پدرام جون ساعت شما خواب مونده
1:30:31:
Printable View
پدرام جون ساعت شما خواب مونده
1:30:31:
ميگم خوبه كه :
hamilton
همکار انجمن معرفی نرم افزار
رو دعوت كنيد.
نظرتون چيه ؟
معرفیش نمیکنین؟!!.......نقل قول:
در بوته ي نقد كاربران با نگاهي به فعاليت هاي hamilton
جالب اينكه پدرام جان ساعت 12 ديشب وعده معرفي نقد شونده بعدي رو بهمون داده بودند
حالا هم كه ......
پدرام يه هفته اين تاپيك رو داديم دستت؛ ببينم مي توني از عهدش بر بيايي يا نه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عجب بالاخره معرفي شد !
بله اين شما اين هم هميلتون
حيف كه شكلك نصب نكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا به شما چه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم اگر روزه بوديد اينطوري ميشديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاربر اين هفته فردي هست كه بايد تو معرفي نرم افزار باشيد تا بشناسيدش(چه جالب من موقع دعوت كردن فكر ميكردم همكار انجمن برنامه نويسي است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آقايان ، خانمها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دخملا و پسملا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين شما و اين آماده به كوبيده شدن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي نيست شروع كنه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالا غيرتا نذاريد اين يكي سالم بره بيرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamilton
همکار انجمن معرفی نرم افزار
تاريخ عضويت: Jan 2005
با سلام.نقل قول:
با تشكر از شما براي انتخاب بنده براي نقد.ببينم واقعا تا چه اندازه مورد نقد منصفانه قرار خواهم گرفت.
البته منو شايد دوستان قديمي در انجمن معرفي نرم افزار بشناسند و دوستان ديگر در انجمن مباحث مربوط به امنيت(آنتي ويروس و ...).چطور شد كه فكر كرديد من در انجمن برنامه نويسي فعاليت ميكنم؟برام جالبه بدونم.
ببخشيد يك سوال :
چجوري توي امضاتون لينك دادين ؟؟؟
حاج مهدي همكارها و مديران لينك براشون فعاله هنوز . ما فقير ها لينك نداريم .نقل قول:
نقل قول:
سلام بهروز جان
ميتونم خواهش كنم يه آموزش بزاري در رابطه با نحوه درست كردن اين امضاي متحركتون
با تشكر از شما
آقايون و خانمها متن بالا را مجدد مطالعه كنيدنقل قول:
من خودم در حال بررسي پستهاي هميلتون هستم و نقدم حاضر شد ميرسم خدمتتان
قابل توجه كاربران معرفي نرم افزار