کاشکی شاتل به کرمانشاه هم سرویس میداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کاشکی شاتل به کرمانشاه هم سرویس میداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم دلیلی که باعث می شه شرکت های دیگه نیان تو کرمانشاه سرمایه گذاری کنن وضعیت بد ونابسامان مخابراتهنقل قول:
همین چند روزه پیش یه مقاله اومده بیرون تو درباره وضعیت اینترنت adslبحث کرده بودن مثالشون هم کرمانشاه بود با وضعیت بد مخابراتش
گیرش اوردم می زارمش
الان ساهت 3:25 شب سرعت دانلود من 3 کیلوبایت چند شبه اینتور شده کسی می دونه مشکل از کجاس؟مرکز ولیعصرم
راستی اینتور که شاتل تو سایتش زده تو کرمانشاه هم نمایندگی داره کسی از شاتل گرفته؟
کد:http://shatel.ir/content/category/4/54/74/lang,fa_IR/
منم ولیعصر هستم (کسری) خدا واسشون نسازه!!!!!!!! :41:نقل قول:
رفتم شرکت گفتن تا هفته ی اینده افزایش پهنای باند داریم درست میشه و اینا ولی شما روی 1 ماه اگــــــه درست بشه حساب باز کن!!!!!!! :18:
نه بابا ندارهنقل قول:
راستی اینتور که شاتل تو سایتش زده تو کرمانشاه هم نمایندگی داره کسی از شاتل گرفته؟
اونی که شما میگی نمایندگی تجهیزات شبکس
یعنی تا 1 ماه آینده کل شهر بهتر میشه یا فقط کسری؟نقل قول:
منم ولیعصر هستم (کسری) خدا واسشون نسازه!!!!!!!!
رفتم شرکت گفتن تا هفته ی اینده افزایش پهنای باند داریم درست میشه و اینا ولی شما روی 1 ماه اگــــــه درست بشه حساب باز کن!!!!!!!
نه دیگه وقتی پهنای باند زیاد بشه کله شهر خوب میشه!! البته امیدوارم چرت نگفته باشه که دست به سرم کرده باشه...
بچه ها شما هم اگه مشکل کاهش سرعت دارین برین توتنطیمات دانلود منیجرتون تعداد لینک ارتباطی برای هر فایل دانلودی رو 16 تنطیم کنین و هنگام دانلود هم 2یا3تا فایل بزارید واسه دان تا تعداد لینک های ارتباطی بره بالای 32 تا این افت سرعتی که داشتین تا یه حدودی جبران بشه
برا خودم اگه یه فایل بزارم برا دانلو شانسیه یه هو می بینی سرعت رو پر می کنه می بینی پر نمی کنه ولی با این روش بالای 95 درصد مشکلم حل می شه شما هم همین کارو بکنین نتیجشو اعلام کنین
من میذارمش رو 16 ولی بازم با 7 لینک دانلود میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورتون همینه که تو عکس نشون داده شده که 8 هست رو بکنم 16 ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]