اگه چند ماه طول کشید چی ؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
Printable View
اگه چند ماه طول کشید چی ؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
اگر شهرستان های دور از تهران هستید شاید اتفاق بیوفته ولی از نظام وظیفه استعلام کنید شاید مشکلی پیش اومده باشهنقل قول:
این ظلمه در حق کسایی که خدمت رفتن و میخوان برننقل قول:
چرا کسی که با قلدری خدمت نرفته الان باید با پول مشکلش رو حل کنه؟؟؟؟
ستمه......
حق خوری از این واضح تر؟؟
Sent from my D6502 using Tapatalk
جالب اینجاست ... این همه پول خرید خدمت معلوم نیست کجا میرهنقل قول:
حداقل حقوق سربازان رو یکم زیاد تر نمی کنند . انصاف نیست یک سرباز روزی 2 هزار تومان بگیره .
اگه طبق قانون کار و تامین اجتماعی کم حقوق ر ومیدادند ....خیلی ها میرفتن خدمت .
فروش خدمت اصلا صحیح نیست!
یا همه یا هیچ کس!
الان اون بچه پولدارایی که چندین سال به عیاشی و ولگردی گذروندن باید راحت خدمت رو بخرن:n34:
اونایی که پول ندارن باید به جای اینا نگهبانی بیشتر بدن و بیشتر کار کنن :n35:
چون پست نگهبانی که نباید خالی باشه ولی میشه هفته ای یک شب نگهبانی داد میشه هر شب هم نگهبان بود:n27:
نقل قول:
رفیق ظلم سیخی چنده؟؟؟اینکه میری ماهی بهت 100 تومن میدهند و کلی هم توی صف وایمیستی ظلم نیست؟؟؟(هرچند که واقعیت را باید گفت و خلایق هرچه لایق)تا بوده همین بوده،پولدار در این مملکت سروری میکنه ،مگه زمانی که پولی نبود،پولدار میومد که حالا بخاد بره...من از اقوام سراغ دارم طرف مغازه داشت که پدرش بهش داده بود و 9سال نرفت و آخر هم نفهمیدم چطور معافیت پزشکی گرفت!!!
نکته خنده دار این لایجه اینه که هرکس بیسوادتر باشه باید پول کمتر بده که واقعا خیلی مسخره هست
یکی دوماه پیش گفتم با این قیمت نفت احتمال فروش بیشتر میشه،اینم حالا که دیدیم
بودجه سپاه هم سال دیگه کاهشی شده و دفاعی در کل کاهش داشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نگفتم خدمت ظلم نیستنقل قول:
گفتم اینکه یکی بره یکی نره ظلمه
وگرنه خدمت با اون شرایطش به خصوص 3 سال معطلی ....
ظلم اینجاست یکی باید بره 21 ماه خدمت کنه
یکی هم....
یا هیچکس یا همه
Sent from my D6502 using Tapatalk
سلام دوستان
به نظرتون این خبر راسته؟!
من تک فرزند پسرم با مدرک لیسانس، به نظرتون چقدر احتمال داره شهر اصفهان بیافتم؟
الان برای لیسانس ها چقدر بعد پر کردن دفترچه اعزام میشن؟
چند ماه پیش که دوستام رفتن 8 ماه بود تقریبا؟
ممکنه تا ماه 3 این زمان کمتر بشه و تو 1 ماه اعزام بشن/؟
با توجه به شرايط اقتصادى بيشتر سازمان ها ترجيح ميدن سربازان در نزديكى محلوسكونتشان باشند تا روزهايي در هفته يا ماه بتوانند در خانه باشندنقل قول:
البته شما هم اين شانس را خواهيد داشت به شرطى كه سازمانى كه در ان هستيد در اصفهان پادگان يا مجموعه اى داشته باشد اگر در نيروى دريايي باشيد شرايط كمى منفاوت خواهد بود
با توجه به حجم درخواست اعزام ها شايد تا وسط هاى سال اينده در تاريخ اعزام ها ناهماهنگى باشدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
با توجه به کسری بودجه و پول نفت یه احتمال زیاد تصویب بشه البته 2 سری این قانون امسال اجرا شد ولی مدت غیبت باید بالای 8 سال بود که به 5 سال کاهش پیدا کردهنقل قول:
آقا کدوم ظلم من هرکیو که میبینم به هر نحوی از سربازی خلاص میشه میگم نوش جونت
الان به یکی از دوستان خبر دادم که به 5 سال کاهش پیدا کرد و کلی خوشحال شد. من فوق لیسانس حقوقم و در حال خدمتم. نیرو انتظامی و سپاه رو نمیدونم ولی ارتش واقعا به درجه احترام میذاره واقعا اگه ستوان دوم وظیفه باشی تو ارتش کاملا تفاوتت رو با بقیه حس میکنی
من خودم گاهی سرباز صفرها رو میبینم که ازشون چجور بیگاری میکشن میگم مگه مغز خر خوردید که اومدید سربازی من برای کانون وکلا و هزار جای دیگه نیاز به کارت پایان خدمت دارم ولی شما چی. حالا هم که فرصتی پیش اومده تا این بیچاره ها خلاص شن بذارید زوتر خلاص شن. چون هممون میدون فوق لیسانسی که 5 سال غیبت داشته باشه نداریم و این قانون فقط برای زیر دیپلمه هاو دیپلمه هاست.
با سلام
آقا من یه سری سوال دارم که گفتم با شما مشورت کنم.
من فوق لیسانس مکانیک دارم و برای سربازی داخل شهر خودم هم سپاه هست هم ارتش. یه پادگان هم مربوط به ستاد کل نیروهای مسلح هست که هم سپاه هم ارتش هم نیروی انتظامی داره.
من رفتم با مسئولین اونجا صحبت کردم گفتن با توجه به مدرکت میزاریمت دفتر فنی مهندسی قسمت تاسیسات. البته آموزشی میرم نیروی زمینی ارتش و بعد از اون گفتن میری تهران و انتقالت میدیم به شهر خودم.
از طرفی آشنا دارم برای سپاه اما اونجا کار مرتبط با رشته خودم نمیدونم پیدا میشه یا نه.
هر دو دور از شهر هست و باید با ماشین شخصی بروم. حالا به نظرتون چه کنم.
مورد بعد اینکه ساعت حضور در پادگان کی شروع و تموم میشه. میخوام بدونم بعدازظهر میشه رفت سر یه کار پاره وقت یا نه؟
در ضمن رفتم پلیس +10 گفتن الان دفترچه بفرستی یا برج 6 یا 8 میری خدمت. میشه ای زمان رو جلو یا عقب انداخت. اگه اره چند ماه؟
ممنون میشوم جواب بدین
نقل قول:
بیسواد تر ؟!!
معیار سواد و علم آدما رو از روی مدرک تحصیلی تشخیص میدی ؟!!!
منم جزئه کسایی بودم که 5-6 سال غیبت داشتم تا اینکه سال 91 گفتم ولش کن بالاخره باید برم ، 23 ماه خدمت کردم! دقیق چند هفته بعد از اینکه خدمتم تموم شد اخبار اعلام کرد غایبین میتونن خدمتشونو بخرن ، واقعا متاسفم واسه همچین مسئولاینه که تو کشور داریم ، که حرف از عدالت و خدا پیغمیر خون شهید میزنن 1% شعور و منطق ندارن.
دوستان سربازای که لیسانس هستن برا آموزشی باید موهاشون در چه حد کوتاه باشه؟ نمیشه کچل نکرد و رفت؟
ببین داداش تو آموزشی باید اینطوری بزنینقل قول:
این طرح جدیدمعافی سربازی با5سال غیبت داره به همه مشمولامیگه که سربازی نرین وتا5سال صبرکنین ومعافی بگیرین حالش روببرین
این شکلکاحال اونایی که با این طرح معاف شدن
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
دارن به ریش من واونایی که رفتن وتوسربازی سرویس شدن وپدرشون دراومده میخندن:n28:
اگه سپاه افتادی موهاته تا هجده هم بزنی مشکلی نیسنقل قول:
خدا لعنت کنه برای ایبنکه پادگان نیرو نداره افسرای بدبخت هم دو چهار دارن برجک پست میدن حیف که سی میلیون تومان نداشتم وگرنه سربازی میخریبدم
اگه واست خیلی مهمه و زیاد هم حساس نیستینقل قول:
موهاتو نزن(یا بزن ولی کچل نکن با 10 12 بزن)
بعد که رفتی پادگان بهت گیر دادن بگو نمیدونستم
خودشون ماشین دارن میزنن(در حد لیسانس میزنی)
سرتم همون شب برو با شامپو بشور
نزاشتن هم نهایتش فردا صبح قبل نماز صبح برو بشور.
دوستان من یک روز دیگه میشه 2 ماه که خدمتم تموم شده اما پایان خدمت دستم نرسیده ! خیلی هم نیاز دارم به کارت ! عملا خدمت من با اوضاع قبل و بعد خدمت میشه 28 ماه ! :n03:
کسی نمیدونه ارتش چقدر طول میده برا دادن کارت ؟! اصلا چجوری میشه پیگیر بود ؟!
تا حقوق قطع نشه کارت نمیادنقل قول:
منم خدمتم یه ماهه تموم شده اما کارتم نیومده چون هنوز حقوقمو میریزن!!
شما کجای ارتش خدمت میکنی که افسر میره بالای برجک پست میده؟ واقعا بعید میدونم همچین چیزی رو حتی برای گروهبانهانقل قول:
چه برسه به افسران
نگهبانی هست اما برجک نه:n13:
واسه ما نه تنها تو این 2 ماهه حقوقی نریختن بلکه همون ماه آخری هم که تو خدمت بودیم ندادن حقوقمون رو !نقل قول:
تا حقوق قطع نشه کارت نمیاد
منم خدمتم یه ماهه تموم شده اما کارتم نیومده چون هنوز حقوقمو میریزن!!
سلام بچه ها.
اگه کسی با مدرک دیپلم تاریخ پیشنهادی برای اعزام به خدمتش رو برای 6 ماه بعد بنویسه باهاش موافقت میکنن ؟
من سپاه هستم پادگان شهدا کرمانشاهنقل قول:
سلام
می خواستم بدونم کسی برای اضافه وزن معاف می شه
فرستاده شده از Esmiz با tapatalk
فقط معاف از رزم میدن .نقل قول:
نقل قول:
تاریخ پیشنهادی کشکه و واسه تشریفات. هر موقع خالی باشه همون موقع میخوره
نمیدونم چرا این سامانه evazifeh درست نمیشه ای الهی نابود شید که همه کاراتون مزخرفه خدایا چرا من تو این خراب شده متولد شدم چرا:n34:
عزیز اگه تعجیل یا تمدید میخای بزنی راحت برو پلیس +10 و انجام بده همون موقع هم بهت میگه که این زمان رو سیستم قبول میکنه یا نمیکنه بیخود چند روز هم معطل نمیشی برا جوابشنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نقل قول:
پلیس +10 جواب درست نمیده. بری هم میگه نمیشه، واسه من تعجیل نزد، من از طریق سایت درخواست دادم قبول کردن. اگر دیپلم هستید با تعجیل فکر نکنم موافقت کنن
نه برادر اعزام اسفندم میخوام ببینم شاید کد مرکز اموزشیمو زده باشن هر چند شک ندارم از شانس بدم کدم میشه سه نقطه و مازاد بعدم تشریف میبرم مرز ولی مهم نی فقط از شر این خدمت لعنتی بخلاصیمنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام. دوستان carpal tunnel syndrome معاف از رزم میشه؟ بعد باید حتما همون موقع داشته باشیش تا بهت بدن یا قبلا عمل کرده باشی هم معاف از رزم میشه؟
اصلا ارزش داره معاف از رزم گرفتن؟
نقل قول:
بفرما داداش این لینک جدید و سالم
کسی می دونه معاف از رزم چیه و دقیقا باید چی می شه
فرستاده شده از Esmiz با tapatalk
در آموزشی برخی کارها را انجام نمیدی ولی در کل به نظر من اگه مشکل جدی نداری معاف از رزم نگیر داداشنقل قول:
مثلا اگر مشکل جدی داشته باشی و معاف از رزم بشی شاید رژه نری یا...
دوستان کد مرکز آموزشی رو چند روز قبل اعزام تعیین می کنن؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دو ماه پیش در چنین روزی خدمتم تموم شد !نقل قول:
تا روز پایانی خدمت حتی برای فوق لیسانس با درجه ستواندومی هم پست در برجک وجود داشت ! به علت کمبود شدید نیرو و وجود نداشتن سرباز صفر این شرایط بوجود اومده بود ! ما که با درجه ستوانسوم 5 ماه اخر خدمت بکوب سر پست بودیم ! البته قبلش یه ربع هم پست نداده بودم !
کرمانشاه ، ارتش ، پدافند ...
روزای خیلی گندی بود ! انشاالله که همه به خوبی و خوشی ! برن و برگردن...