بچه ها من صفحه ی 84 سوال کردم کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟
یک سوال دیگه هم دارم اگه بخوام گیتار الکتریک بگیرم چه مدلی که خوب باشه رو پیشنهاد میکنید ؟؟
قیمت گرون نگیدا
بچه ها من صفحه ی 84 سوال کردم کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟
یک سوال دیگه هم دارم اگه بخوام گیتار الکتریک بگیرم چه مدلی که خوب باشه رو پیشنهاد میکنید ؟؟
قیمت گرون نگیدا
بودجت مشخص كن
تا 300 یا 350
من یه افکت میخوام بگیرم قیمتش مناسب باشه
برای شروع
اولین گیتارم هست و الان 6 ماهه که دارم میزنم
مارک گیتارم Cort هستش
ممنون
دوست عزیز با این بودجه انتظار نداشته باش یه گیتار مدل دار گیرت بیاد ، ولی شاید بتونی یه گیتار دسته دو مارک دار پیدا کنی،نقل قول:
هیچ گیتاری در نوع خودش بد نیست ، فقط کاربرد ها متفاوته
اين ماركها تو بازارن :
اريا
ايبانز
ل تي دي -يي اس پي
من اي اس پي پيشنهاد ميدم بهت
من توصيم به هنرجويام اينه كه براي بار اول خرج زياد روي ساز نكن چون اگه خوششون نيومد از ساز ضرر نكن
شما تو دست 2 ميتوني اريا انتخاب كني
بهترین گزینه برای شروع Ibanez GRG170DXL هست، قیمت 240 تومن.نقل قول:
اگر تا 400 می تونی هزینه کنی Ibanez RG350EX بگیر.
بهترین گزینه ها با قیمت هایی که گفتم همین 2 تا هستند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به این نتیجه رسیدم فعلا پول بیشتری جمع کنم و بعد کنکور برم گیتار...
این برای تازه کار خوبه؟ Cort VX-2X
نقل قول:
بدنه از جنس چوب آگاتیس (Agathis)؛دسته پنج تکه با آرماتور (میله ای که از میان دسته می گذرد و باعث استحکام دسته می شود)؛صفحه انگشت گذاری از جنس چوب روزوود (RoseWood) ؛دارای پل Tune-o-matic bridge ؛گوشی های Die Cast ؛دارای دو پیک آپ هامبوکر EMG-HZ ؛دارای دو کنترلر Volume و Tone ؛سویچ تنظیم پیک آپ 3 حالته؛مجهز به سیم D`Addario ؛22فرته؛دارای فرت های جامبو ( ابعاد فرت های جامبو بیشتر از فرت های معمولی است و نوازندگی را راحت تر می کند)؛دسته ی خاتم کاری شده ؛----با گارانتی تعویض یک ساله---
گیتاردونی میفروشه حدود 500. قیمتش چطوره؟
با بقیه وسایل متوسط چقدر میشه؟
من تا چند وقت دیگه دارم میرم آریا STG-006 بگیرم نتیجشو بهتون میگم تا اگه بد بود شما نخرین!
یه سوال داشنم خدمت دوستان یه کوزه هایی هست که روش پوست کشیدن ....اونا چنده؟؟؟و کجا دارن؟؟
دوستان این سایت گیتار دونی قیمت های گیتارش به ریال هست ؟؟؟؟؟؟