چلسی 2 - 0 تاتنهام
تبریک میگم .... فقط 4 امتیاز تا .... :27:
Printable View
چلسی 2 - 0 تاتنهام
تبریک میگم .... فقط 4 امتیاز تا .... :27:
تبریک میگم . :40::40: آرسنال هم با بیرمنگام مساوی کرد . :40:نقل قول:
Chelsea 2 - 0 Tottenham Hotspur
J.Belleti 19:40:
S.W.Philips 85:40:
تبریک ...نقل قول:
تبریک میگم .... فقط 4 امتیاز تا ....
یه ماه دیگه اون بالاییم:10:
منم تبریک می گم...
سلام
من هم تبریک میگم :40:
پیش به سویه ... :31:
يوفا/ "ديديه دروگبا" مهاجم باشگاه چلسي انگليس تاكيد كرد هيچ نگراني بابت ورود بازيكن جديد اين تيم يعني "نيكلاس آنلكا" فرانسوي ندارد.
بهگزارش یوفا: مهاجم ساحل عاجي چلسي به همراه "سالومون كالو" هماكنون براي حضور در رقابتهاي جام ملتهاي آفريقا در غنا بسر ميبرد و خط حمله "آبي پوشان" كم مهره شده است.
چلسي با توجه به همين موضوع، با عجله تمام، عقد قرارداد و به عضويت گرفتن نيكلاس آنلكا از باشگاه بولتون را نهايي كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از بازگشت دو مليپوش آفريقايي مذكور، چلسي پنج مهاجم در فهرست خود خواهد داشت اما آنچه كه بيشتر نگرانكننده است، اينكه از ميان دروگبا و آنلكا، يكي بايد روي نيمكت بنشيند مگر اينكه "آورام گرنت" تركيب و سيستم تازهاي را پياده كند.
با تمام اين اوصاف، دروگبا هيچ نگراني ندارد و معتقد است همچنان ستاره تيمش خواهد بود.
وي گفت: من مغرور نيستم اما معتقدم كه ستاره بزرگي براي چلسي هستم.
وقتي كه برگردم، با آمادگي بسيار بازي خواهم كرد چون ميخواهم در اين فصل، عناوين مهمي را بدست آورم.
دروگبا در ادامه به روزنامه "نيوز آو د ورلد" گفت: از تقويت خط حمله چلسي نگران نيستم. حضور آنلكا مشكلي براي من ايجاد نميكند. من فقط به تهاجمي تر شدن تيم كمك ميكنم.
وي همچنين معتقد است كه ميتواند زوج حمله مناسبي براي آنلكا فرانسوي باشد: "من در اين باشگاه، كنار مهاجمان بسياري بازي كرده ام و ميتوانم باز هم اين كار را انجام دهم."
گفته ميشود اگر آنلكا موفقيت لازم را كسب كند، باشگاه چلسي دروگبا را در فصل تابستان، به ميلان خواهد فروخت.
وي بعد از رفتن "خوزه مورينيو" سه بار با سرمربي جديد مشاجره كرده است.
:46:
نقل قول:خوب دو تا از این سه تا اومدن چلسی(ایوانوویچ و آنلکا):10:نقل قول:
البته گرانت گفته با حضور آنلکا دیگر نیاز به برباتف نیست:5:
گرانت خیلی ***** کرده که گفته به برباتف نیازی نیست !!!! اصلا پست و نقش این دو بازیکن در زمین با هم فرق می کنه .نقل قول:
هر جوری فکر می کنم نمی تونم از برباتف بگذرم !!
يوفا/ "ديديه دروگبا" مهاجم تيم فوتبال چلسي انگليس اعتراف كرد كه عاشق به وجود آوردن يك زوج رويايي با "ساموئل اتوئو" در بارسلوناست.
به گزارش یوفا: دروگبا در اين فصل بارها گفته است كه در پايان مسابقات جاري، آينده خود را در استمفوردبريج بررسي خواهد كرد.
ستاره ساحل عاجي چلسي كه در حال حاضر براي شركت در مسابقات جام ملتهاي آفريقا به كشورش رفتهاست با توجه به تعريف و تمجيدهايي كه از اتوئو كرده، ظاهرا تمايل دارد به بارسلونا برود.
دروگبا در اينباره به روزنامه "ديلي اكسپرس" گفت: هر مهاجمي با شرايط من واقعا دوست دارد شانس خود را براي بازي در كنار ساموئل امتحان كند. نميدانم چرا نبايد اين اتفاق بيفتد. اين يك چيز استثنايي است. اما بارسلونا بايد دسته چك خود را كنار بگذارد، تا اين اتفاقات بيفتد.
وي افزود: من عاشق سرعت، مهارت گلزني و قدرت دوندگي ساموئل هستم.
قطعا وجود او براي بارسلونا ضروري است.
اتوئو مهاجم كامروني بارسلونا نيز معتقد است، سرعت او در كنار قدرت دروگبا تركيب هولناكي خواهد بود.
وي گفته است: نميدانم چرا هر دوي ما نميتوانيم در يك تيم بازي كنيم.
فقط تصور كنيد تيمي با حضور دروگبا و من چه خواهد شد.
:10:
يوفا/ مسئولان باشگاه چلسي انگليس قصد دارند، مهاجم اهل ساحل عاج خود را با بزرگاني از بارسلونا و يا آ.ث ميلان معاوضه كنند.
به گزارش یوفا: سران اين باشگاه در پاسخ به درخواست رسمي بارسلونا براي خريد ديديه دروگبا، اعلام كردند اين مهاجم را بدون تبادل مالي با ليونل مسي عوض مي كنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين در حالي است كه باشگاه آ.ث ميلان نيز ديگر مشتري دروگبا است و چلسي تنها و به شرطي وي را به ميلان مي دهد كه كاكا راهي استمفوردبريج شود.
راه ديگري براي انتقال دروگبا به يك تيم ديگر وجود دارد و آن اين كه رئال مادريد كاكا را به خدمت گرفته و به صورت قرضي براي يك فصل وي را با دروگبا عوض كند.
اين مسئله امروز در هيئت رئيسه رئال مادريد به شور گذاشته مي شود.
:10: