو انجام دادم ولی هر چی سرچ میکنم کامپیوتر دوم رو نمیشناسه
باید کاری توی اون یکی کامپیوتر انجام بدم
همه ی این کارا که توضیح داد تو کامپیوتر مقصد بود دیگه !نقل قول:
البته اگه یوزر و پسورد ادمینیستریتور سیستم مقصد رو دارین نیازی به اضافه کردن به remote desktop users نیست
فقط کافیه روی مای کامپیوتر کامپیتور مقصد ( سرور ی که بهش وصل میشید ) کلیک راست کرده و پراپرتیز رو بزنید تا سیستم پراپرتیزش باز بشه
از تب ریموت باید گزینه remote desktop رو allow کنید و تیک بزنید . و بعد از اپلای کردن از کامپیوتر مبدا به کنسول ریموت دسکتاپ وارد بشید و آی پی کامپیوتر مقصد رو وارد کنید اگه درست allow شده باشه کادر یوزر و پسورد کامپیوتر مقصد نمایش داده میشه برای لاگین و شما موفق شدید !
به این نکته همو توجه کنین که وقتی با اینر وش به سیستم عامل های غیر سرور ( مثل xp و 7 ) وصل بشین کاربری که مشغول کار کردن باشه دیس کانکت میشه و لاگ اوت میشه
ولی تو ویندوز سرور 2003 و 2008 امکان کار کردن همزمان وجود داره
چطوری میشه یوزر و پسورد اون یکی کامپیوتر رو فهمید
باید بدونید ! تنها راهش پرسیدن از مدیر کامپیوتر مقصده !نقل قول:
دوتا کامپیوتر هم برای خودمهنقل قول:
ممنون از کمکت من همین کارو کردم هر دو تا دستگاه تونستن همدیگرو ببینن و فایل شیرینگ هم داشتم اما وضیعت ثابت نیست بعد از انتقال فایل همدیگرو نمیبینن باید باهاش کلنجار برم دوباره ip ها رو ست کنم و رفرس کنم تا درست بشه میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ ممکن مشکل مودم باشه؟ باید از hub استفاده کنم ؟