اینم منم
تست قبلی 4 مگ بود چند تا پست بالاتر گذاشتم
همه چی دست خودوشونه درستش نمیکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم منم
تست قبلی 4 مگ بود چند تا پست بالاتر گذاشتم
همه چی دست خودوشونه درستش نمیکنن
چند دقیقه پیش مودم رو خاموش روشن کردم ولی الان میبینم که چراغ مودم فقط چشمک میزنه و ثابت نمیشه !!
تلفن گذاشتم روی خط و مشکلی نبود. نمیدونم مشکلش چیه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دلیلش نویزهنقل قول:
چرا باشگاه مشتریان امتیازی که بابت پرداختی ها میده رو بدون مبلغ مالیات حساب میکنه؟ برای شما هم همینطوره؟
ای عزیز چه توقعاتی داری:n16:نقل قول:
فکر نمیکنم این باشه. اخه snr همش روی 32 بود. ممکنه از خود پارس باشه؟نقل قول:
مالیات که تو جیب اینا نمیره که بخوان امتیازشو بهتون بدن! اینا سرعت واقعی سرویس رو حتی تو روز هم درست نمیتونن به دست ما برسون.. امتیاز تو فرق سرشون بخورهنقل قول:
دوستان میزان حجم مصرفی چطور بفهمیم من نامحدود دارم ولی می خوام ببینم چقدر مصرفم بوده داخل سایت یوزر و پسوردی که بهم دادن رو وارد می کنم میگه اشتباهه .. باید با همون وارد قسمت اکانتیگ بشم؟
Sent from my ST27i using Tapatalk
در حال حاضر مشکل من فقط همینه با پارس انلاین:n02:نقل قول:
آخه توی سیستم امتیاز دهی نوشته " هر 10،000 ریال خرید خدمات پارس آنلاین 1 امتیاز" .مالیت هم جزو پرداختی حساب میشه دیگه . باید ازشون شکایت کنم :n02:نقل قول:
آره از پارس هم میتونه باشه مثلا پورتت مشکل پیدا کرده باشه . ولی قبلش مودمو ببر سرخط ببین لینک میده یا نهنقل قول:
texl.us با اکانت اکسپرس لیچ میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خط چهارم جدول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دو مگ پارس ......اما چه فایده از 2 شب تا 7 صبح اینقد قطعی داره که.....
تست کردم تغییری نکرد. شنبه باید برم مخابرات دوستم اونجاست بیینم چیکار میکنه واسمنقل قول:
قطعی شبانه به خاطر اینه که از حجمت کم موندهنقل قول:
دادا یه نگا بندازنقل قول:
sNR عالیه اینترنت قطع میشه
دستانی که مدت زیادیه پارس دارید
من میخوام ترافیک اضافه بگیرم
تا حالا سابقه داشته پارس برای جشن ها و تولد ها و ... تغییری تو قیمت های ترافیکش داشته باشه یا همه هدیه هاش برای خرید سرویسه ؟
خیلی ناجوره که :n04: . توی روز این مشکل قطعی رو نداری؟نقل قول:
نه تو روز عالیه فقط از 1 الی 2 شب تا 7 قطع میشهنقل قول:
کانکشن مودم وصله اما نت نداره تا قطع کنم دوباره وصل شم
شب snr ت تغییر نمیکنه؟نقل قول:
Snr زیر 17 نمیاد حتی تو بدترین حالت. پرسیدم چند نفر دیگه ام مشکله منو داشتن. از پارسه اما تا خودش درسته نکنه کاری نمی شه کردنقل قول:
توی این تاپیک اولین نفری هستی که این مشکل رو توی شبانه داری . مشکل سرعت کم شبانه دارن بچه ها ولی اینجوری قطعی شبانه کسی نداشته
گفتم اگ نمیتونید درستش کنید شکایت کنم تا اثر کردنقل قول:
دومگی یا یک مگ؟نقل قول:
دوستان با این صف طولانی شما چطوری زنگ میزننین پت سر 30 نفر؟
نمیشه شماره داد خودشون زنگ بزن
من دیروز ظهر زنگ زدم حدود20دقیقه تو صف بودم بعدش 10دقیقه صحبت کردم
حدود20هزار شارج ایارنسل پرید
میبینی توروخدا یکی از یکی دزدتر
شما کدوم شهری؟نقل قول:
سرعت بالای 50 کیلوبیت آرزوم:n03:
کیلو بایت نه کیلوبیت...نقل قول:
خدا وکیلی ببین به کجا داریم میریم!!! سرعت ADSL ما رسیده به 30 کیلوبایت! یعنی تازه داریم به استانداردای دایل اپ دنیا نزدیک میشیم... خدا از سر کم فروشا نگزره
بنده خدا... من زنگ زدم شکایت که هیچی... مونده بود از عمش بچه دار بشم... در اخر هم گفت هر کاری میخوای بکن.. این حقت هست.. منتها نتیجه ای نمیگیری.... واقعیت تلخه...مورد شما حتما مشکل از پهنای باند نبوده... وگرنه از بچه های تاپیگ 90 درصدشون سرعت اسمی که هیچ... نصف سرعت اسمی رو در شب و روز نمیگیرن...نقل قول:
دوستان....
اگه پایه باشید بصورت گروهی شکایت کنیم... یعنی یه نماینده انتخاب کنیم.. اسم و فامیلمون رو بدیم بهش.. اون یه شکایت بزنه که اقا من و ایشون و ایشونو این اقا و این خانم.... (هرچی بیشتر بهتر...) که اره الان 30 روزه هر شب داریم شکایت میکنیم... فایده ای نداشته و نصف سرعت اسمی رو هم بهمون نمیدن....
حالا تست کردنش که ضرری نداره؟
میتونه این اطلاعات فقط نام و نام خوانوادگی یا فقط شماره عضویت باشه .... من حاضرم اگه قبولم داشته باشید این کار رو انجام بدم... همینجا اعلام کنید ببینیم کیا پایه هستن..... که نتونن هی بگن مرکزتون خرابه یا....
چرا اینطوریه؟؟!!! من و یه نفر از دوستان از یه مرکز و یه جور سرویس گرفتیم ولی اون سرعتش خیلی از من بیشتره جالب اینجاست که وضعیت خط من از اون خیلی بهتره !!
سابقه داشته تو کارای دیگه یهو پیش بیاد بزنی تو سرت بگی من شانس ندارم؟نقل قول:
دقیقا از همون مواقع هست الان.... حتما رو پورتت 30 40 نفر رو گذاشتن و رو مال اون 10 15 نفر:n15:
خیلی مسخرست !! من که چندماه پیش شبی 12 گیگ دانلود میکردم الان بزور به دو گیگ میرسهنقل قول:
برو خدا شکر کننقل قول:
دانلود شبانه سرویس 2 مگ بر اساس قانون
شبی 750 مگه
میشه این بند قانون رو بگید کجا نوشته؟و کی این قانون رو گذاشته؟نقل قول:
2مگ یعنی سرعت دانلود 256
و برای 5ساعت رایگان ضرب و تقسیم کنید میشه 4608مگ باید توی این بازه زمانی دانلود بشه
حالا این 750 از کجا اومده من نمیدونم اگه شما میدونید فرمولشو با ما بدید
داش بهنام کجایی... بنت کردن ... ولی میدونم خودتو میرسونی به تاپیک!
دوستان کسی پایه شکایت گروهی و زیر نظر یه نماینده نبود؟!
اقا احمد داره از عمق فاجعه میگه... جایی که خود قانون میگه سرعت سرویس 2 مگ باید حداقل 32 باشه....کد:میشه این بند قانون رو بگید کجا نوشته؟و کی این قانون رو گذاشته؟
2مگ یعنی سرعت دانلود 256
و برای 5ساعت رایگان ضرب و تقسیم کنید میشه 4608مگ باید توی این بازه زمانی دانلود بشه
حالا این 750 از کجا اومده من نمیدونم اگه شما میدونید فرمولشو با ما بدید
اون چیزی که شما میگی مربوط به قانون اشتراک یک به یک هست... نه یک به هزار!
سلام دوستان من 4 ماهه سرویس 2 مگ پارس آنلاین از ( مرکز ثاراله حصارک کرج ) سرویس دارم تو این 4 ماه هیچ موقعه تو 24 ساعته سرعتم زیر450 نیومده ولی الان یک هفته هست 5 دقیقه چراغ اینترنت روشنه 5 دقیقه دیسکانکت میشه تو این یه هفته همه سرعتم شده 80 کیلو با idm
واسه همه این دو تامشکل هست ( قطع و وصلی اینترنت و پایین اوردن سرعت اینترنت ) یا فقط واسه من اینجوری شده؟؟؟؟
پورتم تو این 4 ماه زیر 4 مگ نبود ولی الان.....
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خطط نویز شدید داره... فعلا دنبال این باش نویز خطط رو برطرف کنی... ولی مشکل سرعت الان سراسری هست و برای 90 درصد کاربرا پیش اومده.نقل قول:
صدای اپرااتور هم ضمیمه کنید:n06:نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.
و جوابی که به امیر اقا بعد چند بار شکایت دادن
درسته حق با شماست اول شاید قبول کنند که باید 256 باشه
اما اگه زیاد شکایت کنی این قانون میاد از نا کجا اباد
750 مگ هم دانلود شبانه خودمم وقتی سرعتش به 40 نمی رسه از صبانت
رفیق خوب وقتی قانون داره میگه 32 باید باشه صدای چیه اپراتور رو ضبط کنم؟ فحشم که نمیده بخوام صداشو ضبط کنم... یه مشت مغز خر خورده رو میارن برا اینکار!!نقل قول: