من دانلود و خصوصا آپلود زیادی در روز دارم لطفا یه سرویس خوب و کم هزینه بهم معرفی کنید شدیدا احتیاج دارم.
Printable View
من دانلود و خصوصا آپلود زیادی در روز دارم لطفا یه سرویس خوب و کم هزینه بهم معرفی کنید شدیدا احتیاج دارم.
اون دوستی که عکس 200 kb گذاشته بود از فیبر نوری استفاده میکنهنقل قول:
اونجور که خود اون شخص میگفت که اتفاقا از بکس طلاب بود هر چی دانلود میکنه از حجم ترافیک روزانه اش کم نمیکنه البته فکر کنم چون خطش فیبر نوری بوده اینجوریه
سوال سوم رو نفهمیدم منظورتون چی بود:10:
دوست عزیز , ما ( شایدم من ) از Autopower & shut down استفاده می کنیم . من قسمت دیال خودم IDM رو از کار انداختم و از یک ماکرو بجای اون استفاده می کنم . اگه متوجه نشدی بگو کامل برات توضیح بدم , البته بقیه بچه ها هم می دونند.نقل قول:
بله عزیز دل :10: داریم حالشو می بریم ( به قول بچه ها گفتنی ) امروز صبح هم به رکورد 1.7 رسیدم ( البته فکر می کنم اگه یک فایل 2 گیگی از یک سرور خوب دان کنم که سرعتش بالا باشه سرعته منم به 117kBps برسه که می رسه میشه 2 گیگ رو زد ): . معلوم نیست این صبا چرا باز DSLAM هاشو رو 1Mb فیکس کرده ؟؟؟؟ و معلوم نیست تا کی وضع به این صورت خواهد بود؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ببین عزیز دل من ( یا ما ) بیشترمون سرویس 128kbps داریم . ولی صبانت محدودیت سرعت رو بجای اینکه 128kbps بذاره , گذاشته تقریبا رو (1Mbps .(1Mbps/8=128kBpsو با این حساب ما سرعت دانلودمون 105 تا 118 است ( البته بعضی موقع ها بصورت لحظه ای به 140 هم میرسه , که کاذبه ) و دلیل این کار صبانت اینه که بچه ها زودتر حجمشون تموم بشه و از اون مهمم تر به دلیل سرعت بالا بتونه مشتری بیشتری رو تور کنه که موفق هم بوده و اگر به هیمین منوال ادامه بده برد بیشتری رو هم خواهد کرد .نقل قول:
و در مورد سرعت شما که چرا اینطوری نیست بنظرم اون isp که شما ازش سروریس می گیری خودش از صبا می خره و بعد به شما می فروشه ولی اینجا ما توسط نمایندگی فروش از خوده صبا در واقع می خریم ( منظورم اینکه ما قسمت اکانتینگمون مستقیم توسط خود صبا انجام میشه ولی برای شما 2 حالت داره یا اونی که گفتم یعنی می خرن و بعد به شما با سرعت محدود می فروشن و یا واقعا صبا برای شما این سرعت رو اعمال می کنه , که بعیده ).
در مورد باگ ( اشکال ) صبانت باید بگم طبق مشخصاتی که دادند از 3 تا 7 صبح ما می تونیم کانکت بشیم البته چیزی از حجمون کم نمیشه . و در این مدت هر 1 ساعت ( یعنی از وقتی کانکت کردی وقتی تایمر اینترنت کانکشنت به 1 ساعت رسید قطع میشی ) قطع میشه و با تجربه به این نتیجه رسیدیم که اگر ما بجای 7 که خودش قطع میشه 6:45 خودمون قطع کنیم و باز همون موقع وصل کنیم می تونیم تا 7:45 ان باشیم و به عبارتی حالشو ببریم :8::27: . فکر کنم کامل بود ولی اگه سوالی بود در خدمتم .:20:
بابا واسه منکه تو 45 دقیقه پایانی هم به این به 140 نمیرسه . البته اگه اکانت رپید باشه شاید برسه .نقل قول:
در مورد اول باید بگم نه این مشکل شماست شما می تونی حواست رو جمع کنی و یا اگه نمی تونی از برنامه ای استفاده کنی مثل IDM که بتونی یه سقف برای دانت تعریف کنی . این یک مزیت هست ( حداقل برای من بسیاری دیگر ) من 6 ماه 30 گیگ دارم که اضافه هم میاد , چرا ؟ چون دانلود ماله شبه:27: و روز ولگردی تو نت ( وبگردی ) داریم . و دفعه بعد می خوام حجم کمتری رو بگیرم اگه سرعت همینطور باشه .نقل قول:
خلاصه شما باید به یک جمع بندی برسی که کدوم سرویس برات مناسبه شاید واقعا این سرویسی که استفاده می کنی برات کمه :13:
منظور kbps بود بابانقل قول:
بابا اونا اگه واقعا موجود باشن به دلیل استفاده از فیبر نوری تا کافوی محلشون سرعتشون افت نمی کنه چون مزیت فیبر نوری همین است . ولی اینکه حجم کم نمیشه فکر کنم یه حال بهش دادن چون استثنا بوده و بدلیل اینکه سوییچ های لازم رو روی فیب نصب نکردن گفتن ولش کن بذار دهنه این بسته شه :19: ( قصد جسارت نداشتم:11:)نقل قول:
نقل قول:
ایول به شما ولی آقا یه آمار بدین شما چند گیگ دان می کنید و آیا اکانت خاصی مثله رپید دارین یا نه ؟
در ضمن من پایه ام اگه 3 نفر دیگه یا کمتر پایه باشن بریم یه اکانت رپید بگیریم اشتراکی استفاده کنیم ؟؟؟؟ آقا نبود کسی ؟؟؟؟ رفتیم ها ؟؟؟ چون من هر چی می خوام تو رپید هست و البته تو تورنت و نت هم پیدا میشه ولی تورنت که مسائل خودش رو داره طرفش نمیرم و نت هم که میرم باید بگردم لینک مستقیم با قابلیت رسومی گیر بیارم که وقتم رو میگره .
یکی جواب منو بده خواهشا که شدید نیاز دارم
منظورتون اينه كه دنبال سرويس نامحدود هستيد؟نقل قول:
اگه اينطوره بايد خدممتون عرض كنم كه هيچكدام از سرويس هاي نامحدود، كم هزينه نيستند.
مثلا پارس آنلاين سرويس 128 Kb نامحدود را به قيمت 60 هزار تومان در ماه ارائه مي دهد!
شما اگر سرويس ارزان قيمت مي خواهيد بهتر است يك سرويس با محدوديت حجمي بگيريد و دانلودها و آپلودهايتان را به ساعات رايگان آنها (شبانه) منتقل كنيد.
الان من 128 با 3 گیگ گرفتم از صبانت ولی خیلی زود تموم میشه... تازه همش از ساعت 3 تا 6 کارهامو می کنم. تازگی هام که سرویس شبانه اش داغون شده و سرعت واقعا پایین اومده.نقل قول:
شما کجای که می گی سرعت داغونه من شبا سرعتم 116 کیلو بایته ولی یه سایتای رو صبا نامرد دزد محدود کرده از جمله رپید و شیرزیلا و...
خوب شما بگو چقدر می خوای هزینه کنی و حداکثر به چه حجمی نیاز داری؟
ولی فکر کنم فن آوا و گلدنت نا محدودشون از این نماینده ی دزد آفلاین ( آفتاب ) کمتره ولی مثل اینکه سرعت قرارداد رو میدن در نهایت شما حالا جواب سوالا بالا رو بده تا ببینیم چی میشه؟
ما توی بلوار حجاب هستیم میشه مرکز رسالت اگر اشتباه نکنم...
خوب من راستش از مرکز شما خبر ندارم , باید از دوستان جویا بشیم ببینیم کسی اونجا مشکل شما رو داره ؟
اما در مورد سرویس دهنده ها بنظرم شما سقف حجمی رو که نیاز داری رو بگی بهتر تا یه نا محدود بگیری ( البته تو تهران شرکت های بیشتری نامحدود و با قیمت های مناسب تری می دن ) من سرویس های فن آوا رو هم چک کردم بنظرم جالب نبود
ولی گلدنت 64 نامحدود میده 18500 و 128 میده 37100 و 256 رو 66780 این از نا محدود های گلدنت
حالا بیاید بررسی کنیم حالا اگه شما یه نا محدود بگیری باسرعت کم بهتره یا یه محدود با سرعت زیاد شما با سرعت 64 متوسط 5 رو خواهی داشت و با سرعت 128 11 و همچنین با 256 24 رو خواهی داشت . حالا بیا فرض کنیم شما 30 روز ماه و 24 ساعت شبانه روز رو با این سرعت های نسبی دانلود کنی نتیجه برای 64 تقریبا 13 گیگ برای 128 تقریبا 29 گیگ و برای 256 تقریبا 62 گیگ است . ولی شما که هیچ وقت همچین کاری نمی کنی درسته ؟ پس بیاین از این حجم ها حداقل 30 درصد کم کنیم.
که بترتیب میشه 9 20 43 گیگ در ماه حالا اگه شما بیای صبانت با محدودیت 20 گیگ در ماه وسرعت تقریبی 1 مگ بگیری یکماه
40 تومن میشه که اینطوری یه خورده گرون تر شده اما بجاش کارات زود تر انجام میشه چون سرعتت 10 برابر شده و.......
هر چند صبا نت شبانه مجانی با محدودیت های که اشاره شد رو داره هر چند در تبلیغات مثل همیشه رو راست نیستند و این چیزا رو نمی گن
این مقایسه رو کلی انجام دادم تا دوستانی که بفکر نا محدود گرفتن هستند , واقعا یه 2*2=؟ رو داشته باشند؟؟؟
از این خبر داشتین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]