راستش خواستم اینکارو بکنم ولی فاصله بین میله اول و دوم زیاده حتی وقتی میرم روی میله اول می ایستام با پرش امکان گرفتن میله بالایی وجود نداره !!!نقل قول:
Printable View
راستش خواستم اینکارو بکنم ولی فاصله بین میله اول و دوم زیاده حتی وقتی میرم روی میله اول می ایستام با پرش امکان گرفتن میله بالایی وجود نداره !!!نقل قول:
شما باید میله ها رو بگیرید و بپرید شکاف های بین دیوار رو بگیرید و برید بالا
آقایان یک سوال پیش آمده: من تو مرحله ای هستم که احتمالا مرحله آخره! باید سه تا مهر آبی رنگ رو با اون پتکه بزنم خورد کنم...اولی رو خورد کردم اما دوتای دیگه دست نیافتنیه! چطور به اونا برسم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ظاهرا" باید برم اون بالا)
آقا اون قضیه مرتفع شد حالا من بازی رو تموم کردم! دو نکته هست در آخر: یکی اینکه می خوام بدونم این treasure hunt که بعد از اتمام بازی میاد برای چیه؟ من بازیش کردم تمام معما ها حل شده بود الان بایس تو این حالت بازی چیکار کرد؟؟؟ دوم اینکه می خوام بدونم چرا خیلی از چیزای بازی هنوز باز نشده مثل استوری برد ها و چند تا کانسپت آرت و این چیزا..
این DLC رو الان نمی شه برای نسخه پی سی از یه جا دانلود کرد؟ آخه دو مرحله (6 ساعت دیگ گیم پلی!) به بازی اضافه می کنه!
به گفته کارمندای اخراجی از کریستال دینامیکس این دو مرحله مربوط به باز اصلی بودن که شرکت به خاطر سود بیشتر اونا ر واز بازی کشیده بیرون و DLC کرده برای ایکس باکس!
یکی شون مرحله آخر بازیه و دیگری هم مربوط به اون شخصیت مو قرمز مرموزه:31:
در مورد سوال اول بگم که شما توی اون مد میرید اشیائ و ابجکت هایی که توی بازی پیدا نکردید رو پیدا می کنین
اون استوری برد و .... که ازاد نشدن احتمالا باید روی درجه سختی بالاتر بازی رو تموم کنین
اقا من امروز بازي رو دانلود كردم و در مرحله 1
قسمتي كه در رو ميكني بايد از روي اتيش ها بپري .. اونجا بايد چيكار كرد كه رد كنيش..خيلي سخته:40::40::40:
اگه درست یادم باشه شما باید بپری و لبه دیوار رو بگیری
یک سری بریدگی باید روی دیوار باشه
نقل قول:
روي لبه ديوارو ميگيرم و نصفه ميره جلو ميگه space بزن ..
شما باید بپری و بریدگی های پشت سرت رو بگیری...
اگه بتونی پشتت رو نگاه کنی مشخصه
space رو به همراه جهت عقب یا پایین که بزنی میپره اونا رو میگیره
نقل قول:
ممنون ديشب خابم ميومد همه جارو نميديدم.. فهميدم Level 3 رفتم! بازيش خيلي ساكته ..