منظورشون همون پچيه كه سانسورو بر ميداره :46:نقل قول:
Printable View
منظورشون همون پچيه كه سانسورو بر ميداره :46:نقل قول:
منم منظورم هموناس ولي شما بگو مثلا كدوما مياد كدوما نميادنقل قول:
شايدم منظورش اينجاس
Program Files\EA GAMES\The Sims 2
نه اجرایی نیستنقل قول:
نقل قول:
مثلا من مبل دانلود کردم میریزم توش نمیاد
هیچ کدوم از راههایی که گفتید کار نکردند:19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19: به یاد toodi :31:
يه بار ديگه بريز بعدشم همون گزينه ي دوم كه گفتم رو بزن بايد حتما بياد يه بار هم برو بيرون دوباره بيا توش :46:نقل قول:
پس پچت خرابهنقل قول:
اگه پگاه بفهمه اداشو در آوردي....:31:
نه پگاه گفت اگه این کار نکنه یه راهه دیگه هست می گم حالا ببینیم می گه یا نه
نه خوب نیست:21::21:
نخیر منظورم Documents and Settings برو بعد یوزری که باهاش سیمز رو بازی میکنی فایلش رو اجرا کن:27:نقل قول:
بعد برو توی داکیومنت یوزر بعد هم کلیک کن روی فایل EA Games و برو تو فایل سیمز2 بعد برو توی فایل دانلود:27:
اگر فایل دانلود رو نداری یا نساختی بساز به این نام Down loads هواست باشه توی اون همه فایل دیگه چیزی کپی نکنی:18:
بعد که این فایل دانلود رو اجرا کردی پچ رو Paste کن و کلیک راست کن روش:5::5:
بعد که کلیک راست کردی برو روی Extract Here و بعد هم از فایل بیا بیرون:27::27:
اگر همون سیمزی رو که گفتم که اسمش فان فامیلی استاف رو داری یک برنامه داره که اون رو اجرا کن و بزن خاموش کردن سی دی:27::27:
اون وقت برو توی سیمز ولی اگر این کار و نکنی پچ اجرا نمیشه گفتم فقط در صورتی که سیمز فان فامیلی استاف رو داریا:27::27:
بعد که رفتی توی سیمز اون پایین 2تا گزینه داره که تو دومی یعنی خاموش رو بزن :27::27:
این جواب من بود حالا بزارین بگردم فکر کنم یک راهی پیدا کردم دعا کنین کار کنه:11::11:
نقل قول:
منظورم Documents and Settings برو بعد یوزری که باهاش سیمز رو بازی میکنی فایلش رو اجرا کن:27:نقل قول:
بعد برو توی داکیومنت یوزر بعد هم کلیک کن روی فایل EA Games و برو تو فایل سیمز2 بعد برو توی فایل دانلود:27:
اگر فایل دانلود رو نداری یا نساختی بساز به این نام Down loads هواست باشه توی اون همه فایل دیگه چیزی کپی نکنی:18:
بعد که این فایل دانلود رو اجرا کردی پچ رو Paste کن و کلیک راست کن روش:5::5:
بعد که کلیک راست کردی برو روی Extract Here و بعد هم از فایل بیا بیرون:27::27:
اگر همون سیمزی رو که گفتم که اسمش فان فامیلی استاف رو داری یک برنامه داره که اون رو اجرا کن و بزن خاموش کردن سی دی:27::27:
اون وقت برو توی سیمز ولی اگر این کار و نکنی پچ اجرا نمیشه گفتم فقط در صورتی که سیمز فان فامیلی استاف رو داریا:27::27:
بعد که رفتی توی سیمز اون پایین 2تا گزینه داره که تو دومی یعنی خاموش رو بزن :27::27:
این جواب من بود حالا بزارین بگردم فکر کنم یک راهی پیدا کردم دعا کنین کار کنه:11:
ممنونم که به یادم بودین:11:
فکر نمیکنم خراب باشه اشتباه میریزه:27::27::27:
نقل قول:دعاکنین کار کنه :40:نقل قول: